lauantai 10. lokakuuta 2015

Kaunista viikonloppua!

Täällä on leivottu ja kokkailtu heti aamusta alkaen. Lapset nuuskuttelee uunista tulevia tuoksuja ja pyytää saada nuolla kuppeja ja kulhoja. Syy leipomiseen on minun äitini, lasten mummu, joka täytti eilen vuosia ja jota tänään pienellä porukalla juhlitaan.



Vielä pitäisi kipaista takkahuoneeseen ompelupuuhiin. Tarkoitus olisi saada aikaan jotain pientä lämmikettä lahjapakettiin käärittäväksi. En nyt paljasta enempää, kirjoittelen sitten itse juhlista enemmän pirskeiden jälkeen, ettei yllätys mene pieleen.

Meidän pieni Suuttuja sai silmätulehdustartunnan ja on niin niin säälittävän näköinen reppana, ettei tosikaan. Ihan äidin sydän särkyy sitä katsellessa. Onneksi on hyvät antibiootti-tipat ja pikkumiehen olo selvästi parempi kuin eilen, vaikka silmät vielä verestää ja on turvonneet. Oi voi. Onneksi on vähän juhlaa ja herkkuja tiedossa tänään, niin mielikin on parempi <3


Tähän loppuun vielä pakko esitellä uusi naulakko, jonka löysin kesällä nettikirppikseltä. Alunperin ajattelin sen meidän mökille, mutta kun isähenkilö ilokseni teki pitkän hyllyn tuvan seinään, niin tämä jäi sitten laittamatta.

Naulakko on tavallaan ihan kamalan ruma, mutta joku siinä vetosi minuun ja kun hintakaan ei ollut paha, niin pitihän siihen tarttua. Isähenkilö laittoi sen seinälle toissailtana ja minä heti väkersin siihen vähän tunnelmaa.




Minusta siitä  tuli kiva, vaikka se ei päässytkään toimimaan virallisena naulakkona. Nyt siihen voi vaihtaa vuodenajan ja mielen mukaan erilaisia juttuja ja veikkaan, että ensi kesänä tuossa roikkuu jotain vaaleanpunaista. Olen laittanut kaikki hempsakan väriset jutut nyt pois syksyn tieltä ja kaivanut kaapeista esiin viime talvisia juttuja; torkkupeittoja ja tyynyjä.



 


Mutta nyt, minun pitää joutaa vielä vähän leipomaan ja ompelemaan, palaan juhlapostaukseen asap! 

Ihanaa ja rentoa lauantaita kaikille teille lukijoille!


8 kommenttia:

  1. Ihana tuo naulakko ja somisteet siinä! Voi kun tuli hyvät tuoksut nenään! Hauskoja juhlia sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minustakin se pääsi nyt arvoiselleen paikalle olohuoneeseen <3 Ja kiitos, meillä oli oikein lämminhenkiset juhlat, pitää laittaa niistä pari kuvaa huomenna tänne blogiinkin!

      Poista
  2. Ihana naulakko :)
    Mukavia juhlajärjestelyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kolahti kyllä mun makuun, mies vähän jotain mutisi ostohetkellä...mutta mitä pienistä ;) :D

      Poista
  3. Kivalta näyttää uusi naullakkosi somistettuna! Mukavia juhlia teille ja pikaista paranemista Suuttujalle ♥

    VastaaPoista
  4. Ei tuo naulakko kyllä ruma ole! Tai mun silmää miellyttää just tommoset hitusen rujotkin jutut. Ja kauniisti olet sen somistanut. :) Toivottavasti (ja eiköhän) teillä oli mukavat juhlat! :) Pikkumiehelle parempaa vointia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei mun aikaisempi kommentti ole tallentunut!! :O Vastasin tähän siis jo monta päivää sitten.
      Suuttuja voi jo hyvin, mitä nyt vähän köhii, mutta nyt sen sisko sai molempiin silmiin ärhäkän tulehduksen. Ilmeisen helposti tarttuvaa sorttia tämä :(
      Naulakko on kyllä nyt parissa päivässä muodostunut ihan lemppariksi. Sitä tulee katseltua ja fiilisteltyä monta kertaa illassa tästä nojatuolin nurkasta <3

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)