maanantai 25. tammikuuta 2016

Mulla on niin ikävä!


 Pikkuhiljaa mieleen alkaa tulla mökki. 
Tein sen virheen, että katsoin viime viikolla ja tänään muutaman uusintana tulleen Suomen kaunein mökki -jakson telkusta. Nyt en meinaa pysyä housuissani enää, niin kovasti tuli ikävä omaa pientä torppaa siellä kaukana <3 
Ei saa näyttää tällaisille hörhöille tuollaisia kesäisiä ohjelmia sydäntalvella!!

Vielä pitäisi kestää muutama liian pitkä kuukausi että sinne pääsee touhuilemaan. Me varmasti aloitetaan mökkikausi taas viimeistään vappuna, kuten viime vuonnakin. 


Jotenkin tämä tulee joka vuosi aina vaan aikaisemmin. Kevään kaipuu ja mökki-ikävä. 
Nyt on pää jo täynnä kaikkia suunnitelmia mitä ensi kesänä mökillä puuhataan! 
Aion ampaista lasten kanssa sinne heti koulujen loputtua maalipensselit ja purnukat takakontissa. 
 Meidän porstuan hirret pitää putsata ja kuultomaalata ja vanha KAMALA naulakko sieltä saa lentää lepikkoon. Myös porstuan pikkuinen ikkuna kaipaa uutta somaa verhoa ja kenkien säilytys jotain fiksumpaa ratkaisua kuin mikä siellä nyt on. 
Tupaan minä haluan paljon räsyistä virkattuja pyöreitä mattoja ja kammarin parisänky lähtee vaihtoon!Näiden lisäksi mökillä pitäisi kaataa risukkoa raivaussahalla, putsata ja tyhjentää kaivo, lannoittaa marjapensaat ja tuvan ikkunan alla olevat yrtit ja raparperi. 
Tuvan seinistä puuttuu muutama paneeli ja listanpätkä ja ulkoseinätkin kaipaavat punamultaa kylkiinsä. Leikkimökkiinkin pitäisi asentaa ikkunat, ikkunoiden ympärykset ja räystäslaudat ja somistaa sitä muutenkin pikkuisen.


Tulevasta kesästä tulee niin mahtava!


Sanoinko jo, että mulla on hirmuinen ikävä mökille?

 

6 kommenttia:

 1. kaikista touhuamisista jo lista valmiina, vain yksi puuttuu KESÄ.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No alkaiskin...kyllä tässä joutuu kituuttamaan monta kuukautta vielä :P Tää tammikuukin on tuntunut ihan kamalan pitkältä!

   Poista
 3. Just aamulla kun tulin lenkiltä koirien kaa ja rapa lentää ja vettä vihmoo...alkoi tämä kaupunkielämä taas jurppia, mietin josko lähtis mökille pakoon todellisuutta viikonlopuksi...muutama koivu pitäis kaataa...
  Ihana tuo sinun lista..minä niin tykkään touhuta mökillä. Meillä on ikuisuusprojekti keittiö vielä vaiheessa ja muutama muukin pikkuhomma ;)
  Kyllä se kevät sieltä tulee ja pääset mökille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi lähde ihmeessä jos vaan pääset! <3 Joo se on mökillä parasta, kun koko perhe puuhastelee mitä kukakin ja välillä grillataan, saunotaan ja tehdään uimaretkiä!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)