lauantai 2. huhtikuuta 2016

Paskinhaaste:maaliskuu

Olisi taas se aika kuusta, että pitäisi pistää siirappihanat kiinni ja listata potutukset. Yllättävän vähän mulla on annettavaa tähän listaan, mutta pari pientä mieltä kaihertavaa juttua jäi kuluneesta kuukaudesta käteen.-Talviloma (niinkuin lomat aina) on kiva, mutta viikon kuluttua loman päättymisestä on olo kuin lomaa ei olisi koskaan ollutkaan...Onkohan tähän jotain termiä, kuten lomanjälkeinen masennus-ahdistus-oireyhtymä?

-Kun räystäät tippuu vettä, linnut laulaa ja nautit kevään merkeistä. Suunnittelet pakkaavasi talvivaatteet ja pulkat varastoon. Ja ihan ohimennen katsot sääennustetta, joka lupaa viikon päähän -17 astetta yöksi. Kiva.

-Ja sitten se sääennuste ihan oikeasti toteutuu! En mä mitään kevättä olis halunnutkaan... Viimeistään tässä kohtaa hyytyy hymy ja muutto kauas pois kotimaan ankeudesta alkaa tuntua parhaalta vaihtoehdolta. Pakkaan ompelukoneen ja nettipankkitunnukset (kangastilauksia varten) ja alan tutkia mahdollisimman pikaisia lentoja jonnekin, missä ei ole maaliskuussa parin kympin pakkasia. Kiitos.

-Navigaattori, joka ei tunnista MITÄÄN osoitetta Kymenlaakson alueella ja joka johdattaa kinttupolkuja pitkin sinne kohteen liepeille. On eräänkin kerran meinannut lentää siitä sivuikkunasta pihalle. Olis ehkä aika päivittää se.

-Pääsiäispyhinä lapset heräsivät reilusti ennen seitsemää aamuisin, täysin virkeinä, täysillä palkeilla. Kun ensimmäinen arkiaamu koittaa, saa molempia herätellä ja suostutella nousemaan PUOLI KAHDEKSALTA.-Niskajumi ja sen aiheuttama päänsärky ja pyörrytys. Meinaa ihan väkisin vääntää niskat lukkoon, kun joutuu istumaan joka päivä tunteja tietokoneella vääntämässä koulutehtäviä. Ja hyvin estoisena ihmisenä en kykene menemään hierojalle, joten kärsin ja taistelen Buranan ja venyttelyn voimin. Ei tunnu vaan auttavan.

-Edellisessä postauksessa mainitsinkin, ettei minulla ole ollut aikaa harrastella lempipuuhiani. Taaskaan. Hirveesti syyhyttäisi sormia päästä ompelemaan ja maalaamaan (maalitkin on jo hommattu!) mutta ei. Kesälomaa odotellessa siis...

-Edellisestä ja parista muusta seikasta johtuen on maaliskuun aikana tullut useampaan kertaan pohdittua opintojen keskeyttämistä tai linjan vaihtamista. Ala on kiva, mummot on kivoja, mutta tää opiskelu...ja epätietoisuus siitä tuleeko ammattiin soveltuvia työpaikkoja olemaan riittävästi kaikille valmistuville.
Tai sitten emme. 

Näillä positiivisilla sanoilla aloitamme huhtikuun.
8 kommenttia:

 1. Hmmm...pitäisköhän itsekin ryhtyä kirjoittaa näitä. Just NYT tällähetkellä voisin avautua aivan täpöllä Maaliskuun mustasta puolesta ;)
  No hengissä selvitty siitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis! Mukaan haasteeseen vaan! Kummallisen vapauttava tunne kun päästää angstin ulos kirjoittamalla :P

   Poista
 2. Hih, olen myöhässä!!! Nyt naputtelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhässähän minäkin olin :P Tuntuu tähän kuunvaihteeseen kasaantuvan aina tarinaa :D

   Poista
 3. En mä halua päästää mustaa sisälle kun valoa jo tulee ikkunoista :)
  Kun tarpeeksi syyhyää niin aikaakin ilmestyy kuin tyhjästä...kokemusta on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole valmis nipistämään yöunistani harrastusten takia, riittää että tämänhetkinen koulustressi tentteineen häiritsee nukahtamista :( En tiedä, pitäis kai jotenkin priorisoida asioita ja jättää vaikka se jokapäiväinen pyykkikoneellinen silloin tällöin pyöräyttämättä ja tehdä sitä mistä oikeesti tykkää.

   Poista
 4. Toi lomajuttu on niin totta. Ensimmäinen päivä loman jälkeen ja jo vaan kaipaa vapaata. Ihan hanurista.
  Ja kevät - ei-kevät - kevät. Tulis kerralla eikä tällä lailla pelleillen. Maanantaina pitäis kuulemma olla kesärenkaat alla. Tänään oli -3 ja liukasta, ei hirveesti huvita.
  Niskajumille hus hus. Ikävä riesa. Jos isäntä suostuu, päkiöissä on akupisteet, joita hieromalla saan itse aika ajoin apua erilaisiin selän vaivoihin. Googlaa pisteet tarkemmin.
  Eiköhän me tästä huhtikuusta tehdä hyvä... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä googlailla noita akupisteitä. Eri asia päästänkö isähenkilön painelemaan niitä jos tekeekin oikein kipeää :P
   Ja kyllähän me huhtikuusta tehdään väkisin hyvä ja keväinen, tottahan toki! :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)