sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Anteeksi rakas harrastukseni

Minulla on ollut hektinen pariviikkoinen 
eikä vuorokauden tunnit tunnu riittävän alkuukaan kaikkeen siihen mihin pitäisi. 
Tähän voisi tehdä listan niistä asioista, mitkä aikaani syövät kuten; 
koiranpentu ja yöheräilyt, työharjoittelu ja viimeisen kuukauden tentit ja tehtävät... 

Täytyy sanoa, että kuluneen kevään aikana kodin siisteystasoa ja rimaa on joutunut laskemaan ja pyykkikoritkin ovat enää harvoin tyhjiä. 
Kaiken liikenevän aikani olen pyrkinyt pyhittämään lapsille.Eilen varastin parituntisen ja vietin tytön kanssa kahdestaan kaivattua laatuaikaa. 
Lähdettiin siivoamaan kirppispöytää (joo, menin ottamaan senkin tähän kevään kiiresumaan...) ja poikettiin samalla kauppakeskukseen shoppailemaan ja jätskeille. 
 Piristi kummasti omaakin mieltä ostaa uutta kevätvaatetta kaappiin.
Mökkikausi on edelleen polkaisematta käyntiin, 
mutta ensi viikonloppuna aikataulut vihdoin antavat myöten ja otetaan suunta kohti länsirannikkoa. 
Pidetään nyt peukkuja suotuisien säiden suhteen <3


Olen laitellut muutamia kesäkukkia pikkuhiljaa kotipihalle, 
kukkapenkitkin kukkivat jo osittain ja yksi pihan luumupuu on aivan valkoisenaan kukkaa! Kesähuoneesta ollaan siivottu ylimääräiset rojut talven jäljiltä pois 
ja minä suunnittelen sinne kovasti uusia pintoja ja toimintoja. 
Siellä oli ihana eilenkin istahtaa hetki keinutuolissa ja kuunnella sateen ropinaa peltikattoon.
Anteeksi rakkaat lukijat ja rakas blogiharrastus. 
En siis ole teitä unohtanut! 
Bloggaaminen jatkuu nyt epäsäännöllisen säännöllisesti, kunnes kesäloma koittaa. 
Muutama viikko tavanomaista vilkkaampaa arkea edessä ja sitten koittaa hetkeksi vapaus <3 Jaksaa jaksaa!


12 kommenttia:

 1. Välillä on enemmän kiireitä, eikä pidä ottaa stressiä bloggaamisesta ;) Nimim. todella hiljaista nykyään.. Aivan ihania kuvia taas! Koitahan jaksaa viimeiset viikot, sitten saatkin nauttia ihanan pitkästä kesälomasta <3 Kade ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ystävä hyvä jälleen kerran niin oikeassa! <3 Itseä vaan harmittaa kun mielessä on niin paljon, mutta aika ei vain riitä.

   Ja kiitos, aikamoinen loppukiri ja tsemppi täällä on nyt päällä (huomennakin tentti, ääk!) mutta kummasti helpottaa se tietoisuus pian alkavasta pitkästa lomasta!

   Rentoa sunnuntaita sinulle Jessica! :)

   Poista
 2. Kuullostaapa niin tutulta, vaikken opiskelekaan. Välillä vaan on näin. Mielessä minullakin niin monia aiheita, mistä blogata, mutta aika ja voimat eivät vaan aina riitä niiden toteuttamiseen. Niinpä olen päättänyt olla stressaamatta asiaa ja minunkin blogini päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti.

  Tsemppiä sinulle ihaNainen viimeisiin koulujuttuihin ja tentteihin! Vähän olen minäkin kade sun pitkästä kesälomasta, mutta samalla iloinen puolestasi, että sinulla on sellainen edessäsi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsemppauksesta :) Kyllä tämä tästä suttaantuu, kun jaksaa pakertaa :) Ja toisaalta, tuskin kukaan kellottaa kuinka usein blogi päivittyy. Ne uskolliset ja oikeasti blogista pitävät lukijat varmasti pysyvät vaikka postaustauot joskus venähtäisikin <3

  Kieltämättä olen onnekas kun saan tuet kesäkuukausiltakin nämä kaksi ensimmäistä opiskeluvuotta. On huomattavasti helpompaa kun saa olla lasten kanssa kotona, kuin sumplia koululaiselle 10 viikoksi ohjelmaa ja kesähoitoa!

  Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle Krisse <3

  VastaaPoista
 4. Tuttua täälläkin :( ei vaan aika riitä kaikkeen, pitkät työpäivät ja remontti. Niin ja koiranpentu, perhe ja kotityöt. Taitaa tämä kesän kynnys olla kaikille kiireisintä aikaa. En ole kerinnyt edes blogeja lukea. Kaunista kuten aina. Mukavaa sunnuntaita Marika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se taitaa tosiaan olla tämä kesän kynnys, mikä aiheuttaa kiirusta vähän joka asiassa. Mutta onneksi se menee pian ohi ja alkaa virallisesti kesä <3 Tsemppiä kiireeseen sinne teille myös ja aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 5. Jo ihan tuon kesäloman takia voisin ryhtyä opiskelemaan, mutta kaiken muun voisin sitten kyllä unohtaa :)
  Pyykit ei katoa eikä imuri homehdu, vaikkei niitä heti teekkään...silti tiedän tunteen, kun on sata hommaa ja vain 24/7 aikaa :)
  Tsemppiä ja onnea tenttiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä miten noi kotityöt ei tunnu karkaavan :P Minä kyllä mielelläni siivoan ja huushollaan, mutta nyt ei tunnu oikein riittävän aika siihenkään :O Ja sen vähäisen "luppoajan" koittaa tehdä jotain mieluisaa, jolla taas jaksaa vähän eteenpäin arkea.

   Kiitos tsempeistä! Täällä mä blogissa häärin vaikka pitäis lukea :P Mutta eikös sitä sanota, että viimehetken paniikki ja stressi luo hyvän virittyneisyyden ja luovuuden tilan ;)

   Poista
 6. Äiti-ihminen, pienet lapset, koiranpentu ja opiskelut. Hei, sä kuitenkin päivitit!! Älä nyt vaan kanna huolta moisesta, ehtii sitä sitten.
  Tsemppiä ja intoa kaikkiin toimiin! ☼

  VastaaPoista
 7. Mulla on ihan onnetonta ollut bloggaus nyt jo pitkään. Ärsyttää oikein kun haluis mut ei ehdi tai jaksa tai inspiroi. Kamalasti kaikkea ja väsymys. Siinäpä niitä. Syitä. Enkä oikein ehdi edes lukea blogeja, niin paljon muutenkin koneella joudun nyt opiskelujen takia istumaan. Pöh.

  Että ymmärrän! :) (ja sä sentään postailet aika tiuhaan kuitenkin :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu kans, että tässä muuttuu ihan leveäksi lattaperseeksi (jos ei muka ole jo!) kun istuu koneella kaiket päivät koulutehtävien kanssa :P :( Pitää kesälomalla ottaa takasin ja kyykätä hanuri taas kohdalleen :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)