sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Paskinhaaste-huhtikuuNarinalistaa pukkaa taas; 

-Ensinnäkin pitää todeta, että selvästi opiskelu on tuottanut tulosta, koska minä olen viisastunut niin paljon, että viisaudenhammas, joka aika-ajoin oikuttelee, on noussut taas yhden kulman verran ylös ikenestä. Voin kertoa, että se on hyvin epämiellyttävä tunne ja vaati viikon ibuprofeenikuurin.

-Koulun urheilujaksolla laskettiin jokaisen oma bmi ja rasvaprosentti. Ehkä hieman masentavaa.

- Huhtikuun kylmät ja sateiset säät on harmittaneet enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi pestä kasvihuonetta ja järjestellä kesähuonetta talven jäljiltä.

- Toinen kaneista löytyi taas pari iltaa taaksepäin verilammikosta. Tällä kertaa tyttökani oli purrut häkin läpi (!!) tältä meidän poikakanilta hännänpäästä palan irti. Laitoin Etsin kotia -ilmoituksen facebook-sivulleni, mutten saanut yhteydenottoja. Ensisijaisesti kuitenkin olisin toivonut että kani pääsisi "tuttuun" perheeseen. Toivon, ettei meidän poikakani nyt pelkää ja stressaa itseään hengiltä tuolla alakerrassa.

- Norovirus -vappu. Jee. Meille osui tänä vuonna vapuksi sairastupa. Onneksi meillä oli alunperin tarkoitus mennä mökille ja kun se meni mönkään niin ei ehditty sopia ja suunnitella mitään muuta. Olisi harmittanut perua juhlat ja vieraat. Meillä oli siis tällainen pikastartti kesäkuntoon ;) Parin vuorokauden tehopuhdistuskuuri...


Ei lisättävää.  


8 kommenttia:

 1. No johan nyt....ja hitsi sen kanin kaa...meille sopis, jos oisin sata varma, ettei noi koirat ei sitä söis :/
  Parempaa toukokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Jo näin kuun ensimmäisen päivän perusteella voisi sanoa, että toukokuusta tulee hyvä :) Sääennusteetkin näyttävät oikein lupaavilta!

   Poista
 2. No voi ei! Itselläni oli sama tauti vajaa kaksi viikkoa sitten ja kamala on. Vie kyllä niin voimat! Toivottavasti olette jo parempaan päin ja kaninkin häntä paranisi pian!
  Parempaa ensiviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti oli kyllä k a m a l a ! Mutta onneksi noi vatsataudit kestää yleensä vuorokauden pari! En olisi eilen uskonut, että tänään koko perhe puuhaa pihalla ja syö munkkeja :D

   Poista
 3. Voi hitsi noita eläimiä!! Toivottavasti pupulle löytyy joko uusi kiva koti tai muuten asiat lutviutuvat.
  Viisaudenhammas saa suuret sympatiat hammaslääkärikammoiselta!
  Teidän kuunlopun tauti oli kyllä niin kurja yllätys kuin olla ja voi. Toivottavasti olette jo kaikki hyvän matkaa toipumaan päin!
  Ihanaa toukokuuta! Kerätään ne positiivarit vaikka tän kuun lopulla.... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, täällä aletaan olemaan kunnossa uuden viikon hulinoihin :) Ja todellakin, positiiviset pistetään ensi kuun postaukseen viimeistään! <3 Aurinkoista toukokuuta sinulle myös Vivi! :)

   Poista
 4. Uh, käytännössä ainoa vatsataudin hyvä puoli on se, et ne yleensä menee just päivässä-parissa ohi. Hyvä et ootte jo parempina! :)
  Ja tää viikko ihan pakottaa ulkoiluun, en kestä miten erilaista on kun viime viikkoina! <3 <3 (tähän niitä sydänsilmähymiöitä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luojan kiitos noi taudit on nopeita, muuten kyllä kuolema korjaisi :P :D
   Tääkään ei meinais millään kestää miten kaunista ja lämmintä pihalla on nyt! <3

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)