sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Heinäkuun savut korvista


Ampiaiset.

Muurahaiset. 

Lentävät ja pistävät muurahaiset. 

Banaanikärpäset. 

Paarmat.

Kanin suolisolmu. 

Pimeys.

Ähky. 

Koivut.

Mies.

Pyykki.

Uutiset.

Puolustelu.

Itsekkyys.

Laskut.


En nyt avaa sanoja sen enempää, 
jokainen varmasti osaa päätellä mikä noissa on aiheuttanut harmitusta ;)

ps. ihan hyvä kuu tämä on oikeasti ollut ja kaikkea kivaakin täynnä. 10 kommenttia:

 1. Jos mä tekisin listan, se olis hyvin pitkälti: ampiaiset, kuumuus, ampiaiset, kuumuus... Näitä vois toistaa loputtomiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko yksitoikkoinen lista ;) Mua ei kuumuus haittaa, päinvastoin! Ihanaa kun voi kulkea mekoissa ja shortseissa kerrankin suomen kesässä!! :D Mutta noi ampparit ja muut ötökät on kyllä rasittavia!

   Poista
 2. Poimin listalta ehdottomasti ampiaiset, pyykin ja laskut. Kahta viimeistä on ollut maximaalisesti, kun koko kesä on reissattu... Tilipäivää (15p.) ootellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se. Aina ne kesän menot vähän yllättää :P Onneksi loppuu tää lomailu ja törsäily...tai sitten ei. Mutta mukavaa elokuuta odotellen siis! :)

   Poista
 3. Täälläkin tulisi pitkä lista...erityisesti harmia mökillämme on aiheuttaneet ampiaiset, ukkonen teki tuhojaan eilen täällä kotona, rikkoi telkkarin ja modeemin sekä antenninvahvistimen. Kaikesta huolimatta parempaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii! Minä lähden juuri katsastamaan mitä meidän mökille kuuluu kun ei olla siellä heinäkuun alun jälkeen käyty, vähän jännittää! Iloista elokuun ekaa sinulle! <3

   Poista
 4. No ampiaiset on kyllä kieltämättä olleet aika yli-innokkaita tekemään lähempää tuttavuutta... en tajua, kuinka jotkut pystyy ihan vaan coolina olla, kun amppari tulee lähelle, mä kipaisen joka kerta karkuun ihan kauhuissani!

  Kanin suolisolmu kuulostaa pahalta...??

  Toivottavasti ehdit huomenna poiketa teetä juomaan ja turisemaan. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanin suolisolmu on oikeesti aika paha. Tai mikä tukos nyt onkaan. Se oli kasvihuoneessa/ulkohäkissä ja ilmeisesti söi nurmikon lomassa myös omia karvojaan, jotka tukki suolen. Se lakkasi syömästä ja juomasta ja piiloutui sohvan alle, mitä ei koskaan yleensä tee. Vuorokaudessa onneksi kotikonstit helpotti ja juppeli on ihan oma nälkäinen pummaava itsensä taas. Mutta kyllä säikäytti!

   Minä laittelin sulle viestiä kyläilystä ;) :)

   Poista
 5. AUTS!!!
  Noista kaksi ensimmäistä (noh, kolme...) on toki tuttuja, mutta meillä oli viime vuosi pahempi niiden suhteen. Kurjia ovat.
  Suolisolmu kuulostaa todella ikävältä.... kiva, että pupu on jo parempi.

  Loput, no, tuttua kauraa! =) Takuulla tuttuja jokaiselle naiselle.

  Parempaa ja iloisempaa elokuuta! ♥

  VastaaPoista
 6. <3 Vertaistuki <3

  Iloista elokuuta sinullekin ihana Vivi! :)

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)