perjantai 2. joulukuuta 2016

Marraskuu: paskimmat

 

Marraskuu meni ihan hujauksessa kivassa työharjoittelupaikassa. 
Siellä minä ohjaajien perässä kuljin ja ihmetettelin ja samalla tutustuin ihaniin vanhuksiin ja reippaaseen työtiimiin. Tänään sanoin porukalle heipat ja jotenkin jäi vähän tyhjä olo.

Mitään kamalaa katastrofia ei ilmaantunut harjoittelun ulkopuolellakaan, joten marraskuun lista on aika tylsä ja tynkä


Flunssa x3
Silmätulehdus x3
Kiire ja sata tekemätöntä asiaa niskassa 24/7
Väsy ja sata tekemätöntä asiaa niskassa 24/7

Ja yhdet vuotavat gore tex -kengät. 
Omani. 
Ei mulla muuta. 
Marraskuu oli ihan kiva, mutta joulukuusta tulee takuulla kivempi, 
koska TATTADAA loma!!! 

Siis 
k a h d e n
  v i i k o n 
LOMA! 

ps. Eiku hei, kyllä mua itseasiassa harmittaa vielä yksi juttu. Nimittäin päivien pimeys. Eikä sekään niinkään, vaan se, ettei iltaisin ja aamuisin kelmeän keltaisessa keinovalossa edes viitsi alkaa kuvaamaan blogiin tai instagramiin m i t ä ä n. Se on tylsää se.

4 kommenttia:

 1. Hyvä kun löytyy toinen sielunsisko, marraskuu oli jotenkin vaikein kuin koskaan. Flunssa on pitkittynyt ja pitkittynyt ja muutenkin työ vienyt liikaa aikaa. Joten tuo joulukuu tuli sitten kuin yllätyksenä. Mutta luojan kiitos tuo itsenäisyyspäivä katkaisee viikkoa kivasti. Joulupukille toive uusista goretexeistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on joku aivan kamala pöpö kyllä liikkeellä! Ihmeellistä aaltoliikettä tehnyt meilläkin :O Ensin tuntuu että nyt helpottaa ja pari päivää on suht ok olo, ja sitten alkaa taas kurkkukipu ja nuha!! Niin tympii jo tämä puolikuntoisena oleminen :(

   Viime keväänä ostin nuo gore-kengät ja ovat olleet vähäisellä käytöllä tähän syksyyn saakka ja nyt huomasin sukkien kastuneen toisesta kengästä kun kahlasin koiran kanssa tuolla loskassa :( Niin mun tuuria!

   Ihanaa itsenäisyyspäivää sinulle Aikku! <3

   Poista
 2. No ei ollut pitkä paskis-lista! :D Ja onneks ei ole _ihan_ niin pimeetäkään kun on tota lunta. <3 Mä muuten vaihoin tänään verhot olkkariin ja sen ajan kun ei niitä ollut ollenkaan oli ihanan avaraa ja valoisaa. Oikeesti mietin etten laita verhoja ollenkaan mutta mies ei lämmennyt yhtään ajatukselle. ;) Ja kieltämättä onhan se kiva et on mahdollisuus ne verhot eteen vetää. Ei sillä et täällä paljon sisäänkurkkijoita olis. ;)

  Mut hei, nyt on neljä päivää lomaa ja sit pari viikkoa ja joululoma! Jeii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu oli yllättävän hyvä, jos ei ota huomioon sitä että se meni puolikuntoisena :P Aika tästä jouluun menee kyllä ihan hurjaa vauhtia! Minä niin odotan lomaa ja sitä että saa höntsäillä kotona villasukissa vaan ja keitellä glögiä <3

   Ihanaa itsenäisyyspäivää sinulle Laura! <3

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)