torstai 9. marraskuuta 2017

Feikkijuttuja ja naisen alati muuttuva mieli.


Nyt kun halloweenit on vietetty ja oksennusämpärit on saatu takaisin muuhun käyttöön, on ajatuksissa ollut joulu. Nyt uskallan jo sanoa tuon j-sanan. Joulu ❤

Tässä kohtaa vuotta sitä kaipaa ympärilleen lämpöä ja lohtua. Tekstiilejä, joihin kietoutua kuuman glögimukin kanssa. 

Luonnonmateriaalit, kuten pellava ja puuvilla, ovat lähellä sydäntäni ja kovin mielelläni sisustaisin kotia myös aidoilla lampaantaljoilla.  
Mutta.
  Meidän koiranjolppi rakastaa myös aitoja taljoja.
Ilmeisesti niiden tuoksu on vastustamaton, kun ne pitää hampailla raastaa ja repiä palasiksi?
(olen aikaisemminkin manannut samaa asiaa täällä...) 

 


Hieman googleteltuani löysin ihanan värisen taljan ja mikä parasta, keinokarvaisen sellaisen! 
Toissapäivänä hain karvat postista ja voi miten tykkään! 


 


Karva on ihanan pehmeää ja pitkää eikä koiriakaan kiinnosta mokoma tekokarvareuhka yhtään. Lemmikkiperheessä plussaa on myös se, että nämä ovat vesipestävät! Tilasin samalla myös pyöreitä pieniä istuinkarvoja ruokapöydän tuoleihin. Epähuomiossa tilasin yhden paketin, eli kaksi istuinalustaa liikaa, mutta enköhän minä keksi niillekin käyttökohteen.

Nyt minullakin on vähän talvisempaa tunnelmaa ruokailutilassa. 
Tykkään!


 


Ja nyt: tunnustus. 
Niin paljon kun mä tuota meidän tapettia rakastan edelleen, niin täytyy todeta, ettei se toimi joulusisustukseen yhtään kesäisellä värillä ja kuosillaan. Meidän ruokailutilassa on aina kesä. 

Mun tekisi mieli peittää se jollain nyt talveksi ja keväällä kaivaa taas esiin, mutta se lienee mahdoton toive. Ehkä mun pitää nyt vaan kestää tämä pari kuukautta ja kulkea katse lattiassa tuon huoneen ohi. Näin jälkiviisaana voisi todeta, että olisi voitu valita joku neutraalimpi tapetti tuohon... Noita värejä kyllä rakastan, mutta noi kukkaset.

Mies tuskin ihastuu tapetinvaihto -ajatuksestani, vai mitä luulette? Ehh.



 


Koululainen sairastaa täällä edelleen, mutta eskarilainen on onneksi jo paranemaan päin. 
Minä pääsen illalla kouluun pitkästä aikaa ja vähäksi aikaa pois täältä sairastuvalta.
Viikonloppukin häämöttää ihan kulman takana ♥ 
Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Sunnuntaina ainakin muistetaan taas kaikkia ihania isejä ♥




10 kommenttia:

  1. Heh, meilläkin kukkii ruusut läpi vuoden ja melkein joka huoneen seinillä... En ole tullut edes ajatelleeksi niiden epäsopivuutta talveen ja jouluun! =D Toisaalta, eikös joululaulussa sanota, että "no onkos tullut kesä nyt talven keskelle...", että sinällään hyvinhän ne sinne sopii! =D

    Paranemisia sinne ja ihanaa loppuviikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ruusuthan kuuluukin jouluun, eikös jouluruusu ole ihan oma lajinsakin! :) Mutta noi meidän vaaleanpunaiset pionit onkin toinen juttu :D Noooo... ehkä mä kestän. Ainakin tämän joulun.

      Ja kiitos, täällä ollaan kaikki jo terveinä ja minäkin pääsin tänään töihin monen päivän tauon jälkeen! :) Kivaa viikonloppua sulle ihana! ♥

      Poista
  2. Voi miten kivat taljat olet löytänyt ♥ Sopii kyllä tosi hyvin teille ja tähän pimeään vuodenaikaan. Tosi näppärää tuo, että ne ovat vesipestäviä.

    Oksutauti on maailman kamalin tauti, mitä tiedän. Toivottavasti koululainenkin pian paranee.

    Täällä alkaa ajatukset kodin sisustuksessa kääntymään kohti joulua. Olohuoneen pintaremppa on loppusuoralla ja kohta näkee löpputuloksen, kun saa kalusteet takaisin olkkariin.

    Mulla pitkästä aikaa vapaa viikonloppu jaa se meneekin sitten hyvin pitkälti siivoillessa. Sunnuntaina menen äidin luo käymään, kun sitä omaa isää ei enää ole.

    Mukavaa loppuviikkoa Sinulle, Marika ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Minäkin tykkään tosi paljon näistä karvoista! Ja todellakin on niin helppo valinta kun ovat vesipestäviä :)

      Voi ihana, en malta odottaa millainen lopputulos siellä onkaan saatu aikaan! Varmasti kaunis! ♥

      Mulla on jotenkin nyt osunut työt viikonloppuihin ja niin nytkin. Mutta en valita, oon tykännyt tosi paljon olla tuolla, ihan huippuja työkavereita ja vielä mahtavampia vanhuksia :) Huomenna meillä juhlitaan kuitenkin perheen päätä ja käydään moikkaamassa myös appivanhempia isänpäivän merkeissä. Omaa isää on aina ikävä ja erityisesti isänpäivisin ♥

      Hyvää ja rentoa vapaata viikonloppua sulle Krisse! Muista huilata! :)

      Poista
  3. Mä tykkään myös taljoista ja just ostin uuden, vaaleanpunaisen niin on molemmilla koirilla omansa;) Ne tykkää makoilla sohvalla niiden päällä eikä onneks on alkaneet repimään niitä. Taljat sopii talveen ♥

    Tuo teidän tapetti on kyl ihana eikä sitä nyt joulun takia tarvii vaihtaa ;)

    Kesä on taas enemmin kuin huomataankaan (auts) ja huomio kiinnittyy joulunakin kaikkeen muuhun ihanaan, sulla on niin hyvä maku.

    Meidän tarkoitus ois mennä messuilemaan viikonloppuna, sitten olis luvassa leivontaa ja sunnuntaina juhlitaan ♥ Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Maiccu! ♥

      Taljat ♥ Ihanaa että pienillä on ihan omat taljat, iiks!

      Ja joo, ehkä mun täytyy nyt vaan kestää tää joulunaika tota tapettia :P Tykkään siitä kuitenkin sen 9 kuukautta vuodesta ihan tosi paljon :D

      Kivan kuuloinen viikonloppu sulla! Minä olin tänään töissä ja ilta on mennyt lähinnä sohvalla istuen :) Huomenna sitten kyläillään ja juhlitaan isejä! Taidan vääntää piparitaikinan aamulla niin lapset pääsee illalla leipomaan isänpäiväpiparit ♥

      Poista
  4. Eheheh, näen jo silmissäni sen kirjoituksen kun olet ehdottanut tapetinvaihtoa - ja sitten keväällä uudelleen..... =D Anteeksi, ei saisi nauraa, mutta todellakin mielikuvitukseni riittää siihen.
    Miten olisi joku verhojuttu? Siis koko seinän mittainen verho jollain ohuella vaijerilla, peittämässä seinää? Voisiko siitä tehdä sisustuksellisen elementin ja ripustaa siihen jotain jouluista?

    JOULU ♥ Oih!!
    Sanoo hän, jolla ON ENSIMMÄISET JOULUKORISTEET ESILLÄ!!! Oikeesti.... niistä lisää blogissa sunnuntaina (arkihaaste). Ja korillinen, iso sellainen, valmiiksi paketoituja lahjoja....

    Jollain tätä marraskuusta pitää piristää.... =D

    Iloa ja pirteyttä!! Ja ennen kaikkea paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! ♥

      Tiiätkö pelottavinta on, ettei toi mies heti ekana teilannut mun ideaa uudesta tapetista. Ihanan yllytyshullu tyyppi :D

      Itsekin kieltämättä mietin jotain verhoa, Ikeassa myydään ihanaa harmaata pellavaa metritavarana!!! Mutta en tiedä oisko se sit kuitenkaan mun silmää miellyttävä loppupeleissä... Ja hei, minäkin kaivoin paperitähdet vintistä ja hain ensimmäisen pienen kuusen lasipurkkiin koristeeksi ♥ Kyllä nyt saa jo jouluttaa!

      Ihanaa viikonloppua sulle! Odotan innolla huomista ja sun arkihaaste -postausta! :)

      Poista
  5. Teillä näyttää tosi kauniilta :)
    Ihanaa kun joulu lähestyy! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiltti! ♥
      Täälläkin kovasti odotetaan joulukuuta, eikä vähiten äidin osalta ;) Lapset kovasti jo toivoo joulukalentereita ja jokavuotista tonttupussiaan! :)

      Kivaa viikonloppua sinulle myös! ♥

      ps. ihana nimimerkki! ♥♥♥

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)