keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Sohva x 3

Täällä leijuu ilmassa sohvarakkautta ❤ Taas kerran! 

Kuten jo varmasti tiedätte, minulla on suuurensuuri pakonomainen tarve omistaa mahdollisimman monta puusohvaa. Naureskelen välillä, että tarvitsisin vähintään kartanon kokoisen tilan, jotta saisin kaikki maailman hylätyt puusohvat pelastettua kotiini.  

Ja kuten tiedätte, meillä on myös suuurensuuri musta koira, jolla on mitä parhain karvanlähtöaika meneillään. Mulla meni nuppi ihan totaalijumiin sen karvamäärän ja niiden valkoisten Ektorpin nojatuolien kanssa. Ei auttanut edes harmaat ja tympeän kalliit päälliset. Ensimmäinen reikä taisi tulla alle viikossa niihin päällisiin, ja yhtälailla niissä näkyi kuola, rapa ja karva...Tai ehkä olen vain kyllästynyt jokapäiväiseen pyykinpesuun. 

Meillä siis pääsiäisenä alkoi huonekalujen uudelleensijoittelu uuden ja helppohoitoisemman sohvan tieltä!


 


Se harmaanvihreä puusohva pääsi takaisin vanhalle paikalleen ruokapöydän päähän ja valkoinen puusohva ruokapöydän päästä siirtyi takaisin keittiön ikkunan alle. Joku siinä kyllä mättää, eikä silmä totu siihen ollenkaan, joten kuumeisesti pohdin sille uutta ja parempaa paikkaa. Tässä kohtaa todella kaipaisin sitä kartanoa ja sen suuria huoneita!

 
 


Ektorpin nojatuolit odottavat päällisten pesua nyt kesähuoneessa. Suunnittelin, että ainakin toisen niistä haluan viedä mökille. Sieltä saa vuorostaan häädön vihreä pieni divaani. Noissa nojatuoleissa on nimittäin todella mukava istua ja rönöttää, ja juuri sellaista meidän kesämökin tupa kaipaa!


 
 


Me siis ostettiin unelmanpehmeä nahkasohva. 
Tämä on helppo pyyhkiä marseillesaippuavedellä puhtaaksi ja karvatkin lähtevät puhaltamalla! Ihanaaaaa! 


 


Lisäksi sohvassa on vuodemekanismi, eli siitä saa tarvittaessa ison vuoteen. Tämä kyllä indikoi jatkossa melko lokoisia leffailtoja meille. Luulen, että tuota mekanismia tullaan käyttämään ahkerasti! Toisen puolen istuimen alla taas on säilytystilaa torkkupeitoille ja tyynyille. Niin kätevää!

Ikeasta napattiin kyytiin samalla muutamat hempeän vaaleanpunaiset sekä shamppanjan väriset tyynyt. Nämäkin sellaista liukasta materiaalia, joihin karvat ei tartu. Jos ei muuten, niin ainakin sisustuksessa on ripaus romantiikkaa!  

 Itseasiassa nyt tuntuu siltä, että sellainen superromanttisuus alkaa väistyä ja makuni on muuttumassa astetta skandinaavisempaan suuntaan. Eli kaikenlaiset hörhelöt, pitsimatot, kranssit jne. on alkaneet tympiä. Luulenpa, että siirrän tätä kuvissa näkyvää romanttisuutta kottikärrykaupalla mökin ja kirppiksen suuntaan kesän tullen.

 Mutta puusohvista en luovu!






18 kommenttia:

  1. Onpas kutsuvan näköinen nahkasohva!
    Nahkasohva on kyllä hyvä noiden koirankarvojen suhteen ja todellakin helppo pyyhkiä liat pois.
    Mä niin tiedän ton tunteen kun maalaisromanttisuus tökkii! Meillä sitä on vielä keittiössä, mutta pikaisesti haluaisin siitä sielläkin eroon.
    Mukavaa keskiviikkoiltaa Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut, että luonnonmateriaalit on kestävyydeltään ja ominaisuuksiltaan ihan parhaat lapsi- ja lemmikkiperheessä :) Olen aika impulsiivinen kodin muutosten ja kalusteiden suhteen, mutta toivoisin, että nyt alan järkevöittämään hankintoja ja panostamaan siihen, että ne kestävät aikaa.

      Meiltä ei varmasti koskaan tule kokonaan romanttisuus poistumaan sisustuksesta, on sitä nimittäin niin paljon ja minä siitä edelleenkin tykkään, aion vain vähän karsia sen määrää. On ehkä mennyt vähän liiallisuuksiin tässä vuosien varrella kaikenlaista kaunista hamstratessa :D

      Poista
  2. Hyvän näköinen sohva ja sopii tuohon teidän nurkkaukseen tosi hyvin 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! ❤ Ihan parasta tässä on puhtaanapito -ominaisuudet :D

      Poista
  3. No nyt on varmaan sopiva sohva koiraperheeseen!!

    Saa sitten ennen kirpparia tarjoilla tähän osoitteeseen noita romanttisuuksia... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mä toivon kyllä, että tämä sohva kestäis noi koiruudet. Pahoin pelkään miten tuolle pehmeälle nahkapinnalle käy ajan saatossa, kun se on niin kovalla kulutuksella meillä. Mutta ainakin se on nyt helppohoitoinen ja riittävän tilava tälle pesueelle!

      Hih, mun pitää siis pitää pre-kirppis! :D Kunhan ensin saan päätettyä mitä kaikkea laitan pois ja mitkä vien mökille. Mulla nää kalusteet kiertää koti-mökki-kesähuone -ympyrää!

      Poista
  4. Voi miten ihana! Teillä on kyllä niin kaunista ♥

    VastaaPoista
  5. Upean näköistä. Olen haaveillut uudesta sohvasta useamman vuoden ja taitaa käydä niin että tälle kesälle sen uuden sohvan vihdoin saan. Sohva on löytynyt ja kangas valittu. Pian teen tilauksen niin sohva ehtii ennen rippijuhlia meille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! ❤ Uuden sohvan hankinta onkin aina iso päätös! Se on niin näkyvä osa kodissa, sen lisäksi, että ainakin meillä se on (liikaakin) kovassa käytössä, että sitä kannattaa harkita :) Ja ihanaa, teillä on keväällä juhlat! Voi miten kivaa!

      Poista
    2. Juu, sohva on kyllä se jota ei osteta tuosta nuin vain. Onneksi mieluinen on löytynyt, nyt vain vähän rahaa säästöön niin saisi sen ostettua ennen juhlia,

      Poista
    3. Jään innolla odottamaan kuvia uudesta sohvastanne! Se on varmasti ihan teidän näköinen! :)

      Poista
  6. Ooooo ♥ wau!!
    Aivan syötävän ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ❤ Olen aika onnessani sen helppohoitoisuuden kanssa nyt kurakelien alettua! :D Eikä meidän Kauhukaan ole iskenyt siihen hampaitaan, joten hyvä hyvä!

      Poista
  7. Wau tuo sohva on upean mallinen, kaunis ♥ Annan vielä yhden vinkin sen hoitoon mitä monet huonekaluliikkeen myyjätkään ei tiedä, mutta opin sisustussuunnittelukoulussa, että nahkasohvan hoitoon kuuluu oleellisesti imurointi! Kyllä vaikka ei heti tulis mieleen! :) Ja sitten viestiä tänne kun olet luopumassa jostain romantiikkahömpästä!!! Vaikka olen huomannut itsekkin että sisustus on meilläkin käynyt selkeämmäksi, vähemmän on enemmän, mutta pitsimatoista, köyhästä hopeasta ja kristallikruunuista en luovu :D Romantikko on aina romantikko täällä osoitteessa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katja! ❤ Ja kiitti vinkistä, kyllä meillä joutuu säännöllisesti tuota imuroimaankin. Koirankarvat sujahtaa "kivasti" tonne tyynyjen taakse ja väleihin eikä tosiaan lähde rätillä ja puhaltelemalla (vaikka niin toivoisin!) :D

      Mun pitää pitää omalle blogiporukalle etukäteis -kirppis keväämmällä?! :) Eikä meiltäkään romanttisuus kokonaan häviä, onhan mulla noi yltiöromattiset puusohvat ja rakkaus vaaleanpunaiseen ;)

      Poista
  8. Ihana on sohva!Meillä on myös vaalea sohva ja aiemmin oli valkoinen kangassohva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku! ❤ Minäkin niin tykkään vaaleista sohvista, mutta tosiaan tämän joukkueen kokoonpanolla kankaiset on täysin poissuljettu vaihtoehto, iiks. Onneksi löytyi tämä astetta helpommin puhdistettava vaihtoehto :P

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)