keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Mitä mulle kuuluu?

Täällä on vietetty blogin osalta hiljaiseloa viime viikot. Olen istunut niin paljon tietokoneella naputellen kevään viimeisiä koulutehtäviä, joten koneella kököttäminen on alkanut maistua puulta. Nyt on kuitenkin pahin tehtäväsuma helpottanut ja ajattelin katkaista hiljaisuuden vastaamalla haasteeseen. Nappasin jo kauan aikaa sitten Kristiinan Arjen helmiä -blogista haasteen, jossa bloggaaja kysymyksiin vastaten kertoo mitä hänelle sillä hetkellä kuuluu. Tänään tähän on hyvä vastata, kun takana on aurinkoinen vapaapäivä ja sellainen on luvassa myös huomenna!


Miten voit?
En voi sanoa, että voisin loistavasti, mutta voin sanoa voivani aika hyvin. Allergiaoireet hieman vaivaavat, samoin sappikivet muistuttavat itsestään säännöllisesti, mutta muuten olo on oikein hyvä ja  pirteä. Olen jonossa sappikivileikkaukseen ja toivon, ettei koko kesä mene pilalle sitä odotellessa.


Mitä toivot tällä hetkellä? 
Toivon lämmintä kesää ja että tämän kuun lopulla päästäisiin vihdoin aloittamaan mökkikausi. On jo kova ikävä sinne! Mies myös kysyi äsken, mitä toivon äitienpäivälahjaksi. Vastasin samalla tavalla kuin viime vuonnakin, että toivon kodin ikkunoiden pesua ja autoni pesua niin sisä- kuin ulkopuolelta. Ne olisi ihan huippulahjat!

Mitä olet syönyt tänään?
Ai kauheeta! Tänään on ollut mun vapaapäivä ja olen syönyt lounaaksi kaupan gluteenittoman pakastepizzan, jota tuunasin juustoraasteella ja ananaksella. Päivälliseksi mies grillasi maissia ja makkaraa, kaikki grillattu kun on suurta herkkua taas talven jälkeen. Illaksi laitettiin kuohuviini kylmään ja jatketaan eilen aloitettua Netflix -sarjaa, sillä huomenna on ihana koko perheen vapaapäivä.





Mikä on suosikkihedelmäsi?
Onpas vaikeaa valita yhtä! Tykkään päärynästä tosi paljon, samoin viinirypäleistä ja vesimelonista. Banaanille olen allergiatestin mukaan allerginen, mutta syön sitä silti välillä. Omenaa taas välttelen sappikivien takia.


Mitä ajattelit tehdä huomenna?
Huomiseksi luvataan kaunista säätä, joten tiedossa on ainakin ulkoilua. Viereisessä kaupungissa järjestetään kirpputoritapahtuma, joka kiinnostaisi myös. Varmaa on, että aion ainakin nukkua pitkään ja syödä terveellisemmin kuin tänään!  

Kenen kanssa nukuit?
Yö meni tutussa ja turvallisessa, oman aviomiehen, kainalossa.




Mitä luet tällä hetkellä?
Sain juuri luettua saattohoitoa, kivunhoitoa ja johtamista käsittelevät kirjat. Niitä taisi olla kaikkiaan yli kymmenen, jotka tuli kahlattua läpi huhtikuun aikana. Seuraavaksi pitäisi jatkaa mielenterveystyön kirjojen parissa. Eli luen paljon ja hyviä juttuja, mutta viihdekirjallisuuden lukeminen on jäänyt opiskelun aikana lähes kokonaan. Viimeksi taisin lukea kesällä jotain romaaneja mökillä.


Viimeeksi katsottu elokuva?
Koston liekki, joka oli juoneltaan jännittävä, varmaan trilleri, jossa Denzel Washington esittää CIA -agenttia, joka palkataan turvaamaan 9-vuotiaan tytön henkeä. Ihan ok leffa. Kauhuelokuvia en uskalla katsoa ja useimmiten valitsen jonkun romanttisen hömpän tai komedian. En myöskään koskaan aloita katsomaan elokuvaa, jos tiedän etten ehdi katsoa sitä kertaistumalta loppuun.


Kuka soitti sinulle viimeksi?
Aviomies soitti ja kysyi mitä toisi kaupasta kotiintullessaan. Tilasin maissia ja limpparia ja poika soitti vielä perään, että kaapista puuttuu kauramaitoa ja mehukatti -mehua.




Kolme viimeksi tullutta tekstiviestiä? 
Elloksen tarjousviesti, viesti äidiltä, että saunareissu oli onnistunut ja viesti esimieheltä liittyen tulevan kesän työvuoroihin.


Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi viestissä?
-Oon töissä 20 saakka!
Lähetin sen äidilleni, joka yritti soittaa kun olin töissä. 

Milloin nauroit viimeksi?
Minä kyllä nauran ihan joka päivä. Tänään nauroin, kun poika vahingossa rikkoi vesi-ilmapallon päähänsä. Onneksi oltiin pihalla ja sää oli lämmin. Eilen töissä nauratti monikin asia kun työparin kanssa toljailtiin ja vitsailtiin.


Viimeisin ostos?
Eilen ostin lähimarketista iltapalaa ja kukkia työvuoron päätteeksi. Ostin myös koirille kalapuikkoja. Ne on niiden suurta herkkua jäisinä! Ai niin, ostin myös yhden pienen jutun äitienpäivälahjaan!




Mitä pelkäät? 
Saattohoidon ja kivunhoidon kurssien materiaaleja lukiessa tuli moneen kertaan kyyneleet silmiin lukiessani syövän läpilyöntikivuista ja lasten saattohoidosta ja heidän perheidensä kohtaamisesta. Kyllä minä syöpää pelkään ja että lapsille tai perheelle sattuisi jotain. 

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?
Jonnekin ihanaan kaupunkikohteeseen miehen kanssa kahdestaan tai mukavassa aikuisporukassa! Ehkä Nizzaan tai johonkin kivaan Italian kaupunkiin? Koko perheen Kreetan matka varattiin elokuun loppuun ja sitä kyllä fiilistellään ja odotetaan kovasti.



 
Nyt olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu? 
Napatkaas haaste tästä ja vinkatkaa kommenttikenttään niin hoksaan tulla lukemaan!



Aurinkoista helatorstaita ja kivaa vapaapäivää niille, joilla sellainen sattuu olemaan! Nautitaan auringosta!


8 kommenttia:

  1. Ihana haastis ja ihanat vastaukset! Täällä huomisen päivän suhteen on hyvin samanlaiset suunnitelmat. Ouluunkin on luvattu aurinkoista- jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut ihan uskomattoman hienot ilmat! Sen vuoksi blogikin on taas jäänyt vähemmälle, hitsi! Mutta nyt täytyy nauttia kun tätä on koko pitkä talvi odotettu!

      Aurinkoista uutta viikkoa! :)

      Poista
  2. Ihastuin blogisi tunnelmaan - taisit saada juuri uuden lukijan:)
    Terkut SisustEllen-blogista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, kiitos! ♥ Ja tervetuloa! Minä olenkin vakkari insta -seuraaja, mutta nyt kun hoksasin niin ehdottomasti tulen kurkkimaan blogiasi myös! :)

      Aurinkoista alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  3. Olipa kiva kuulla sinun kuulumisiasi ♥ Insta storysta olen kyllä käynyt aina kurkkimassa, mitä touhuilet. Uskon, että olisi ihana päästä jo mökille ja miten ihanaa, että perheloma varattuna loppukesällä. Oikein mukavaa helatorstaita Sinulle, Marika ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, tähän oli hyvä katkaista blogin hiljaiselo, jota tosin näyttää jatkuvan aina vain :D Instaa toki päivitän päivittäin, kiva että seurailet sielläkin ♥

      Ihanaa aurinkoista viikkoa sulle Krisse! :)

      Poista
  4. Kivat kuulumiset :) Otan ehdottomasti kopin, jos vaikka viikonloppuna ehtis kirjoittelemaan..nuo kalapuikot koirille nauratti jo instassa. Varmaan superherkkua, mukavaa iltaa ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jäiset, suoraan paketista saadut kalapuikot on koirien mielestä parhaita :D Ja varmaan ne viilentää kivasti näin helteillä?

      Huippukivaa ja lämmintä viikkoa sulle Maiccu! ♥

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)