keskiviikko 1. elokuuta 2018

Kukkia pöydällä ja seinälläJos ette ole jo laittaneet merkille niin tässäpä teille pieni fakta minusta: rakastan kukkia! (Ja kynttilöitä ja bling-blingiä...!) ja käytän yhtenään Instagramissa hästägiä #kukkiapitääolla.

Ostan usein kotiin leikkokukkia tai napsin maljakkoon kotipihalta löytyviä kukkia ja oksia. Alkukesästä ruokapöydän vaasissa nähtiin niin omenapuun kukkivia oksia kuin syreenejäkin. Nyt kuitenkin lähes kaikki perennat ovat jo kukkineet, vain muutama hassu kukka nököttää pihalla, joten otin suunnan kukkakauppaan. Ajatuksenani oli ostaa pioneja, mutta nähtyäni nämä suuret hortensiapallot muutin mieleni ja tartuin niihin.
Kukat olivat alkuun kauniin vanhan roosan -väriset.
Kukat ovat myös olleet uskomattoman kestäviä! Ne eivät ole menneet miksikään puolessatoista viikossa, vaan ovat edelleen yhtä kauniit kuin ostohetkellä, joskin niiden väri on muuttunut tummemmaksi ja vihreämmäksi. Värin muuttuminen ilmeisesti johtuu veden laadusta, jos oikein olen ymmärtänyt? Oikaiskaa jos tiedätte muuta.
Jokatapauksessa nämä hortensiat on upeat! Tavallaan hauskaa, että kukkien värikin muuttuu ajan myötä, aivan kuin olisin hiljattain ostanut täysin uudet kukat maljakkoon! 


 


Ja koska olen niin kovin ihastunut kukkiin, niin tilasin niitä hieman seinällekin. Mainittakoon, ettei meillä ole yhtään taulua tai valokuvaa seinillä, koska en ole koskaan niistä oikein pitänyt. Nyt kuitenkin valitsin nämä kaksi hempeää julistetta ja vieläpä melko suuressa koossa. Tummapohjaiseen kuvaan halusin valkoisen kehyksen ja valkopohjaiseen mustan. Minusta tästä tuli oikein toimiva pari. 


 


Olen ollut julisteisiin todella tyytyväinen! Huomattavasti helpompi, nopeampi ja edullisempi tapa sisustaa kuin tapetti, ollen kuitenkin näyttävä. Samoihin kehyksiin voi vaihtaa uudet julisteet jos joulun aikaan kyllästyy katselemaan vaaleanpunaisia pionin terälehtiä (joillekin meistä saattaa käydä niin...öhöm).


 


Enkä muuten ole ainoa julisteisiin ihastunut. Meidän tyttö on nimittäin toivonut syntymäpäivälahjakseen omaan huoneeseen julisteita. Tiedän siis mitä teen tänään illalla, hih. 

 Sisustatteko te julisteilla tai tauluilla?  
6 kommenttia:

 1. Aivan upeat nuo hortenssiat! Kunhan saamme keskimmäisen muutettua opiskelijakämppään, ostan meille kotiin kyllä noita ihanuuksia.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain olekin! Minullakin oli ihan toiset kukkasuunnitelmat, mutta nämä nähtyäni ne haihtui nopeasti :D Kyllä kukilla saa paljon ilmettä ja iloa aikaan!

   Ja kiitos, mulla onkin pitkästä aikaa vapaa viikonloppu! Oikein ihanaa loppuviikkoa sinulle myös ❤

   Poista
 2. Ihan mielettömät hortensiat ja tuo värin vaihtuminen on kyllä kiva ilmiö! Meillä on muutama taulu mutta oon miiettinyt makkariin julisteita, vois vaihdella vähän fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just tosi kiva noissa julisteissa, että niitä on helppo fiiliksen mukaan vaihdella tai nostaa kokonaan pois! Itseni tuntien nuo kukkaiset kuvat saavat lähtöpassit viimeistään joulukuun alussa, mutta keväällä ne voi taas nostaa takaisin seinälle kun tonttuilukausi on ohitse :)

   Poista
 3. Voi nuo hortenssiat ovat kyllä upeita maljakossakin <3 Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ja arvaa mitä?! Nuo leikkohortensiat on kestäneet mulla huomattavasti pidempään kauniina kuin ruukkuversiot koskaan!! :D Siis joku siinä on, että ruukkuhortesiat kuolee mulla alta aikayksikön, siksi ostinkin muoviset sellaiset :P

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)