tiistai 9. lokakuuta 2018

Syksyttää


Tarvittiin vain muutama harmaa päivä ja hämärä aamu, kun syksytys iski. Tiedättehän sen pesäntekovietin ja ylettömän tunnelmoinnin. 
Sadepisarat ikkunoissa ja aamuinen kuura nurmikolle tippuneissa lehdissä.


 






Keittiön tuolit saivat päälleen viime vuonna ostetut harmaat tekotaljat ja eilen kaivoin ensimmäiset "tunnelma"valot esille. Tytär pyöritteli hieman silmiään kun ripustelin valojohtoa verhotankoon, mutta en antanut sen latistaa tunnelmaa.





Olen myös innostunut Spotifysta miehen hankittua meille yhteisen Perhe Premiumin ja aloin eilen koostamaan sinne soittolistaa...JOULULAULUILLE! Glögitölkki odottelee kutkuttavasti jääkaapissa ja villasukat on kaivettu kesän jälkeen esille. Näiden lisäksi eksyin Ikean nettisivuille ja voi mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään tällaiseen syksytykseen kadonneelle! Pehmeitä tyynynpäällisiä, kynttilälyhtyjä ja torkkupeittoja. Voi että!

Tuskailin Instagramin storyssä myös Ikean ihanaa valikoimaa ja sain aika monta viestiä, joissa todettiin sama,  pakkohan sinne on paikanpäälle mennä. 


 


Katsokaa nyt näitä! Tuo minikuusi ja musta kynttilälyhty on ihan must!
 
 


Ja entäs tämä karvainen, taljamainen tyynynpäällinen ja alimman kuvan kynttilät. Kynttilöitä meillä palaa päivittäin lokakuusta helmikuuhun, joten olisi jo kiire saada kynttilävarastoja täydennettyä!

 
 



Onko eilinen kirpsakka pakkasaamu saanut teille samanlaisen syksyfiiliksen ja kynttilöiden hamstrausvietin aikaan? 




 

8 kommenttia:

  1. Pakko tunnustaa, pesänrakennusvietti iskee takuuvarmasti joka syksy, viis siitä, onko sateista ja ankeaa, vai aurinkoista ja ihanaa!;D Joulukin on käynyt jo mielessä. Mitään ihmeitä ei tarvi sen eteen hössöttää, ottaa vain oikea mielentila.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihana sinä! :D Ja totta, joulu tulee kyllä joka vuosi hössöttää tai ei! Ensimmäistä kertaa ollaan mietitty vietetäänkö joulu jossain muualla kuin kotona, mutta saa nähdä! Onhan tässä onneksi vielä aikaa suunnitella ja fiilistellä!

      Poista
  2. Talja on jo kaivettu esiin vaatehuoneesta ja villaiset viltit. Ja onneksi kuitenkin lämpöisiä säitä on tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tosiaan lupaa kummallisen lämmintä loppuviikkoa! Toivotaan, että ennusteet pitää paikkaansa ja saadaan aurinkoinen pihapuuhailusää viikonlopulle :) Viltit ja (meillä feikki)taljat on syksyllä ja talvella ihan must! Kivaa taas kaivella kaikki syksyjutut esiin vintistä :)

      Poista
  3. Taljat ja villasukat on kaivettu esiin ja parhaillaankin viltti lämmittää.
    Mä niin tykkään syksystä ♥ Ihania juttuja oot Ikeasta bongannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyssä on kyllä puolensa! Juuri se ihana viltin alla hyggeily! ❤ Ja onhan se tavallaan kiva pukeutua taas neuleisiin ja pitkiin lahkeisiin lämpimän kesän jälkeen :)

      Poista
  4. Ehdottomasti syksyttää!! Kynttilät, takkatuli, käpertyminen sohvalle huovan alle... KYLLÄ!!
    Onneksi, niin paljon kuin tykkäänkin aurinkoisista kesäpäivistä, meillä on kaikki vuodenajat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua aina masentaa kun kesä loppuu, mutta tässä kohtaa lokakuuta alkaa syksykin maistua. Pikkuhiljaa alkaa tuleva joulu valtaamaan mielen ❤ Pimeistä aamuista voisin kyllä luopua, tai vaihtoehtoisesti voisinko saada talviaikaan nukkua niin pitkään, että on jo valoisaa? ;)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)