torstai 13. joulukuuta 2018

Jouluntuoksuinen Lucian päivä

Hyvää Lucian päivää! ❤

Ette muuten usko miten ihana tuoku meillä tällä hetkellä on!  




Meille tuli tasan viikko sitten joulukuusi ruokailutilan nurkkaan. Tähän hauska välihuomautus, että meillä kuusi on vaihtanut paikkaansa joka vuosi! No tällä kertaa siis ruokailuhuoneessa. Jo kuusi itsessään tuoksuu aivan ihanalle, mutta kun siihen lisätään pari hyasinttia, eukalyptuksen oksia ja itse keitetty glögi niin täytyy sanoa, että meillä tuoksuu JOULU!



Meillä on juotu glögiä jo tähän mennessä varmasti 8 litraa ja silti glögihammasta kolottelee jatkuvasti. Keittelinkin tänään oman pihan omenapuista puristettusta mehusta glögiä. Laitoin mehuun ripauksen fariinisokeria ja paljon mausteita, ihan huumaava tuoksu! Jos et ole koskaan keittänyt itse glögiä, niin suosittelen kokeilemaan. Se on helppoa ja ohjeita löytyy googlaamalla ihan pilvin pimein!


Tämä on nyt kolmas joulukuusi meillä täällä asuessa. Ensimmäisessä kuusessa oli vain valkoisia ja hopeisia koristeita, viime vuonna lisäsin niiden joukkoon punaisia palloja ja tänä vuonna meillä ei ole yhtään valkoista eikä punaista koristetta!


 


Tämän vuoden kuusi on koristeltu hempeillä pastellisävyillä ja ripauksella kultaa.  


 


Löysin sattumalta myös puusohvalle samansävyiset tyynynpäälliset ja täytyy sanoa, että aika puuterississa tunnelmissa vietetään tätä joulua. Enemmän on enemmän. Ehkä kyllästyn tuohon säihkeeseen ja riisun kuusen heti joulupäivänä, mutta siihen saakka se saa loistaa hempeänä tuolla nurkassaan.


 


Nyt iltavuoro kutsuu, mutta eiköhän me lämmitellä iltasella vielä yhdet glögsyt, kun istahdetaan telkun eteen lasten mentyä nukkumaan.

Kyllä joulu on ihmisen parasta aikaa!



8 kommenttia:

  1. Voin kyllä kuvitella ton tuoksun, tykkään. Sulla on kauniin värisiä palloja kuusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun tuoksu tulee niin monesta asiasta ❤ Kuusi ja glögi on omasta mielestäni ehkä ne ihanimmat!

      Hyvää joulunodotusta sinulle Tuija!

      Poista
  2. On ihana joulukuusi!Kohta pitää kyllä meillekin pyytää kuusi mieheni serkkua tuomaan.Yleensä se on laitettu vasta lähellä aattoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusi on ihana ja tuli kyllä tänä vuonna aika aikaisin ❤ Uskon sen kuitenkin pysyvän hyvänä kun juotan sitä ahkerasti eikä se ole kulkureiteillä vaan saa nököttää aika rauhassa tuolla nurkassaan :D Ihanaa joulunaikaa ja viikonloppua!

      Poista
  3. Aikas ihanat tunnelmat siellä❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! ❤️ Joulu on kyllä niin tunteikasta ja tunnelmallista aikaa! Ihanaa joulunalusviikkoa sinne! ❤️

      Poista
  4. Ihanan jouluiset tunnelmat!<3 Puuterisävyt näyttää oikein jouluisilta ja kauniilta, ja sun pitsisukat, wau!<3
    Tuoreista hyasinteista yksi alkaa olla nyt sen verran auki, että tuoksuu, pitää tosin mennä vähän lähemmäksi, jotta haistaa. Ehkä se on ihan hyvä, kun meillä on tässä taloudessa noita allergikkoja...:P

    Kaunista ja rauhaisaa joulunalusaikaa Marika!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö mulla on kolme hyasinttia jo päätynyt tunkiolle kun ne on kukkineet kukintansa loppuun :D Ai miten niin aloittanut jouluttelut aika aikaisin kun joulukukat on jo kukkineet! Onneksi sain tänään ihanan ison valkoisen joulutähden, jospa se pysyisi hyvänä pyhien yli? ❤️

      Kiitos ja oikein ihanaa joulunodotusta sinulle Taina! ❤️
      ps. se sun tekemä havukranssi on niin ihana!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)