torstai 2. toukokuuta 2013

(eilis) illan viimeinen tikki

Sain viimein huoliteltua jo toissaviikolla aloittamani joustofroteehupparin, phuuuhh. En edes viitsi kertoa montako kertaa purkasin. En kyllä ehkä edes muista. Ja hei, ensimmäinen huppu ja ensimmäinen vetoketju ever!!

Tämä on siis pojalle koossa 92 ja vähän on reilun kokoinen vielä. Tuli heti aamulla sovitettua kun pienimies suuttuja heräsi taas kukonlaulun aikaan. Sillä oli juuri pari päivää kuumetta ilman mitään muuta oiretta ja eilen ne muut oireet alkoi, ilman sitä kuumetta. Se yskii (kuin koira haukkuisi) ja aivastelee vedet silmissä, se ei syö ja on yöllä ja päiväunilta herännyt lohduttomasti itkien monta kertaa. Kai sillä on nenä tukossa ja kurja olo, raasulla.

Tämä on ruskea-valkoinen, vaikka kuvassa näyttääkin mustalta  


Tytölle tein joku viikko takaperin hamosia, erilaisia, lyhyitä ja kesäisiä, joustofroteisia ja trikoisia. Koitan ottaa kuvia pikapuoliin! Tässä yksi niistä, joustofroteeta sydämillä, kesäminari ihanimmillaan!!

Kesämini
Sitten ihanan pehmeä lyhythihainen pusero raglanhihoilla, jossa tosin äitihenkilön leikkaus/ajatusvirheen takia kunkut pönöttää nurinniskoin, hee. Tämä on niin unisex, että menee tytön käytön jälkeen jemmaan odottamaan pikkuveljeä (aika harvat vaatteet pystyy säästämään tytöltä pojalle...)


4 kommenttia:

 1. Kyllä,olettaitava jo ompelemaan,,hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pikkuhiljaa taidot karttuu ja hermo venyy yllättäviinkin suorituksiin :)

   Poista
 2. ihania kaikki! mun suosikki on kyllä toi viimeinen, mahtavat värit ja ihana toi hihan kangas! terkuin Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aurinkokunkku on Seliasta, nyt siellä on aika ihanaa aurinkojoustista tyrkyllä ;)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)