tiistai 21. toukokuuta 2013

Mökkiviikonloppu

Meillä oli aivan ihana viikonloppu mökillä. Aurinkoa ja lämmintä piisasi, lapset sai juoksennella vähissä vaatteissa ja leikkiä vesileikkejä. Niitä nakukuvia en kuitenkaan viitsi tänne laittaa, mutta ehkä voitte kuvitella tämän asetelman; kaksi vauva-ammetta nurmikolla, kaksi alastonta lasta, kastelukannuja ja muita leluja, kaivokylmää vettä, paljon iloa ja kiljahduksia.
Välitankkaus


Ikeasta ostetut tulppaaninsipulit lähti paremmin kuin uskalsin toivoa!

Minä nypin rikkaruohoja ja laittelin kuorikatetta sinne tänne ja leikkasin nurmikkoa...tai oikeastaan jotain rikkakasveja (vuohenputkea ja nokkosta) pienen pellollisen verran (näkyy tokan kuvan taustalla...). Google ystävällisesti kertoi, että niihin on turhaa ostaa kalliita RoundUppeja ja kitkeminenkin on työlästä ja melko turhaa. Eli ajetaan yli ja tallotaan. Siinä parin vuoden plääni. Sitten joskus kun voitetaan lotossa niin hommataan paikalle maansiirtokone ja kuoritaan 30 senttiä maanpinnasta pois ja istutetaan nurmikkoa. Nii. Sitä odotellessa tallotaan.


Minä istutin ne oreganot, mintut ja valkovuokot, jotka käytiin naapurin kanssa hakemassa.

Siinä ne nyt torpan päädyssä pönöttää ja saa minun puolestani levitä ihan mielin määrin. Mieluummin hyäntuoksuisia ja käyttökelpoisia yrttejä, kuin sitä perrrrhanan vuohenputkea.

Rankat huvit vaatii pitkät unet. Vaimitensenytoli?


Oli se isähenkilö reipas, ja taitava, niin se teki meidän katoksen / paviljongin alle hienon terassin ihan silmänräpäyksessä. Siinä on ihana istuskella, grillata ja nauttia auringosta.


Kuva on otettu terassin ollessa vielä "vaiheessa".


Raparperit on nousseet hienosti! Kannatti lannoittaa syksyllä :)


Isähenkilö vaihtoi yhden tuvan ikkunan ja kammarin ikkunan uusiin ja ehjiin. Yksi pieni ihailija kulki sukkasillaan perässä ja levitti purua ympäri mökkiä ja me tytöt siivottiin jäljet rikkaharjojen kanssa.

-Issiiiii, sahaaaa, isiiiii, rikki, huiiii!


Tarvitseeko sanoa, ettei yhtään olisi kiinnostanut sunnuntaina pakata kamppeita autoon ja lähteä kohti Helsinkiä?

1 kommentti:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)