torstai 12. joulukuuta 2013

Elämäni ensimmäiset

...ompelulanit takana. Ja oli muuten niin hauska päivä, että se on pakko ottaa uusiksi mahdollisimman pian! Varattiin naapureiden kanssa taloyhtiön kerhotila ihan vaan meille ja rynnättiin sinne kangaskassit heiluen koneita suristamaan. Toiset tosin suristi puikoilla aika ihania juttuja, not me.

8 tunnissa sain aikaan monta kivaa ja tarpeellista juttua, tulette toki näkemään ne, mutta nyt ensimmäisenä esittelen teille laneilla syntyneet joulujuhla-asut.

Tänään aamulla oli eskarilaisen päiväkodissa joulujuhla. Edelleen tosin ihmettelen ajankohtaa, aamu kahdeksalta on aika karmivaa raahautua pilkkopimeässä viettämään aikaa ihmispaljouteen ja tungokseen. 

Kaavana vanha tuttu autumn mood, lyhennetyllä ja aavistuksen levennetyllä helmalla.

Tämä on ensimmäinen mekko/paita/tunika, jossa en ole käyttänyt resoria. Pääntiellä on framilon-käänne ja hihansuissa ja helmassa samasta kankaasta suikaleet. Ja materiaali on pehmoista ja lämmintä joustofroteeta.


Lapsille tein punaisesta paratiisin puutarhasta vaatteet, kaveriksi niille tonttulakeille. Tytölle ilman kaavaa summassa saksittu hame ja pojalle rascal -kaavalla pusero. Ja pojan housuthan olivat nämä. 
Tällaissa "samiksissa" tällä kertaa! Mitäs pidätte?4 kommenttia:

  1. Ompas ihanat vaatteet, edelleenkin sitä mieltä että olet taitava ompelija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itse kyllä sanoisin, että olen pikkuhiljaa kehittyvä ompelija ;)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)