lauantai 14. joulukuuta 2013

Ihaaana lauantai

Meillä on ollut mukava ja rento päivä tänään.

Köllöteltiin pitkään aamulla sängyssä, lapset kaivoivat tonttupusseistaan angry birds-pehmolinnut ja keksivät niillä hirmu kivan leikin.

Vietiin asuntovaunu talviparkkiin turvalliseen lintukotoon ja lapset saivat samalla reissulla paljon märkiä suukkoja ja hännänheilutuksia kilteiltä koirilta. Nähtiinpä siellä pihalla melkoisen hieno pieni traktorikin, jonka suuttuja totesi välittömästi olevan jumissa. 


Ulkoilun ja kyläilyn jälkeen maistui itsetehty jauhelihapizza, runsaalla juustolla ja hienoisella valkosipulilla.Illalla Uuno Turhapuron viihdyttäessä television ääreen jumittunutta kansaa, sain tehtyä tytön tunikan vihdoinkin loppuun. Se oli valmiiksi ommeltuna jo odottanut helmapompuloita ja silityskalvojaan tovin. Tyttö toivoi, ettei tunikaan tulisi lainkaan resoreita, joten laitoin kaula-aukon ja hihankäänteisiin vain ohutta kuminauhaa.

Etupuolella liihottaa neljät kullanväriset enkelin siivet

...ja takana lapaluun päällä vielä yksi karannut siipipari.

Kaavana edelleen sama Rascal pienillä muokkauksilla. Kangas on ohutta laskeutuvaa trikoota Eurokankaasta, ei kaikkein mukavinta ommella, mutta kaunista.

Tytön hiukset on tosi edustavasti, saunan jälkeen märkänä nutturalle kiepautettuna. Hiusharja, mikä se on?


 

Sievä pieni tyttö, enkelinsiipi tunikassaan <3
 
 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Hetken mietin riiteleekö kullanvärinen glitter noiden valkoisten pompuloiden kanssa, mutta päätin, etten anna sen häiritä liikaa :D Hopeinen olisi ehkä toiminut paremmin...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jooooo, nyt vaan toivotaan, että se on ekan pesun jälkeen yhtä söpö :D Vähän pelkään pompuloiden värjäytymistä/harmaantumista ja siipien irtoamista, jaiks!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, talvinen ainakin noiden pompuloiden kanssa! Ajattelin pukea tytön tähän uutena vuotena :)

   Poista
 4. Tositositosi hieno!!! Sä voit kohta perustaa ompelimon ;)
  -Nipsu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tytölle "joutuu" jo kehittämään jotain muuta kuin retroa ja froteeta, olkoon sitten simppeliä ja sievää :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)