maanantai 14. huhtikuuta 2014

I believe I can fly

Tädin synttärikahveille sai harvahammas uuden paidan. Äitihenkilö inspiroitui fb-ompeluryhmästä bongatusta kuvasta ja lähti säveltämään perhoshihoja. Piti testata näitä ensin tytön paitaan, ennenkuin pilkon omani. Luulen, että meidät nähdään ensi kesänä usein tällaiset päällämme!

Trikoo on samaa ohutta ja laskeutuvaa materiaalia kuin TÄSSÄ ja TÄSSÄ, mutta nyt vaalean harmaata. Eurokankaan palalaarista on tämäkin siis sukellettu.

Pohjana Ottobren Peppi topin kaava, koossa 122.

Pääntie on käännetty ja rypytetty framilonin avulla ja olkapäillä on muutama pieni laskos. Tämä harmaan sävy on todella kaunis ja sellainen herkkä <3


Tytön poskilla on vielä piirretyt pisamat tämänpäiväisten virpomisten jäljiltä. Päässä oleva rusetti on muuten meidän hääkoristeisiin ostettua tylliä, apua, niistäkin on jo pian neljä vuotta aikaa!

 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Meillä odotetaan kovasti jo perjantaita ja mökille lähtöä. Todettiin juuri, että tylsää jos on sateista ja huonoa ilmaa. Alettiin sitten miettiä, että mitä tehdään jos niin käy; pitää vaan paistaa takkamakkaraa, kuunnella radiota ja lämmittää savusauna. Nyt melkein toivon vesisadetta pääsiäispyhiksi.

Mitä te teette pääsiäisenä?

8 kommenttia:

 1. Ihana paita! Aivan äärettömän suloiset hihat! Haluu kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluuun! :D Jos oma vaan onnistuu, niin tiedän todellakin millaisissa paidoissa ensi kesänä heilun!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin niin iloinen kun tämä kelpasi meidän nirsolle tytölle!

   Poista
 3. aivan ihana pusero ja mallikin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Malli on kyllä ihmeellisen yhteistyökykyinen ja suostuu sovittelukuvauksiin aina <3

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)