lauantai 12. huhtikuuta 2014

Sorruin minäkin

Ostamaan tätä Siiri ja Myyry trikoota. Ensimmäisestä ilmestyneestä erästä en innostunut ollenkaan ja melko varauksella suhtauduin tähän toiseenkin. Mutta. Kun postista sen hain ja paketin avasin, oli se, jos ei nyt ihan rakkautta, niin syviä tunteita kuitenkin.

Alkuperäinen tarkotus oli tehdä lapsille tästä jotain, mutta jotenkin aloin nähdä kuosin sittenkin itselleni sopivana. Tai siis sopii se toki lapsillekin, mutta myös minulle. Siispä...tein jotain tosi haastavaa...ompelin peräti kolme sivua saumurilla. Tausta on mustaa ohutta trikoota Eurokankaan palalaarista.


Jotenkin se sopii aikuisellekin, vaikka kuosi onkin lapsenomainen. Ehkä sen tekee neutraali väri tai kuvion väljyys?

Huivi kaulassa heiluin eilen lapsimessuilla. Heihei, entinen reikäinen ja hapsuinen tähtihuivi perikööt eskari sen, hahhaa,  äitihenkilöllä on nyt uusi ja entistä ehompi kaulanlämmike!


Ja kuten kuvasta huomaatte, edelleenkin ne retrot ja joustofroteet lojuu korissa ja äitihenkilö lapsineen pukeutuu mustavalkoiseen. Mahtaako retrojen aika enää meille tullakaan? Nyt tekisi mieli viedä NÄMÄ retrot valaisimetkin mökkikäyttöön ja ostaa tilalle uusia, hillitymmän värisiä ja ehkä peräti jotain blig-blingiä? 


Hauskaa viikonloppua! Tämä äitihenkilö ottaa isähenkilön kanssa vapaa-illan ja lähtee juhlimaan! Hiphei!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)