maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kausi korkattu!

Nyt on mökkikausi startattu ja voi miten ihanaa siellä taas olikaan! Olin varmaan enemmän ulkona nyt kolmena päivänä, kuin viimeisen kuukauden aikana. Kyllä iltaisin uni maitti. Molemmat lapsetkin nukkuivat päiväunet ja silti illalla ei tarvinnut tuutulauluja laulella kun kuorsaus jo kuului ja jatkui aamu yhdeksään! Ennenkuulumatonta. Mitenhän me saadaan taas arkirytmistä kiinni?

On haravoitu, koottu terassille katos, poltettu pääsiäiskokkoa pihan perällä (eli poltettu roskia), grillattu monenmoisia herkkuja, pelattu korttia iltaisin hämyisessä tuvassa, saunottu joka ilta savusaunassa koko perheen voimin, kiistelty isähenkilön kanssa asuntovaunun tulevasta sijainnista ja siirretty yksi ison miehen kokoinen kivi sen tieltä, siivottu leikkimökki pikkutytön avustuksella, poimittu pajunkissoja tonkkaan ja kirottu nousevia nokkosia, ihasteltu marjapensaiden silmuja ja raparperin mykyjä...Ja tietysti, vietetty pääsiäistä, etsien suklaamunia ja syöden hedelmärakeita. Luutakin otettiin käyttöön, muttei sentään lentoon pyrähdetty.
Tehtiin suutujan vanhasta pinnasängystä lapsille rento sohva terassille. Se pääsi heti käyttöön!
Viime syksynä istutettiin lahjaksi saatuja kukkasipuleita *kiitos Kiki* ja nyt ne nousevat maasta huimaa vauhtia! Ihanaa!

Niin hyvin ulkona viihdyttiin, että molemmat lapset nukkuivat päiväunetkin pihalla!Viimehetken mölkyn peluut vielä ennen kotiinlähtöä. Olipa tylsää lähteä kotiin ja palata arkeen kolmen rennon mökkipäivän jälkeen.

 

Ei millään meinaa aivot uskoa, että nyt on oikeasti huhtikuu! Tuntuu aivan toukokuun lopulta, yleensä äitienpäivän tienoilla vasta on alkanut lämmetä kunnolla ja nurmikko vihertää.

Ihana pääsiäinen ja ihana, rakas työleri. Mökki...Torppa...Huvila <3 Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

2 kommenttia:

  1. Ihana möksä ja ihana terassi! Vitsit että sitä työleiriä kaipaa piiiiiiitkän talven jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Viimeistään helmikuun lopulla alkaa aina se lähtölaskenta koska päästään!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)