keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tuutit ja muut

Tuutteja siellä tuutteja täällä, tuutteja pikku ipanoitten päällä.

Tuutit joustocollege on Verson puodista, ja vitsit mikä ihana kuosi ja mikä ihana materiaali!


 Eskarilainen sai tuuteista hameen resorivyötäröllä.



Ja Eurokankaan palalaarista löytyneestä haalean persikkaisesta joustocollegesta (vai onko tämä vaan todella paksua ja jämäkkää trikoota?) puseron raglanrypytyksillä sekä vuorittoman pipon samaisella ryppykoristeella. Näistä tuli kyllä söpö yhdistelmä vaikka itse sanonkin.







Suuttuja sai tuuteista pöksyt. Sillä on jostain syystä housuista huutava pula! Kaavana näissä Relaxed fit koossa 104. Puseron kaava on Rascal ja kankaana ihana Hannan kankaasta tilattu Raida salmiakkitrikoo.



Yllättävän kiva yhdistelmä tämä keltainen ja harmaa!


 

Mietiskelin eilen Instagramissa kangaspinojen keskellä, että mitä vaatteita lapset ja minä ylipäätään tarvitaan. Osaisiko joku ennustaa tuleeko kesästä lämmin? Vai jatkanko pipojen ja pitkien lahkeiden parissa? Uskaltaisikohan sitä tehdä hellemekkoja ja shortseja? 


4 kommenttia:

  1. Hauska sattuma, mäki just nimittäin tein ufopinosta junnulle tuuttipöksyt valmiiksi ! :D

    Kesästä saa luvan tulla lämmin, eli kannattaa parit mekot ja shortsit tekaista varastoon ettei tarvii helteillä hiki päässä huristella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä iski kunnon inspis & sivutuotteena t-paitaa ja shortsia suuttujalle :D Paree ois tulla se lämmin!! Ja pian!

      Poista
  2. Voi miten kivoja settejä! Tuo tuuttikangas jäi kyllä mua harmittamaan, löytyispä sitä jostain. Se sopii melkein mihin vaan ja kelle vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuutit on kyllä ihanampia mitä alkuun ajattelin, vähän harmittaa että otin niin pienen palan silloin. Mutta jos oikein moni toivoo, niin ehkä siitä tehdään uusintapainos? :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)