tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ilmaston muutos?

Hei hei shortsisuunnitelmat. Luovutan.

Ompelin sitten legginssien kaavalla itelleni terälliset leggarit, tai niinkuin sukkahousut, mutta trikoosta. Koska Suomen ilmasto. Mukakesä.

Tein eilen lasten kanssa retken Tammiston Eurokankaaseen (VIRHE! koskaan kuunaan ikinä en enää lähde Suuttujan kanssa kangaskauppaan!) ja löysin palalaarista lörppöä raitatrikoota juuri sopivan palasen hintaan 8€. Ja nyt päivän käytön jälkeen täytyy todeta, että tämä on aivan parasta leggarimatskua, joustaa ihan hitokseen paljon. Niin paljon, ettei tule edes polvipusseja ja se, jos mikä, on tärkeää!

Tällaiset niistä sitten tuli. Saa nauraa. Mutta hei, mun varpaat ei enää palele!



Läheltä piti, melkein onnistui kohdistukset...mutta se ei menoa haittaa! 

 


Samasta syystä tein myös PITKÄHIHAISEN puseron, korkealla LÄMPIMÄLLÄ kauluksella. Alunperin oli tarkoitus tehdä tästä trikoosta lapsille vaatetta, mutta nähtyäni Fb:n ompeluryhmässä naisten hupparin tästä kankaasta, oli minunkin käännettävä kelkkani ja tehtävä oma. Sorry ipanat.
 




4 kommenttia:

  1. Söpöjä. Aikuisten puolipotkarit :D Mageet

    VastaaPoista
  2. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja voih! Just tollainen nukke mulla oli, mikä sun otsikkokuvassa on. Nostalgiaaaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli tollainen nukke pienenä <3 siksi se olikin pakko ostaa kun vastaan tuli. Ei meidän lapset oikein edes leiki sillä, mutta äitihenkilö sitä käy välillä huokailemassa :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)