keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Jättitähti

Liian pitkään laatikossa lojuneesta mustavalkoisesta joustocollegesta tuli vihdoin minulle mekko. Syksymekko! Tällä kertaa en halunnut tehdä korkeaa kaulusta, vaan kanttasin kaula-aukon mustalla resorilla. Iisipiisi ja silti siisti.

Olen aina leikellyt tunikoiden ja mekkojen helman pituuden summassa, enkä edes muista millainen mitta ja leveys alkuperäisessä kaavassa on (Ottobre Friday Casual -raglantunika). Nyt leikkasin helman levenemään reilusti A-linjaisena lantiolta lähtien ja jätin takareunan himpun verran pidemmäksi ja kaarevaksi etuhelmaan nähden. Helmassa on myös resorikanttaus ja mietin miksi ihmeessä en ole aikaisemmin kokeillut kantata helmaa? Siitä tuli tosi nätti ja kepeä, verrattuna paksuun resoriin tai tylsään kuminauhaan. Nih.

Tykkään käyttää ylipitkiä ja kapeita hihoja, joten pätkäsin kaavan hihasta reilun 15cm pois ja ompelin tilalle mustat pitkät resorit. 



Ja ei, en silitä. Vieläkään. En edes tiedä missä silityslaudan päällikangas ja silitysrauta sijaitsee. Sen tiedän, että jossain alakerrassa, remontin keskellä. 







Nämä raidalliset trikoosukkikset ehkä muistattekin, ne löytyy TÄÄLTÄ. Sopii taas ilmastoon.



6 kommenttia:

  1. Ompa hyvännäkönen :). Ite vierastan kaikkia kuvioita omissa vaatteissa, mutta tuommosta voisin uskaltaa vaikka kokeillakin. Muistan joskus nähneeni tuon "sukkahousu"postauksen ja ihan parhaat olis tuommoset kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Minäkin tykkään kuoseista ja kuvioista enemmän lasten vaatteissa. Itselläni olen hyvin ronkeli kuosien suhteen, koska isona pinta-alana ne on liian, no, liikaa. Tämä kuitenkin kolahti ja tykästyin kyllä!
      "sukkahousut" on parhaat ikinä! Voi kun joskus löytyisi lisää tätä samanlaista lörppätrikoota!

      Poista
  2. Tosi hieno :). Mäkin voisin myös kuvitella pukevani tuollaisen päälleni ;). Ja hitsi, sä oot laihtunukuihtunu ihan hirveesti! Missä mun itsekuri on :(?
    -Niina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tosiaan musta + tähti on kyllä ihan sun juttu!
      Ja ei, mä en oo kyllä yhtään laihtunukuihtunu, päinvastoin, mulla on joku ihmeen sipsihimo ja massakausi jatkunut kesästä asti :P

      Poista
    2. Mulla onkin itseasiassa yks neule, jossa on mustat tähdet kyynärpäissä ja selässä :).
      Näytät kyllä niiiin hoikalta noissa kuvissa :). Mä en oo saanut ja ittestäni tosiaan yhtään irti, mutta en oo onneksi lihonnutkaan ;). Ja ei haittaa mässäily niin kauan, kun ei liho :P.

      Poista
    3. No sittenhän mun pitääkin alkaa tehtailemaan tällä samalla kaavalla lisää mekkoja, jos ne kerran antaa hoikentavan efektin :D
      Ja joo, pääasia, ettei liho. Ainakaan paljoa. Tai ainakaan lyhyessä ajassa paljoa. Tai no, mitä sitte, kilo sinne tai tänne :D :P Missä sipsit?! :D :D :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)