maanantai 2. maaliskuuta 2015

Entä kun fengshuit ei täsmää.

Täällä on huonekalut valssanneet ympäri taloa, kun äitihenkilö keksii niille uusia funktioita.



Lipasto muutti ruokailutilan toisesta nurkasta tänne hyllyn alle.


Tähän se sopii oikein mainiosti! 


Tosin lipasto siirtyi ihan vain siksi, koska sen tilalle tuli hyllykkö. Hyllykkö, jonka käyttötarkoitus ja sijainti on vaihtunut tämän reilun puolen vuoden asumisen jälkeen nyt neljä (!) kertaa.

Kyseessä on siis tämä Ikeasta kerrostalon parvekkeelle aikanaan ostettu metallinen rimpula. Ensin elokuussa se oli pihalla varaston oven vieressä kukkahyllynä. Siitä se muutti hetkeksi varastoon, kunnes kaivoin sen meille makuuhuoneeseen sängyn viereen "yöpöydäksi". Sen paikalle sopi kuitenkin paremmin lipasto, joten hylly muutti taas varastoon. Mutta vain hetkeksi. Otin viime viikolla hyllyn olohuoneeseen, ja se olikin tosi kivan näköinen siinä, mutta kun sain viherkärpäsen pureman, oli hylly aivan liian pimeässä paikassa yrttien kasvattelua ajatellen. Nyt se pääsi valoisampaan nurkkaan ja keittiön välittömään läheisyyteen. Bueno!




Isähenkilöllä oli eilen asioita hoidettavana pk-seudulla, joten hyppäsin kyytiin ja lähdin ostoksille sillävälin. Löysin tämän huikean ihanan mini-kasvihuoneen ja pakkohan se oli napata matkaan! Tämä sopii uuteen hyllypaikkaan loistavasti! Nappasin samalla vähän tykötarpeita, istutusruukkuja, taimien merkkaustikkuja ja multaa...ja tietysti siemeniä. Laitan nyt osan siemenistä likoamaan joten huomenna on tiedossa multahommia!





Eikö olekin ajaton ja kaunis kasvihuone?!





Voitte uskoa, että vähän  meinasi alkaa masentamaan tuo tänään satanut lumi... Mutta, eikös se sanonta ole, että uusi lumi on vanhan surma? Eli se oli tässä ja kevät voi alkaa, vai mitä!?





12 kommenttia:

  1. Voi syyhky. Mulle tulee näistä sun kuvista ihan hirmuinen sisustuskuume, mut Tapio ei mitää muuta vihaa niin paljon kun mun sisustusinnostuksia! Ne kun tietää aina maalaamista ja vähintään viikonlopun ylikestävää rymsteerausta. Boooooring. :D
    Ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toi isähenkilökään aina ihan onnessaan ole näistä mun jutuista :D Ja Suuttuja ei arvosta, ei sitten yhtään. Ensinnäkin se haluaa edelleen sinne vanhaan kotiin ja nyt se moittii kun hylly on väärässä paikassa, sen pitäisi olla siinä alkuperäisellä paikallaan ja lipaston omallaan :) Miehet. On ne sitten isoja tai pieniä sellaisia.

      Poista
  2. Voi kuule, meillä miehen mieltä synkistää mun kasvihuoneprojekti! Kaikki menee uusiksi JOS se kasvihuone laitetaan ja ONKO pakko jos ei halua... Miehet!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAhhahha :D Kaikki muutos on lähtökohtaisesti pahasta ja vielä kamalampaa jos se edellyttää minkäänlaista osallistumista!

      Nimim. talon remontointi, kesämökin remontointi, pihavaraston kesähuoneeksi kunnostaminen ja kyllä, haluan myös tänne kotiin kasvihuoneen (mökillä jo on sellainen halpisrimpula) ja näillä kaikilla ideoilla mistä piinaava hirmu :D :D

      Poista
  3. Nimenomaan muutos on pahasta. Miehet (tai ainakaan mun) ei ymmärrä, miksi vaihtaa esim. verhoja vain vaihtamisen ilosta tai sisustusta yleensä. Booooring!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on sitä "naisten hömpötystä" sitten :D Ei ole pakko ymmärtää, mutta on pakko osallistua :D :D

      Meillä onneksi isähenkilö kauniisti tekee, kun pyydän ja aika usein innostuu itsekin ideoimaan mun kanssa uusia järjestyksiä <3

      Poista
    2. Kyllä meilläkin mies toteuttaa ihan kiitettävästi näitä mun juttuja, mutta osaa ikävä kyllä sanoa myös ei, jos ei jostain tykkää ja silloinhan sitä juttua ei sitten meille tuu. Pyh...
      Mun blogissa olis sinulle haaste =)

      Poista
    3. Mä taidan olla aika kauhea, kun jaksan renkuttaa niin pitkään, että mies lopulta suostuu (vain päästäkseen helpommalla...?) :D

      Kiitos haasteesta, mukana ollaan, ehdottomasti! :)

      Poista
  4. Just näin! Kysyi mieheltä, tietääkö hän varaMIESpalvelusta. Sieltä saa vuokrata apuvoimaa MIESTENtöihin. Ei puoliso oikein tykännyt. Taidi jopa hieman loukkaantua;)

    VastaaPoista
  5. Ihana puulaatikko ja muutenkin kiva blogi! Löysin tänne Arjen Helmiä -blogin avulla ja jäin. :) Tervetuloa vastavierailulle! T. Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista :) <3 Ja tervetuloa Kaisa, toivottavasti viihdyt! Tulenkin asap vastavierailulle!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)