torstai 16. huhtikuuta 2015

Ehh-e-he

Rumsteeraankohan mä liikaa, kun lapsi kysyy; -Äiti missä meidän pyykkikori on?

Eh.

 Entä jos saa sellaisen päähänpinttymän, että sohva pitäisi kantaa jätelavalle? 

Jännä, ettei mies lämmennyt tälle ajatukselle. Tosin en minäkään lämpeä sen "keskelle olohuonetta sohvapöytä" toiveelle. Fifty-sixty. 

Okei, yksi sohvapöytä on, jonka voisin meille heti ottaa, mutta se on tässä elämäntilanteessa liian kallis hankinta. Ja epäilen, tai oikeastaan olen ihan varma, ettei mies tykkää siitä yhtään niin paljon kuin minä.
Nimittäin tämä, valkoinen tarjotinpöytä. Se saisi minun puolestani seistä vaikka keskellä huonetta, jos vain joskus saisin tällaisen! Voi se on niin kaunis!
No niin, haaveilu seis ja siihen tämän päivän rumsteeraukseen....kuvat puhukoot puolestaan.Katsokaa nyt, sohva pois ja tarjotinpöytä tilalle, eiks ni? No ihan totta puhuen sohvan tilalle tarvittaisiin silti lisää istuimia, millään ei riitä kaksi nojatuolia ja yksi keinutuoli näille pyllyille. Mutta sohva voisi kyllä olla sirompi kuin tämä nykyinen, joka on tähän pieneen tilaan nähden melko massiivinen.Nyt mennään hetki näin. Mitä sanotte, hitti vai huti?6 kommenttia:

 1. Valoisaa ja tilavaa on! Tuo sohvapöytä olisi huippuihana. Ymmärtän hyvin mielitekosi😀

  VastaaPoista
 2. Minustakin olisi mukavaa välillä vaihtaa järjestystä, mutta meidän huoneissa se ei vain ole mahdollista eikä mies ymmärrä, miksi sellaiseen edes olisi tarvetta. Teillä on kaunis koti ♥ Tuo sohvapöytä on kyllä todella ihana. Minäkin huolisin tuollaisen, hih..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse <3
   Tässäkin on tosi rajallista vaihtaa kalusteiden paikkaa, kun ei ole yhtään kokonaista umpiseinää ja tila on muutenkin pieni :/ Mutta kun kokeilee kaikenlaista, niin ehkä ne pikkuhiljaa löytää vakipaikoilleen :D Sohvapöytä olis kyllä niin nätti ja sille olisi aina tilaa, hehhee :)

   Poista
 3. Tuollaisen voisi tuunatakkin. Tuollaisia valtavia tarjottimia löytyy Idiskasta nyt ainakin ja jalat voi tehdä joko tuolin jaloista tai vaikka pöydästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indiskassa on itseasiassa vastaavanlainen ja halvempi tarjotinpöytä, mutta sen halkaisija on 54cm ja mä haluaisin tuollaisen jättikokoisen, joko 75cm tai peräti 95cm halkaisijaltaan :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)