maanantai 1. kesäkuuta 2015

Mistä näitä tyyppejä tulee?

Mun piti kirjoittaa teille ihan muista jutuista, mutta nyt päällimmäisenä mielessä on tämä.

En ehkä ole kertonut teille, että työskentelin apteekissa kymmenen vuotta, ennen viimeisintä äitiyslomaani ja hoitovapaatani. Menin apteekkiin parikymppisenä nuorena naisena ja jostain syystä niiltä ajoilta mieleeni on jäänyt "kumihanskamies". Mies soitteli apteekkiin (naisvaltainen palvelualtis ala, you know) ja kyseli valikoimissamme olevista kumihanskoista, niiden materiaaleista ja koosta. Pyysi vetämään hanskat käteen ja kuvailemaan miten ne sopivat ja miltä tuntuvat. (Juu ei vedetty, saati kuvailtu, vaan pyydettiin ko. henkilöä tulemaan itse paikalle katsomaan myynnissä olevia hanskoja) Mies oli (epäilyttävän) pitkiä aikoja hiljaa, kunnes kysyi taas jonkun harmittomalta vaikuttavan kysymyksen pitkittääkseen puhelua.

Tämä puhelu toistui useamman kerran ja aiheutti hämmennystä työpaikan naishenkilöissä. Ette varmaan ole yllättyneitä, kun kerron, ettemme koskaan tätä tyyppiä tavanneet hanskoja ostamassa.


Tänä aamuna on samanoloinen tyyppi ryhtynyt piinaamaan tätä harmitonta kuvaani instagramissa. 

Kysymykset on viattomia, mutta niiden takana taitaa olla jonkinasteisesta fetissi. Samainen nimimerkki on käynyt kommentoimassa samoilla kysymyksillä myös muita, #kumihanskat, hästägillä merkittyjä kuvia.

-Mitä sulla on kädessä... jne.

Jokaista vastausta kohti tulee pikavauhdilla uusi kysymys.

 

 Sitä mä vaan, että mistä näitä tyyppejä oikein tulee? 

Sorry nyt vaan, jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista. Ei millään pahalla. Vaan silleen aidosti ihmetellen ja pikkuisen naureskellen. 


Vertaistukea? Kertokaa ihmeessä millaisiin hassuihin juttuihin/tyyppeihin te olette törmänneet! 


Tänään en ajatellut siivota, vaan taidan vetää nämä ihanat blingbling-kumihanskat käteen ja lähden istuttamaan kesäkukkia ruukkuihin. Aurinkoista maanantaita kaikille hassuille tyypeille, myös sille "kumihanskamiehelle" ja instagram-kyselijälle :) Annetaan kaikkien kukkien kukkia. 

 


6 kommenttia:

 1. Njaa, minulla ei taida ihan noin rajuja kokemuksia olla mutta kun 15 vuotiaana istahdin Alepan kassalle kesätyöläisenä niin eräs nuorimies sitten tuli kassalleni asiakkaaksi. Osti olutta sekä kondomeja. Katseli minua pitkään ja kysäisi sitten, että koskas pääsen töistä. Tuumasin vain, että en treffaile asiakkaiden kanssa.
  Poika palasi puolen tunnin päästä takaisin ja palautti kondomit...Se oli hiukan hupaisaa...

  VastaaPoista
 2. Hahaa! xD Kiitos maanantai-aamun piristyksestä!
  Mulle ei onneksi oo tullut vastaan mitään tohon verrattavaa, vaikka 10 vuotta kuljetusalalla toikin eteen jos jonkinmoista hahmoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harmittomia ja piristäviä poikkeuksia nää tyypit oikeastaan on :D Huvinsa kullakin!

   Poista
 3. Mulle on tullut instaan seuraajaksi todella erikoisia nimimerkkejä (kuten silikonitissit ja sitä rataa) ja nämä kaikki on ensin tykänneet yhestä unikkokuvasta?! En oikein tiedä mikä siinä unikossa on viehättänyt silleen..? :D

  Ja juu, asiakaspalvelussa on kyllä törmännyt jos jonkinlaisiin tyyppeihin, etenkin kun työskentelin n.5 minuuttia opiskeluaikana numeropalvelussa. Huhhei, kerrankin yksi tyyppi tiedusteli kovasti että mihin mä yhdistän jos hän sanoo että lentokentällä on pommi? (tai jotain vastaavaa) Ooookei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, silikonitissit :D :D Kyllä ihmisillä on ihmeelliset huvit, täytyy sanoa! :O

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)