tiistai 23. kesäkuuta 2015

Voihan pehva mikä mekko.Tässä se lupaamani ompelus kera "kohdistuskukkasen". Saattoi hieman naurattaa peilin edessä sovittaessa.

Pädäng! Pylly!Jokatapauksessa tämä päällä tuli heiluttua tänään Ikeassa, eikä kukaan ainakaan ääneen nauranut mulle. Tosi mukava päällä tämäkin, ja siis samalla kaavalla tehty kuin TÄMÄ ruusuinen. Siitä tuli heti lemppari, joten uskoisin tämänkin jäävän käyttöön. 


Olihan muuten kiva Ikea-reissupäivä hauskassa seurassa, tällaisia päiviä lisää mun kesään kiitos! Budjetti vähän ylittyi, mutta sen nyt ainakin isähenkilö arvasi jo etukäteen :P Kaikkea ihanaa tuli poimittua kärryihin; jotain pientä kotiin ja jotain pientä mökille ja dajm-suklaata masulle, eh. Haluatteko nähdä mitä ostin vai vilautanko vasta sitten, kun ne kaikki ovat omilla "paikoillaan"?

Huomiseksi luvataan ukkosta ja vesisadetta, eli minun tekisi mieli ommella ja tuhota kangaskätköjä. Mutta ihan oikeasti mun pitäisi opiskella ja tehdä seuraavaa kesäopinto-tehtävää, joka oli ensinäkemältä vähintäänkin kuvattuna LAAJA ja aika haastava, hyyyyyh. Miksi mä kiusaan itseäni opiskelemalla kesällä, ja vielä maksan siitä ilosta kurssimaksun? Oon mä vähän pöhkö kai.

9 kommenttia:

 1. Voi että nuo sun mekot on niin ihania!!! ♥ Tosi kiva tämäkin, samoin kuin se ruusuinen!

  Ja hei TOTTAKAI halutaan nähdä ostokset... kuvia, kuvia, kuvia!!! Mietin monta kertaa päivän aikana, että voi vitsi, siellä työ ootte ja mä en oo, höh. Mut mennään joku kerta sit porukalla!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heli <3 Nää trikoiset on niin mukavia päällä :)
  Ja ilman muuta tehdään uusi retki niin, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan!

  VastaaPoista
 3. Kiiitos seurasta, tosi kiva että lähdit mukaan! :) Ja siis toi mekko oli tosi kiva! Mun piti kysyä että onko se uusi ja mistä kangas (kun siis sekin on niin kiva!) mutta unohtui siinä pulistessa kaikkea muuta. :D Mutta oli kyllä kiva päivä, kiitos seurasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, oli kyllä kiva reissu! :) Kangas on Majapuu.fi -kaupasta tilattua Maroccan tiles -luomutrikoota.

   Poista
 4. Toi kangas on niin ihana! ♥ (Yritän tässä takoa päähäni, että mulla on jo kaksi ihanaa mekkokangasta, enkä todellakaan tarvitse kolmatta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yllättävän kiva! Vähän aina jännään noita isoja kuvioita, mutta ihan turhaan näköjään :) Tunnen tuskasi. Mun tekis kans mieli napsutella kaikkia ihania uutuus-kankaita ostoskorit pullolleen :P

   Poista
  2. "Onneks" ostin just vähä auton osia, ni ei tartte kankaita harkita tälle kuulle. :D

   Poista
  3. Mun ois melkein pakko saada tilata Pehemiältä paria trikoota, mulle! :D

   Poista
  4. Siellä ois kyllä vaikka mitä ihanuuksia. Kävin katsomassa ja melkein klikkasin jo koriin jotain. Kääks! :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)