torstai 4. kesäkuuta 2015

Trust the timing of your life

Joskus, kun tapahtuu jänniä juttuja, sitä ajattelee, että näin oli tarkoitettu. 

Eilen oli sellainen päivä.


Aamulla soi puhelin. Isähenkilön auto oli mennyt rikki kesken työmatkan. Piti pakata lapset ja aamupalat autoon ja lähteä Espooseen isähenkilön pelastusretkelle.

Ikävä homma sinänsä. A) en yhtään tykkää yllätyksistä ts. päivän ohjelma meni yhtäkkiä uusiksi. B) isähenkilön auto on rikki; Espoossa! C) Sen korjaaminen maksaa.

Mutta näin oli tarkoitettu tapahtuvan juuri sinä päivänä. Läpi tuulen ja sateen ajoin pelastamaan armastani. 
...ja perillä ilmoitin, että koska meillä (minulla ja lapsilla) on kesäloma, oli tämä meidän ensimmäinen kesälomaretki. Suuntasimme siis mäkkäriin syömään ja leikkimään ja Vantaalle Lanttilaan kirppikselle pyörimään.

Isähenkilö tuskaili jo matkalla sinne, että mitä minä sieltä meinaan oikein ostaa. "taas jotain krääsää kotiin jos sattuu löytymään"


Mutta minäpä löysin sen, mitä jo viikkoja olen Huutonetistä jo Torista etsinyt! Siinä se oli, täydellinen sohvapöytä meidän olohuoneeseen! Pieni kulunut klaffipöytä, vähän rapistunut maalikerros ja siro ulkomuoto. Voi ihastus sentään!Jos isähenkilöllä olisi pidempiä hiuskarvoja päässään, olisi se tässä kohtaa repinyt ne pois. Vanha, kulahtanut ja likainen pöytä ja siitä pitäisi vielä maksaa reilut kolmekymppiä. Ja se pitäisi saada mahtumaan tämän vaimohenkilön pieneen autoon. Ei käy. Ei onnistu. Ei kannata.

Mutta se suostui <3
Ja minä istuin lasten kanssa takapenkillä kotiin, kun tämä ihanuus vei etupenkin paikkani. 

Perusteellinen putsaus ja paikoilleen. Ihan kuin se olisi aina ollut siinä. Näin oli tarkoitettu. Epäonni kääntyi onneksi. (ja ehkä se autokin saadaan vielä kuntoon ja kotiin...)Saatoin minä löytää muutakin pientä ja söpöä. Juuri sitä, mitä isähenkilö jo matkalla pelkäsi. Krääsää, mitä ei oikeasti (MUKA!) tarvita, mutta pitää ostaa, kun eteen tulee.
Kuten nämä tilkkutyynyt.
...koska vaaleanpunainen.
Ja tähän edellisen postauksen rautalankakoriin pienet pullot.
Ja harmaantuneen lyhdyn, ovistopparin (...koska vaaleanpunainen) ja rottinkisen tähtikorin.
Sellaiset löydöt tällä kertaa. Mitäs tuumaatte, oliko sohvapöytä hitti vai huti? Kannattiko roudata kotiin ja maksaa muutama kymppi? 


Ja hei, me lähdetään kohta mökille (sillä mun miniautolla) pitkästä aikaa viikonloppua viettämään! Jee! <3 

13 kommenttia:

 1. Pöytä on ehdottomasti hitti ♥ Ai ai, tollasta päättäväisyyttä ja rohkeutta uhmata miehistä tahtoa mä kaipaan itsessäni! Mä niin näen sut lasten kanssa sun pienehkön auton takapenkillä ja pöytä edessä, hih... Muutenkin niin ihania löytöjä olet tehnyt. Hitsi, mäkin haluun kirppiksille kiertelemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on viisas mies ❤️️ Kai se on todennut pääsevänsä helpommalla kun antaa joskus myöten ;)

   Meidän pitää sumplia yhteinen kirppisreissu pikapuoliin!

   Poista
 2. Ehdottomasti hitti! :) Silloin tekee löytöjä kun sitä vähiten odottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä, saan kannatusta! Mies saa pitää mielipiteensä ihan omanaan ;)

   Poista
 3. Wautsi, työ pöytähän on täydellinen.
  Sopii teidän olohuoneeseen todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta ihan tuntuu kuin se olisi aina ollut tuossa!

   Poista
 4. Hitti! Sopii kuin nakutettu teidän olkkariin ;) Ihana! Ja niin on noi tyynytkin, ja ja... koska vaaleanpunainen ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä löytö, sulonen kun mikä! :) Ja miten mä missasin ton rautalankakorin edellisestä? (mulla on noita ollut myynnissä mun puodissa, vieläkin muutama varastossa.. ;) Oli lasitkin niihin, mutta laseja oli erässä liian vähän eikä niitä riittänyt kaikkiin koreihin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon nyt ettinyt ja sovittanut tohon vaikka mitä kippoa, mutta ei oo oikein mätsännyt. Pitää siis etsiä lisää noita pieniä pulloja! :)

   Poista
 6. Pöytä on huippulöytö, kaunis!
  Piipahdin eilen itsekin kirpparilla ja löysin pakkauksessa olevan, uuden köynnöskaaren pihalle vitosella. Kaupassa nämä ovat n. 40-50e. Ihana kerrankin saada jotain edullisesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, hienon löydön teit! Niistä tuleekin aivan erityisen hyvä mieli! :)

   Poista
 7. Vitsit mitä löytöjä!!! Tekis mieli sanoa että mä en ikiiin, mutta enhän mä käy kirppiksilläkään :D Mä en ikinä muista silloin kun ois aikaa enkä oo oikein ikinä oppinutkaan siihen, vaikka sitten vihreenä katteleekin toisten kivoja löytöjä pikkurahoilla!!! ;) No mutta minusta teillä oli eilen ihan täydellinen päivä <3

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)