keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Hei, me tultiin just kaupasta!

Minä katselin postilaatikkoon tipahtaneita mainoksia ja kuten joka vuosi, myös tänä vuonna järkytyin rakettien hinnoista! Pari pientä paukkua ja hintaa 44 euroa, huhhei. Lisäksi se kaikki luontoon jäävä roska ja pauketta ja ruudinhajua pelkäävät luonnoneläimet saivat minut epäröimään. Entä jos tänä vuonna jättäisi paukuttelut väliin? Käyttäisi ne rahat johonkin muuhun mukavaan?

Mutta mitä sitä sitten tekisi? Lapset on pieniä, eikä ole kiva ajatus laittaa niitä hoitoon uutenavuotena ja lähteä itse juhlimaan aikuisten kanssa. Vielä ikävämpi ajatus on juhlia aikuisporukassa lasten ollessa paikalla. Viime vuonna oltiin nelisin; minä, mies ja lapset. Istuttiin kotona, käytiin illansuussa ampumassa muutama raketti ja tultiin kotiin iltapalalle. Lapset menivät aikaisin nukkumaan ja me miehen kanssa jäätiin katsomaan telkkaria. Aika plaah sekin. Edes tinaa ei viitsitty valaa.

Minä aikani tuumittuani päätin ehdottaa isähenkilölle kylpyläreissua. Minään aikaisempana vuonna ei olla käyty hotellissa tai kylpylässä tai itseasiassa missään! Tällä kertaa me siis aiotaan lillua lämpimissä altaissa ja käydä ravintolassa syömässä minun samalla paikkakunnalla asuvan siskoni kanssa. Ja mikäli lapset jaksavat ja tilaa on, niin ajateltiin käydä hohtokeilaamassa vielä illalla. Kumpikaan lapsista ei ole päässyt keilaradalle aikaisemmin, joten se voisi olla aika jännä ja kiva juttu niille. Nukutaan hyvin ja syödään hotelliaamiainen ja jos jaksetaan niin mennään aamulla vielä hetkeksi kylpylän puolelle ennen lähtöä.

Ja vähän aihetta sivuten, minä löysin kivan blogin; viinityttää.fi, jossa suositellaan juomia erilaisiin juhliin ja juhlapyhiin. Vaikka blogin nimi viittaa viineihin on siellä paljon muitakin juomia. Bongasin sieltä oman kuoharisuosikkini ja meinaan kokeilla TÄTÄ! Alla oleva kuva lainattu ko. sivulta.




Me tultiin juuri kaupasta ja siitä viereisestä Alkosta tarttui mukaan pullo tuota Pink Platino Flower -kuoharia. Kaupan puolelta napattiin kärryyn kertakäyttöisiä viinilaseja, viinirypäleitä, suolakeksejä ja juustoja. Eli kun lapset ovat menneet nukkumaan, me isähenkilön kanssa tehdään kuohuvat drinksut ja herkutellaan. Otetaan uusi vuosi vastaan ihan kahdestaan <3 (siis jos niitä viereisessä huoneessa nukkuvia lapsia ei lasketa)

Sitten toinen juttu mitä löysin kauppareissulla. Pakkasin joulukoristeet aikaisemmin päivällä pois, myös sen punatekstisen tyynynpäällisen, joten tarvitsin uuden, ei niin jouluisen, päällisen tyynyille. Piti ihan vinkata teillekin, koska niin edullisesti löysin aivan ihanat ja isot pellavatyynynpäälliset Prismasta. Yhden tyynyliinan normaalihinta on 13.95€, mutta nämä valkoiset olivat nyt alennuksessa 5€/kpl! Nämä ovat ihanan puhtaanvalkoiset ja tosiaan yhden tyynyliinan sisään mahtuu kaksi normaalin kokoista tyynyä. Pellavan pinta on kauniin eläväinen ja kangas pehmeää, mutta paksuhkoa ja oikein laadukkaan tuntuista. Nyt melkein harmittaa, etten tyhjentänyt koko hyllyä, vaan tyydyin ostamaan vain tarvitsemani kaksi liinaa.

Harmi etten näin illalla keittiön pöytävalaisimen valossa saanut parempaa kuvaa, mutta ainakin tuosta näkee tyynyjen koon.




Mutta nyt mulla alkaa olla hoppu pakkailemaan huomisia vaatteita ja uikkareita matkaan! Palailen kuitenkin huomenna uuden postauksen merkeissä vielä ennen lähtöä :)





4 kommenttia:

  1. Tuo n hyvä vaihtoehto Uuden vuoden vastaanottoon ja luulenpa, että pikkuväki on innoissaan ! Meillä oli tapana silloin, kun lapset oli pieniä, tehdä naapureiden kanssa rakovalkea joen rantaan ja paistaa siellä makkaraa...joskus loimutettiin lohtakin ja jokainen perhe osti hiukan raketteja niin saatiin isompi tulitus. Itse en erikoisemmin ole koskaan kannattanut rakettien ostoa, kaupungin tarjoama tulitus riittää!
    Meillä oli tuota kuoharia viime keväänä tyttären ylppäreissä! Alkossa suosittelivat ja tytär sai itse valita, oli kyllä hyvää!
    Ihanaa vuotta 2016 Sinulle ja perheellesi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa tuo rakovalkea, makkaranpaisto ja naapurien kanssa uudenvuoden viettäminen! Harmi, ettei meillä tällä uudella paikkakunnalla oikein ole sellaisia ystäväperheitä tai tuttuja naapureita, joissa olisi yhtä pieniä lapsia :/ Joku uudenvuodenaaton perinne olisi kiva kehittää ja niin, että sekä aikuisilla että lapsilla olisi kivaa seuraa.

      Tuo kuohari on mun ihan lemppari, juuri sopivan makea mun makuun! :P

      Hyvää Uutta Vuotta Marita <3

      Poista
  2. Pellava <3 Ja niiiiin ihana tuo puusohva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooooo! <3 Pellava on materiaalina aivan ihana! Ja sohva, se on rakkautta ensi silmäyksellä ;) :)

      Ihanaa loppuviikkoa Outi ja kiitos kommentistasi! <3

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)