lauantai 23. tammikuuta 2016

Shop-a-holic

Instaseuraajat jo tietävätkin, että mulla oli ostospäivä eilen. Oikeesti melkein hävettää, muttei kuitenkaan.
Isähenkilö tekee pitkää päivää aina alkuviikot ja pitää perjantait vapaata, joten me lähdettiin eilen päiväseltään Lahteen Kärkkäiselle ja kirpputorille.

En olekaan käynyt Kärkkäisellä aaaaaaikoihin. Viime kerrasta alkaa olla varmaan pari vuotta aikaa?
Mutta kuinka kätevä kauppa se onkaan. Mies jäi pojan kanssa alakertaan rakennus-työkalu -osastolle ja minä karkasin yläkertaan sisustuspuolelle. Sain ihan rauhassa kuljeksia ja tutkailla kaikkea ihanaa kun isähenkilö viihtyi alakerrassa.

Lopulta kärryyn tarttui valkoisia pöytäkynttilöitä, valkoinen iiiiihana metallinen naulakko, pari puuvillaista pitkää räsymattoa (oli -70% alessa ja hintaa jäi vähän päälle 6€/matto!) yksi pyöreä tähtimatto, keittiöpyyhkeitä ja kuusi valkoista pitsikuvioista mukia.





Lanttilassa mulla meinasi mopo keulia pahemman kerran kun vastaan tuli virkattuja mattoja. Ne on niin kauniita ja helppohoitoisia ja koska hintaa näille oli laitettu vain 5-7€/matto, oli mun vaan pakko ostaa ne kaikki mitkä väreiltään vaan sopivat. Eli valkoiset ja harmaat. Kaksi pientä pyöreää valkoista on virkattu räsyistä ja kaksi harmaa-valkoista trikookuteesta. Saatoin ehkä leijua kotimatkan.

Näiden lisäksi löysin vanhan pitkän kakkuvuoan, GreenGate: n kulhon ja kauniin sinivalkokukallisen lasten täkkiin sopivan pussilakanan. Meillä lapset nukkuu jo ihan isoilla aikuisten peitoilla, mutta mökille olen säästänyt pari lastentäkkiä sohvatorkkupeitoiksi, eli tämä lähtee kevätkuormassa siihen osoitteeseen. Tai sitten tuon yhden peiton mökiltä kotikäyttöön. Samoin ajattelin viedä nuo valkoiset pitsimukit mökille, jos raaskin.




Mistä tulikin mieleen, että mulla on dilemma. En oikein välitä enää Muumi mukeista ja ajattelin myydä ne kaikki pois. Kannattaisikohan ne myydä kirppiksellä vai huutiksessa vai missä? En kyllä millään jaksaisi sitä nettihuutokaupan postitus-rumbaa...mutta kirppispöydässä ne voivat särkyä. Ja kannattaisikohan ne myydä yhtenä könttinä vai yksitellen? Pelkään, että osaa jää käteen ja varsinkaan tyyliin kolmella Muumi mukilla en tee yhtään mitään. Vai veiskö ne mökkikäyttöön? Hmm.

No se siitä. Palataan eiliseen.

Tultiin reissulta kotiin ja mulle napsahti luuriin ilmoitus noudettavasta postipaketista.  Eh. Saatoin aikaisemmin viikolla tilata alennusmyynnistä yhdet valkoiset Happy Lightsit ja pari Uashmama -pussia... Siinä kohtaa alkoi olla vähän "syyllinen" olo. Yhden päivän aikana niin paljon uusia ihania juttuja. Mutta puolustaudun tässä nyt sillä, että kaikki oli edullisia hankintoja. Joko kirppikseltä tai alesta ja Kärkkäinen on aina edullinen. Nii.







Kirppiksellä muuten myytiin tulppaanikimppuja tosi halvalla, alle 2 euroa nippu! Ostin kaksi nippua pinkkejä <3 ja ne on aivan ihanat!



Tänään siivoillaan koti siistiksi ja kyläillään anoppilassa, 
onneksi pakkanenkin lauhtui,
 joten toivottavasti huomenna ehditään vähän ulkoilemaankin lasten kanssa :) 

Ihanaa viikonloppua teillekin rakkaat lukijat!










18 kommenttia:

  1. Voi iiiiks, mitä löytöjä sä olet taas tehnyt! Sulla on kyllä ihan paras vainu noilla kirppareilla, kun teet niin usein noin hyviä löytöjä. Lahden kirppikset houkuttais muakin kovasti. Ehkäpä joskus sinne vielä päädyn. I hope so.

    Noi pitsimukit on kyllä tosi kauniita ja toi GG:n kulho ihan mieltsin kaunis. Sellainen, minkä minäkin mieluusti huolisin itselleni.

    Noista muumimukeista ja niiden myymisestä. Kirpparillahan sä saat ne vitriiniin suojaan, jos et uskalla laittaa niitä pöytään. Mä olen kyllä myynyt yksittäisiä kappaleita ihan pöydästäkin. Uskon, että menevät kyllä kaupaksi :))

    Nyt mä täällä vain huokailen katsellessani noita sun kuvia teidän kodista. Teillä vaan on niiiin kaunista ja sinulla silmää sisustaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitää tehdä blogisiskojen Lahti -retki keväällä? ;) Kärkkäinen, FinnMari ja kaikki kirppikset. Aamulla lähtö ja illalla takaisin! Oisko ideaa?

      Kiitos kehuista ihana Krisse <3 Ensi viikolla nähdään?! Ihanaa lauantai-iltaa sinne!

      Poista
  2. En kestä!!! Ihania juttuja oot löytäny!! Noi raitamatot on niin mun näköiset... Sit jos haluut luopua niistä joskus niin mulla on eka varaus!! ;) Ja jos tuntuu että sulla on ihan liikaa virkattuja mattoja niin saapi tarjota myös...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaihtaa matot sun kaappiin ja maksan välirahan ;) :P Mä haalin noita mattoja kun niitä tarvitaan kotona ja mökillä ja kesähuoneessa ja ja...ja varsinkin noi virkatut on käteviä kun ne voi vaan viskata pyykkikoneeseen ja narulle kuivumaan!

      Mutta laitappa sinäkin harkintaan toi mitä Krisselle tossa ylempänä ehdottelin? Olis kiva keksiä joku retki? Ikeakin houkuttelis kovasti taas!

      Rentoa lauantai-iltaa!

      Poista
  3. No kylläpä olet tehnyt hyviä löytöjä!!
    Hauska juttu, sillä juuri eilen laskin huvikseni, että mulla on kaapissa n. 700e muumimukit! Löysin netistä keskihinnat ja niiden mukaan laskeskelin. Ajattelin myös myydä, mutta tytär laittaa hiukan hanttiin! Hän niistä pääsääntöisesti juokin.
    Mukavaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, siinäpä sinulla on muki poikineen. Mulla noita mukeja on kymmenkunta, niillä ei vielä tiliä tehdä :P Mutta jotenkin ne ei oikein viehätä ja siksi tuntuis hassulta viedä niitä edes mökkikäyttöön, tuskin ne siellä sen nätimmiksi muuttuu :D

      Poista
  4. Ihania löytöjä! Ja niin ihanat nuo pitsimukit

    VastaaPoista
  5. No nyt on löydöt kohdillaan. Minä kärvistelen ostoslakossa. Elämisen kannalta välttämätön ostos tuli tehtyä, kun farkuista irtosi vetskarin veto-osa läskeineen ja housut oli jalassa. Onneksi olivat löysät ja pääsin pissalle:) tämä siis tapahtui töissä. Koska elettiin vasta tiistaita ja pakkasta oli -29, ei mekkojen varaan voinut laskea loppuviikonkaan pukeutumista. Ajoin suoraan töistä Stockmannille ja ostin farkut. Kyllä tarkeni , vaikka pakkanen käväisi yli kolmessa kympissäkin.
    Mahtavaa tuo, että voitte suunnitella bloggaajien yhteisreissuja siellä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi auts! Ostolakko on paha ja farkkujen rikkoutunut vetoketju vielä pahempi! Mä en kyllä ehkä pystyis olemaan tammikuussa ostoslakossa, silloin kun on joulunjälkeiset alennusmyynnit :P Joku muu kuu voisi jopa onnistua.

      Joku kimppareissu paikallisten bloginaisten kanssa olis kiva saada järjestymään, vaikka se vähän suunnittelua vaatiikin. Uskoisin että olis kaikin puolin hauska retki!

      Poista
  6. Hienoja löytöjä olet tehnyt ja kiva blogi sinulla, jäin lukijaksi.
    Tervetuloa kurkkaamaan blogiini, kun ehdit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt! :) <3 Tulen toki kurkkimaan, kiitos vinkistä! Kivaa sunnuntaita sinne :)

      Poista
  7. Kun tuut/-tte tänne Lahteen , niin hihkaiskaa! Tungen messiin ;)
    Kärkkäiseltä ja Finnmarilta minäkin teen aina löytöjä ja likan kaa kolutaan välillä kirppareita.
    Kuule pakkaa ne muumimukin laatikkoon ja vie säilöön vaikka mökille. Kaipaat niitä kuiteskii myöhemmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa! Näinhän me tehdään! :)

      Mä tosiaan vähän mietin, että saisinko noi mukit jonnekin säilöttyä niin että pysyisivät ehjinä. Ne olis kivat antaa tytölle siinä kohtaa kun se alkaa laittamaan omaa kotia :) <3

      Poista
  8. No nythän se on minunkin lähdettävä naapurikaupunkiin tekemään löytöjä kun sinäkin olet noin kivoja juttuja sieltä löytänyt! Lanttilasta olen minäkin aina kivoja sisustusjuttuja meille ostanut...
    Muumimukeja meilläkin piilotellaan kaapissa ja en raaski niitä myydä kun anoppi ne on meille ostanut. Ajattelin laittaa ne Poitsun matkaan sitten kun hän omilleen joskus muuttaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahdessa on kyllä paljon kivoja kauppoja! :) Noi muumimukit on kyllä hankala juttu. En tiedä missä säilöisin ne 10 vuotta (tyttö on vasta 8v.)ja mahtaako se edes tykätä niistä enää silloin? Hitsi. Yhtään mukia en minäkään ole itse ostanut, vaan lahjaksi ollaan saatu. Ja onhan ne kivoja, mutta meillä säilytystila on rajallinen ja muut mukit on ajaneet noiden ohi kahvihetkissä.

      Poista
  9. Taas kerran niin kivoja löytöjä oot tehny, oisin itsekkin niin mennyt järjiltäni noitten pienien virkattujen mattojen kanssa, aivan iiiiihanat ♥ Muita ostoksia väheksymättä ;) On niin rentouttavaa ja terapeuttista välillä shoppailla!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana saada kotiin pieniä edullisia uusia juttuja <3 Vielä kun ymmärtäis luopua vanhoista ;)

      Kivaa uutta viikkoa Katja! :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)