perjantai 12. helmikuuta 2016

Harmaan talven harmaiden päivien multihuipentuma



Eilen mietin, etten tiedä ikävöinkö enemmän kesää vai talvea. Tämä marraskuu on kestänyt nyt neljä kuukautta,  joten vaihtelu vois olla tosi jees!

Tänään kun heräsin pimeään ja räntäsateeseen ja lähdin harjaamaan autoa painavasta moskasta, tiesin kyllä heti, ettei mulla talvea ole ikävä. Ja kun molemmat lapset tulivat eilen iltapäivällä kotiin märissä sisähousujen lahkeissa, kun toppahousut ja -haalari oli kumisaappaista huolimatta hörpännyt vettä. Ei ollut talvea ikävä, ei.

Sisällä on niin pimeää, että aamusta iltaan saa melkein olla joku valo päällä ja kynttilät palamassa. Ottaako muilla näin koville tämä synkkä ilma? Missä mun kuulas ja aurinkoinen helmikuu oikein luuraa?



Onneksi viikonlopusta on tulossa kiva, satoi mitä satoi! Huomenna saan kylään ihanat blogikaverit ja sunnuntaina kahvitellaan mummojen kanssa Suuttujan nimipäivää ja ystävänpäivää! Jee! Nyt siis pikasiivous ja rynnistys kauppaan ostelemaan leivonta-aineksia huomiselle.

Ihanaa, loskaisaa, viikonloppua muillekin! Vähän kun jaksaa vielä rämpiä niin kohta koittaa kevät. Kuuden viikon päästä on jo pääsiäinen! :)









14 kommenttia:

  1. Sinulla onkin tulossa ihana viikonloppu!
    Kyllä nämä kelit on kurjia. Odotan itse jo niin paljon kevättä.
    Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset viikonloput on sitä elämän eliksiiriä! :) Hyvää ystävänpäivää sinne myös! <3

      Poista
  2. Samoja ajatuksia täällää...harmaata harmaata ja harmaata...voisin postata jo marraskuussa kirjoittamani harmaa postauksen uudestaan, eikä tietäis mikä kuukausi...
    Mutta silti,eilen aamulla polkiessa vesisateessa töihin nautin, kun ei ollut lunta. Illalla vesisateessa nautin, kun ei ollut lunta...kunnes oli enään kilsa kotiin, niin taivas repesi valkoiseksi. Sadevaatteista huolimatta sukat ja kalsareiden puntit märät menen tullen, kun vesi valui jostain raosta kenkään....
    Kun asuimme Suomen eteläisimmän niemen kainalossa, lasten vakkari vaate oli kurahousut lokuusta huhtikuuhun. Muutettiin *pohjoisempaan* jotta ois lapsillekin talvi...nyt sitten sama täällä, tosin kurahousut on vaihtuneet pelkkiin kumppareihin ja ehkä kuoripuvun housuihin...en siltikkään kaipaa talvea :)
    Tein lumityöt, siis työnsi kolalla sohjoa hikipäässä ja kun homma tehty, saanut kuivat vaatteet päälle ja kahvikupin käteen niin aura-auto meni....no jos kohta uudestaan...odotetaan ensin, että tuota lunta sataa lisää ;)
    Mutta kaiken pelastaa talitinttien viserrys, joka raikui ihanasti sateesta huolimatta. Se alkaa kuulkaas olla kevät!!! Vain aurinko puuttuu!
    Ihanaa viikonloppua ja Suuttujalle ( supersöpö 'nimi') nimppari onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin ollaan bongattu tinttien laulua <3 Se on kyllä lupaus keväästä! Meidän pihan kukkokin on alkanut tekemään pidempiä retkiä ja on useamman tunnin jalkeilla päivässä :) Pitää pitää reviiri puhtaana kevätkosioita varten!

      Kiitos onnitteluista, meillä sattui hassu vahinko nimenannossa, Suuttujalla nimittäin on molempien nimien nimipäivä sunnuntaina! :D
      Hyvää viikonloppua Satu!

      Poista
  3. Todellakin puristaa ihan sikanaan tää sää :/ Kevättä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut ihmeen synkkää kyllä jo pitkään. Vähän sais aurinko välillä pilkistää ja piristää <3

      Poista
  4. Kyllä nämä kurakelit ja räntäsateet sais jo väistyä ja kevät tulla! Ihanaa päästä huomenna ihastelemaan teidän kaunista kotia ♥ Olet niin kauniisti sisustanut ja laittanut teidän kodin. Totta kai on myös ihana nähdä teitä blogiystäviä ♥ Huomiseeeen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin odotan kevättä ja kesää, tää "talvi" on tuntunut ihan kamalan pitkältä!! :O
      Kiitos kehuista, mutta täällä on kyllä portaan remontit ja kaikki ihan rempallaan...no kohta pääset itse toteamaan tilanteen :P

      Poista
  5. Tulin tänne vastavierailulle.Meillä on myös pieni puutarha,omenapuu kasvaa myös meillä.Kivas viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tulit kurkkaamaan! :) Omenapuut on ihania! Meillä ei tosin viime kesänä tullut kuin muutama rupinen omena, mutta jospa tänä keväänä saatais nauttia kukkivista omenapuista?! <3

      Poista
  6. Ihana viikonloppu tulossa teille! <3 Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, minä nautin niin! Ihana saada vieraita, syödä hyvin ja jutella kaikenmaailman asioista <3 :)

      Poista
  7. Mä olin jo ihan fine sen suhteen että talvi olis nyt tässä, joten nyt kun lunta satoi lisää niin olin vähän silleen että nouuuuuu... Vaikka talvessahan tässä mennään.

    Mut tää harmaus. Se se on mikä ärsyttää.

    Oli ihana nähdä ja kyllä teidän koti oli ihanan valoisa kun aurinko paistoi, ja oikeastaan muutenkin! :)

    VastaaPoista
  8. Joo ihmeellinen hetkellinen valoilmiö esiintyi tänään! Ja nyt sataa taas lunta...mutta toisaalta sekin tuo vähän valoisuutta maisemaan, toi harmaus todellakin oli ihan tappavaa.

    Ihana oli saada teidät kylään pitkästä aikaa <3

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)