sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Juhlapäivä

Meillä vietettiin lasten synttärijuhlia lauantaina. Lapsilla on syntymäpäivät tasan kuukauden välein, joten meillä on ollut tapana viettää vain yksiä yhteisiä sukulaissynttäreitä.



Porukkaa tuli oikein mukavasti ja tänä vuonna järjestettiin ruokailu kahteen erään.

Ensin oli kesähuoneessa suolaista huikopalaa; grillattua makkaraa, lihapullia ja salaattia leipäjuustolla, pinjansiemenillä ja persikalla.

Sisällä oli kahvipöytä makeine herkkuineen; raparperipiirakkaa, mokkapaloja, suklaamoussekakkua ja omena-puolukka-kaurapaistosta.

Anopillakin oli vähän sormensa pelissä tarjoiluissa ja iloksemme kaikki tuntui maistuvan vieraille oikein hyvin!



Kiitos kivojen vieraiden, oli päivä mukava ja vielä tänäänkin ollaan muisteltu juhlien hyvää tunnelmaa. Olen ollut aivan häkeltynyt kaikista ihanista ja arvokkaista lahjoista mitä saimme. Lapset saivat paljon mieluisia ja tarpeellisia vaatteita, kivoja leluja (isähenkilö on kiroillut tänään pikkulegoja kooten, hehhee). Lisäksi saatiin upeita yhteisiä lahjoja kuten elokuvalippuja, kukkia, chili (!!) kynttilöitä, käsipyyhkeitä sekä risteilyetukortti (joka hyödynnetään heti syyslomalla, jee!)


Tämä päivä ollaan ihmetelty kotosalla omalla porukalla syöden juhlista jääneitä herkkuja.




Ja siitä puheen ollen; minulla alkaa huomenna herkkulakko!
Nyt useamman viikonlopun herkutettelun jälkeen on olo ollut huono ja tänäänkin heräsin päänsärkyisenä ja finni nenänpäässä *järkytys*

Olen varma, että se johtuu liiallisesta sokerista ja tärkkelyksestä!
Eli saa tsempata! Jos olen alkavalla viikolla ärtyisä niin tiedätte mistä se johtuu :D


Mutta nyt, hyvää yötä ja kauniita unia!
Huomenna jatkuu arki ja aherrus, joten on aika painaa pää tyynyyn!
Iloista alkavaa viikkoa kaikille!


8 kommenttia:

  1. Tuota sokerilakkoa tai paremminkin sokerin vähentämistä on itsellä myös tarkoitus yrittää kokeilla.Jokapaikassa kun on lisätty sokeria.Eilen ostin muroja,jotka oli sokeroäittomia.Marjojen kanssa sopi hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sokeria on kyllä laitettu ihan kaikkeen! Aika hyvin on mennyt välttely nyt pari päivää, mutta saa nähdä miten käy viikonloppuna kun lapset avaa lauantaikarkkipussinsa :P

      Poista
  2. Oikein paljon onnea teille sinne :)

    VastaaPoista
  3. Ihanalta kuulostaa teidän juhlat <3 Ja niin kauniita kuvia, jälleen! Minä myös aivan liikaa taas herkutellut, mutta mistä repiä se itsekuri ja innnostus edes jonkinlaiseen dieettiin?? Toivottavasti se vielä jostain ilmaantuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla oo kyllä itsekuria oikein mihinkään :/ Mutta nyt olo oli niin huono, että ihan sen takia tuntui hyvältä ajatukselta...ainakin ekat kolme päivää :P Tsemppiä meille!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Eerika <3 Minä aina stressaan ihmispaljoutta, mutta nämä juhlat sujuivat ihan yllättävän rennosti :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)