maanantai 23. tammikuuta 2017

Uudet kevyet kevätverhot

Kevätverhot on ripustettu ja mekkokaavat kaivettu esiin! Vielä kun tämä piiiiitkä tammikuu väistyisi ja toisi aurinkoisen ja keväisen helmikuun tullessaan. Tai oikeastaan voidaan minun puolestani hypätä suoraan maaliskuuhun, jolloin ollaan jo lähempänä oikeaa kevättä, mekko- ja mökkikautta. 

Meillä on aina on ollut kevyet ja ilmavat verhot, mutta nämä ovat kyllä ylivoimaisesti keväisimmät koskaan! Tilasin Elloksen alesta ihan summassa halvat ja ohuet laskosverhot ajatellen, että jos ne eivät käy kotiin, niin laitan ne sitten vaikka mökin kuistin ikkunoihin. 


 


Verhot on todella ohutta kangasta, lähes harsomaista ja valo pääsee niiden lävitse. Keveydestään huolimatta ne laskeutuvat kivasti ja antavat kaipaamaani "hälläväliä" -ilmettä! Tiedättekö mitä tarkoitan?

 Minulla on taipumusta viilata kaikki viivoittimella ja kestän huonosti keskeneräisyyttä ja "sinnepäin" tehtyjä juttuja. Vanhassa talossa asuminen on siedättänyt minua tässä asiassa paljon! Keskeneräisyyttä on niin paljon, että harmaantuisin alta aikayksikön jos en katselisi kotia vähän vaaleanpunaisten linssien läpi. 


 


Olen myös pikkuhiljaa alkanut pitämään enemmän ja enemmän vanhoista, rähjäisistä pinnoista, huonekaluista ja esineistä. Olen menossa sisustuksessa ja kodin remontoinnissa kohti rennompaa suuntaa ja kaipaan pöydän pintaan kolhuja ja portaikon seiniin tikkuista raakalautaa. Molemmat olisivat aikaisemmin olleet kammotuksia!

Mutta siinä ovat, sulassa sovussa vinolautainen ja naulanreikäinen pöytä, maalipinnastaan raapiutunut vanha kaappi ja sinnepäin -verhot! Ja minä niin tykkään! 


 


 Nyt kun ajattelee, niin tuntuu hassulta, että vain reilu kolme viikkoa takaperin kannettiin joulukuusi pihalle.
  Voi kyllä mä olen niin etuajassa taas kevättä pitelemässä, mutta minkäs sitä pitenevien päivien tuomalle pirteydelle mahtaa!?12 kommenttia:

 1. Kauniit keveän näköiset verhot!
  Ihanaa, kun teillä on mökki. Helppo sinne viedä, jos ei kotiin sovikkaan.
  Kyllä minäkin niin kevättä odotan.
  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään verhoista! Tämä matalan budjetin sisustaminen antaa mahdollisuuden vaihtelulle :)
   Mökki on kyllä rakas <3 Jokohan tässä pian uskaltaisi antaa ajatuksen tulevan mökkikauden sisustukselle ja remontoinnille!

   Iloista alkanutta viikkoa sinulle Sari! :)

   Poista
 2. Teidän koti on kyllä ihana, voisin muuttaa sinne vaikka heti. Minäkin tykkään että huonekaluissa saa näkyä eletty elämä. Meillä onkin suurinosa huonekaluista vanhoja, puisia. Hamstrattu millon mistäkin 🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tervetuloa! <3 On muuten hauskaa, että sisustus ja koti muuttuu pikkuhiljaa, kaluste kalusteelta! Ei voi kun odottaa, että juuri se oikea osuu kohdalle, kun ei näitä vanhoja voi vaan kävellä kaupasta ostamaan!

   Aurinkoista viikkoa sinulle Nanni! :)

   Poista
 3. Aivan täydelliset verhot. Tykkään juuri tuollaisista ilmavista ja yksinkertaisista verhoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään lopputuloksesta, vaikka hetken jo mietin niiden alareunan suoristamista tukikepeillä :P Olkoon nämä ne sinnepäin -verhot :D

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle kultainen! :)

   Poista
 4. Todella kauniit verhot, mä tykkään myös laskosverhoista - ne on jotenkin niin rennot mutta tyylikäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskosverhot on kyllä kivat ja juurikin rennot! Oma silmä alkaa pikkuhiljaa tottua noihin ja tykkään aina vaan enemmän ja enemmän :) Vähän ne on tuollaiset hörhelöiset ja romanttiset, mutta eikös kevättä vasten saakin olla ripaus romanssia kodissakin :P

   Poista
 5. Tuo vaaleus ja raikkaus yhdistettynä turkoosiin: NAM!!
  Teillä on ihanan isot ikkunat, tuntuu olevan luonnonvaloa joka puolella. Aivan älyttömän suloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivi! ❤ Meillä on alkuperäiset ikkunat, mutta ne tosiaan on aika suuret. Eniten valoa taloon tuo kuitenkin väliseinien poisto, nyt valo pääsee kulkemaan huoneesta toiseen eikä pimeitä nurkkia jää juuri lainkaan :)

   Täällä kevät tosiaan hiipii nurkkiin ja olen kaivanut esiin taas vaaleanpunaiset ja turkoosit tyynyt. Pastellit kuuluvat kevääseen yhtälailla kuin kirkas keltainenkin!

   Kivaa viikonloppua teille uuden suloisen perheenjäsenen kanssa! Nauttikaa, vauva-aika menee niin nopsaan ohi! (hyvässä ja huonossa)❤

   Poista
 6. Ihanat kevyet kevätverhot, vaaleus tuo heti valoisuutta ja vielä kun auringonsäteet pilkottaisivat ikkunasta tietäisi että kevät on alkanut ;) Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuuta ja aurinkoa täällä kovasti jo odotellaan! <3 Toivotaan että toive toteutuu ja ensi kuusta tulee kaunis ja valoisa!

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)