sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Viimeistä kertaa: paskinhaasteSe olisi vuoden viimeisen listauksen paikka.

Vuosi meni kyllä hurjan nopeasti tämänkin haasteen kohdalla! Tämä oli tavallaan ihan hauska leikkimielinen haaste, johon sai vähän purkaa niitä negatiivisia tuntojaan mitkä helposti jää blogissa taustalle. Tulin huomanneeksi, että oman elämäni "tyhmät jutut" on hyvin pieniä arkisia asioita ja olen siitä enemmän kuin kiitollinen ja onnellinen. 

Samalla linjalla mennään tämän viimeisenkin postauksen kanssa. 
Tässä joulukuun arjen ankeuttajat:


-Flunssa. Koko perheen sellainen. Sarjassaan vissiin neljäs tänä syksynä. Tai sitten se on se sama virus, jonka jo luulee poistuneen ja sitten se parin välipäivän jälkeen paukahtaa salakavalasti uudelleen päälle. 

-Herkkävatsainen koira. Se mielellään olisi "kotiruokakoira", mutta sen vatsa ei kestä mitään uusia ruokia. Tämä tuli taas todettua muutama päivä sitten, kun koira sai nuolla Pekingin kana -aterian lautaset ruokailun päätteeksi... taisi tosin olla liikaa mausteitakin tällä kertaa. 

-Jännittäminen ...varsinkin kun se on turhaa. Minä olen lapsesta asti ollut kova jännittämään ja pyrin välttelemään kaikkia uusia jännittäviä asioita parhaani mukaan. Mutta aina ei vaan voi vältellä...esimerkiksi päiväkodin vasu -keskustelua, harjoittelun loppuarviointia, lasten joulujuhlia, joulupukkia ja niin edelleen. 

-Plus -asteet. Toisinsanoen kurainen piha,  kurainen koira, kuraiset lapset ja niiden kuraiset vaatteet kuraisella kuistilla. Ärh. Talviurheilu. Mitä se on?

-Autot. Etenkin rikkinäiset sellaiset. Ensin alkoi isähenkilön auto valuttamaan vesiään ja sitten minun kauppakassini ei mennytkään katsastuksesta läpi ja siihenkin piti tehdä remonttia. Kallista ja tympeää. 

 


Joulukuu meni jälleen kerran hurjan nopeasti jouluvalmisteluita tehdessä ja hyvä niin <3 
 Nyt on aika miettiä uutta alkavaa vuotta ja uusia haasteita! 

Kiitos teille tämän haasteen tiimoilta kannustavista kommenteista ja vertaistuesta! 
Olette ihania!
6 kommenttia:

 1. Mä en miellä itseäni mitenkään perusnegatiiviseksi ihmiseksi, mut musta on hyvä päästä välillä nurisee näistä "turhista" asioista. :)

  Musta olis kiva osallistua johonkin haasteeseen. Kerro jos keksit jonkun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin näen itseni sellaisena suht valoisana persoonana ja siksi tämä haaste onkin ollut hauska :D Välillä on oikein pitänyt pysähtyä miettimään, että mikä mua jurppii!

   Mulla on yksi (tai parikin) haaste ajatuksissani itselleni, mutten tiedä onko se sellainen mihin haluat osallistua :P

   Ihanaa alkanutta vuotta sinulle Laura! <3 Nähdään pian!

   Poista
 2. Mun piti osallistua tähän haasteeseen viime vuonna, mutta niinhän se vaan jäi niinkuin mun osalta niin moni juttu. Ehkä mä voisin tehdä tämän haasteen tänä vuonna?! Miksikäs ei. Olen Lauran kanssa samaa mieltä, että välillä on vaan niin hyvä päästä nurisemaan ihan pikkuisistakin arkisista asioista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä tästä haaste! :) Tämän haasteen myötä tullut vertaistuki on kyllä huippua! Ja onpahan ainakin jokaiselle kuukaudelle yksi postausaihe jos ei muuta ;)

   Poista
 3. Ah, unohdin tämän. Toisaalta en haluaisi käydä paskimpia juttuja läpi uudestaan, osa joulukuun jutuista oli NIIIIN ylitsevuotavan ikäviä, että parasta vaan unohtaa heti.

  Mutta kiitos kun olet kulkenut viime vuonna mukana! Ihanaa on ollut tutustua itselleni uuteen ihmiseen, lukea kuulumisia ja ihailla taitavia ompeluksia (ihan vähän kadehtienkin, hih!)
  Tehdään tästä 2017:stä ihan paras vuosi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun joulukuu oli kyllä kamalan surullinen <3 *niisk*

   Ihana kun osallistuit haasteeseen, sinun listaukset on olleet ihan parhaita! Siis ihanalla tavalla kirjoitettuja, arkisia kommelluksia ja harmeja, joihin pystyy ihan kympillä samaistumaan! On ollut ilo tutustua sinuun Vivi <3 Älä koskaan lopeta bloggaamista, sinulla on tarinan kertomisen taito hyppysissäsi! :)

   Ihanaa uuden vuoden alkua ja tammikuuta sinulle! Tästä vuodesta tulee väkisinkin hyvä! <3

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)