torstai 24. elokuuta 2017

Voihan pojat!


... ja voihan koirapoika!

Olen herännyt tällä viikolla lähes jokainen aamu siihen, että koira kiertää keskikerroksessa ikkunasta ikkunaan nyyhkyttäen ja ulvoen susi-huutoa. Se ääni on veretseisauttava! Tuon kokoisella koiralla on varmasti suuremmat keuhkot kuin minulla ja kun se availee ääntään on meteli melkoinen.


 


Se pyytää ulos vain päästäkseen kirsu kohti taivasta haukkumaan tuonne tielle päin, jossa kulkee muita koiranulkoiluttajia. (Lue: tyttökoiria) Se on hermostuttavan levoton ja äänekäs! Ja jos sen kanssa lähtee hihnakävelylle, se kyntää kuono maassa ojia kamalat kuolat suupielistä roikkuen eikä kuule tai näe mitään.

Olen varma, että se yrittää jatkuvasti keksiä keinoja päästä jostain ikkunasta ulos ja suunnittelee kosio-matkaa lähitienoolle.

Vielä varmempi olen siitä, että jos ei tämä mene lähiaikoina ohi, niin koirapoika tulee pääsemään kulkusistaan!

Lisäksi olen suunnitellut ostavani sille haukunestopannan...mutta se ei tuo helpotusta tuohon jatkuvaan ravaamiseen ikkunoiden väliä ....mikäli tuo helpotusta ensinkään.


 Oih ja voih tätä lemmikin omistamisen iloa ja autuutta!

Huomenna me lähdetään viikonlopuksi mökille, eikä siellä pitäisi olla muita koiria ihan lähiseudulla. 
Toivotaan, että reissu pois kotikulmilta ja mökillä olo saa tämän jolpin asettumaan aloilleen ja lopettamaan tuon ulvomisen ja parkumisen. Edes pariksi päiväksi.


12 kommenttia:

 1. Voi toista!<3;D Ehkä se leikkaaminen on kuiteskin helpottava juttu, jos pentuja ei ole tarkoitus teettää? Olen kyllä niin pihalla kaikkeen koiriin liittyvästä, sillä omasta koirasta on aikaa sellaiset 35 vuotta.:) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toinen on nyt hieman testostetonihuuruinen :D Ja jos ei tosiaan ala helpottamaan/ koirapoika rauhoittumaan niin täytyy kyllä varata sille eläinlääkäriaika ja miettiä konsteja. On se niin höppänä ❤

   Poista
 2. JUST tuon takia meillä on tyttökoiria! Juoksut on1-2x/vuosi ja sen kestää helposti. Ja me olemme osasyyllisiä siihen, että kylän kaikki poikakoirat ulvoo ja haluaa meille välillä kylään ;) Mutta meillä onkin Kani, joka pitää pihan puhtaana tunkeilijoista <3 Ja kun meidän neitien juoksut ohi ( on yl yhtäaikaa!) niin pojankollit voivat aloittaa itkemisen toisen tytön perään...ja tyttöjähän riittää...
  Haukkupanta ei välttis tehoa tuohon ( tai edes tuohon koiraan) ja kulkusten vienti...tehoaa tai sitten ei...( siis ollut joskus uroskoira jopa kaksi ja vahingosta viisastuttu)
  Tsemppiä <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! ❤ Voi näitä rakkaita karvalapsia! Olen melko varma, että se huutaa tuonne kävelytien suuntaan: -Nainen,täällä, nainen, tänne päin! -kutsua :D

   Voi tosiaan olla ettei tuolle haukkupannat ja kommervenkit toimi... Mutta oman järjenmenettämisen vuoksi niitä lienee paikallaan kokeilla :D

   Poista
 3. No voi että. Jos kyseessä on leikkaamaton uros, eikä pentuja ole tarkoitus teettää, niin leikkauttaminen saattaa auttaa - tosin ei sekään aina tepsi. Mutta on kyllä komea eläin! Minkä rotuinen hän on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on leikkaamaton ja täytti nyt 1,5 -vuotta eli ensimmäiset hormonihuurut meneillään. Pentuja ei missään nimessä tällä teetetä, kun on allerginen koira ja sekarotuinen muutenkin. Tässä on emo puhdas tiibetinmastiffi ja isästä löytyykin mielenkiintoinen coctail; pyreneittenmastiffia, pyreneittenkoiraa ja saksanseisojaa ;D Emon ulkonäön on tämä komistus saanut ja isän korkeuden ❤ Aivan ihana tapaus ja rakas koko perheelle. Tämä vouhkaaminen vaan alkoi ihan puskista yhden yön aikana :D

   Poista
 4. Voi raukka ♥ Ei tuohon oikein taida auttaa kuin hormonihoito tai nipsnaps.
  Uskon että aika raskasta kuunneltavaa vaikka näyttää näin kuvista katseltuna maailman suloisimmalta otukselta, ulvomisella tai ilman ;)Mutta on se komea koira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu mökillä, kaukana muista koirista, meni tosi hyvin! Eli on erittäin todennäköistä, että täällä kotipuolessa on jollain nartulla juoksut lähistöllä. Katsotaan jos tää meidän poika asettuu tästä pikkuhiljaa, mutta jos ei niin viisainta on varmasti vilkuttaa kulkusille heipat ;)
   Mutta on se sellainen mussukka, kasvattaa kovaa vauhtia talvikarvaa!!! <3

   Poista
 5. Toinen reppana, siellä on tietysti jollain tytsyllä juoksuaika ja teidän sessu haluaisi juosta sen kanssa ;) heh heh olipa kuivan puoleinen vitsi.
  Noilla heppa tammoilla taitaa taas kiima aikana olla laiskuus huipussaan, silloin ei meinaa kavio nousta yhen yhtään ylimääräistä askelta.
  Oikein super ihanaa viikonloppua, terkuin nuhanenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, juu toki tahtoisi juosta ;) Aivan kintereillä suorastaan! :P

   Ja kiitos <3 Viikonloppu hujahti taas hirmu nopeasti, mutta oli kyllä mukavaakin! Täällä myös niiskutetaan :( Pitää koittaa tsempata viimeinen harkkaviikko jotenkin päin Buranan voimalla!

   Poista
 6. Voi toista - suloinen hän kyllä on kuin mikäkin! <3
  Iloisia syyspäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kyllä suloinen karvahupsu <3 Jospa se tuosta rauhoittuisi vielä :P

   Oikein kivoja elokuun viimeisiä päiviä sinulle Taina! :) <3

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)