maanantai 23. lokakuuta 2017

SyyslomaMe aloitettiin syysloma pikaisella mökkireissulla. Oli viimehetket käydä laittamassa mökki talvikuntoon, sillä nurmi oli jo hyhmässä ja pihalle jääneet vesiastiat jäässä. Pian olisi vesipumppu jäätynyt kaivoon kiinni...ääks!

 
 


Oltiin vain yksi yö mökillä, sillä isähenkilöllä ei ole nyt lomaa ja työt kutsui heti maanantai-aamuna. Ehdittiin silti hienosti laittamaan kaikki paikat kuntoon ja ulkokalusteet suojaan katon alle. 

 
 


 Vaan olisipa tuonne voinut taas jäädä. Minun ❤ ainakin jäi sinne.  Niisk. Joka vuosi on yhtä raastavaa hyvästellä tämä pieni torppa. 


 


Ihana tunnelma kyllä tässä syysmökkeilyssä. Aivan erilainen kuin kesällä. Tuvassa paloi kynttilät ja takassa loimusi tuli. Villasukat jokaisella jalassa ja rento olo.

 
 


Vaikka mökiltä oli haikeaa lähteä, niin kotiinkin on mukava tulla. Meillä ei ole lasten kanssa sen suurempia suunnitelmia lomalle. Ollaan vaan ja rentoillaan. Nukutaan myöhään ja syödään hyvää ruokaa. Ollaan yhdessä, se kai se tärkeintä ❤

 
 


Ulkoilua, ompelua ja ystäviä on ainakin tiedossa tälle viikolle. 
Luonnollisesti jälleen toivotaan, että säät olisi aurinkoisia ja kirkkaita ja saataisiin kotipihaakin vielä haravoitua ja laitettua talviteloille.

 
 


 Viikonloppuna onkin sitten jännät paikat ja isähenkilökin viettää meidän kanssa loman lopettajaisia muutaman vapaapäivän merkeissä. 


 


Minä taidan kaivaa huomenna lämpöpeiton vintistä ja lisäillä vielä tunnelmavaloja tupaan. Jollain konstilla pitäisi saada lapset motivoitua siivoamaan huonettaan. Meinasin pyörtyä kun tänään katselin siellä ympärilleni, huhhei. 

 Iloista syyslomaa teille kaikille jotka nyt lomailevat ja tsemppiä taas niille, joilla loma on jo lomailtu ja arkinen aherrus alkanut!

6 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava tuo teidän mökkinne, ja ihanat syysloman tunnelmat siellä <3
  Taisitte saada aika kelpokelitkin nyt, kun aurinko tuntuu niin ihanasti hellivän!
  Oikein mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Mökillä on kyllä aina kivaa, mutta jotenkin näin syksyllä siellä tulee ihan sellainen erilainen "käpertymis-olo" villasukkineen :D
   Melkoinen syysloma täällä hankien keskellä juuri nyt, mutta lapset ainakin tykkäävät kovasti! :P

   Poista
 2. Mahtavaa lomaa!! Olkoon se rentouttava ja samalla reipastava!
  Tuo mökin laittaminen talvikuntoon on varmasti henkisesti raskasta. Toisaalta siinä on ne ihanat muistot taas yhdestä kesästä (joka oli muistoissa kuitenkin aurinkoinen, olkoon se ollut oikeasti mitä tahansa) mutta onhan se haikeaa joutua toteamaan, että "keväällä nähdään".

  Mielettömän iloista talvea odotellessa!! Tunnelmavalot on parhaat. Meillä on ainakin jo ihan joulu mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Vivi! ❤ Mökiltä on aina haikeaa lähteä, mutta tälleen syksyllä viimeisen kerran kun oven laittaa säppiin niin meinaa ihan itku päästä. Mutta keväällä se on taas niin ilo avata ja aloittaa kesäkausi! :)

   Mulla on loma mennyt töissä ja kouluhommissa, mutta on tässä onneksi ehtinyt vähän lepäillä ja puuhastella lastenkin kanssa jotain :)

   Mukavaa ja lumista loppuviikkoa! :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)