perjantai 6. lokakuuta 2017

Uudet nojatuolinpäälliset ja perjantain tunnelmia

 
 

 Mulla oli tänään pitkästä aikaa arkivapaa. 
Tai no, ei ehkä niin vapaa, sillä tein kyllä koulujuttuja aamupäivällä ja iltapäivä meni siivoillessa. Mutta ei tarvinnut lähteä fyysisesti kouluun tai töihin, joten sellainen pieni "vapauden tunne" kutkutteli heti aamusta. 

Meillä oli eilen ihanat blogitreffit, joista kerron seuraavassa postauksessa, mutta sen verran paljastan, että treffeihin liittyi pienimuotoinen shoppailu. Tulin aika myöhään illalla kotiin, joten sain aloittaa aamun ostoskassia purkamalla. Ja voi, kyllä ne illalla valikoidut ostokset olivat aamulla vähintään yhtä ihania edelleen! Hyvällä fiiliksellä siis alkoi tämä aamu ja päätin jatkaa sitä siivoilun jälkeen virittelemällä vähän tunnelmavaloja ja kynttilöitä kotiin.



 



Tilasin Ellokselta harmaat päälliset noihin meidän Ektorpin nojatuoleihin. Nehän on alkujaan valkoiset ja mulla vaan nyt syksyn sateiden myötä paloi käpy olla pesemässä niitä ihan kokoajan. Syyllinen sotkuun on kukas muukaan kuin koira rapatassuineen ja hiekkaisine suupielineen. Se niin tykkää röhnöttää tuossa nojatuolissa ja tuijottaa pihatielle. Se myös käy pyyhkimässä naamansa noihin tuoleihin aina ruokailun päätteeksi. Joo kiva juttu, mutta milläs estät? 

 Koko kesän pidin noissa tuoleissa kaikenlaisia vilttejä ja huopia suojana, mutta ne ei tahtoneet pysyä paikoillaan, vaan aina jostain kohdasta oli viltti pudonnut tai rutussa ja kangas sotkussa. Vaan nytpä ei enää! Nämä päälliset nimittäin on ja pysyy vaikka niitä imuroi ja kuinka pyörittää peppuaan niissä. 
Päälliset on myös mun silmään tosi kivan näköiset, vähän pellavamaiset ja rennot.

 

 



 Jotenkin nuo päälliset saa nojatuolit näyttämään entistä suuremmilta ja muhkeammilta. Eikä siis haittaa laisinkaan, päinvastoin, nyt ne on todella kutsuvan näköiset. 



 


 Me jatketaan täällä perjantai-illan tunnelmointia telkun ja iltaherkkujen merkeissä. 
Leppoisaa ja ihanaa viikonloppua kaikille! Nyt on aika nauttia pimeistä illoista ja kynttilöistä! 




12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Minäkin tykkään! Ja ton karvaelukan kanssa toivottavasti toimivat myös ;)

      Poista
  2. Heti piti käydä kattoo olisko tuolla myös sohviin sopivia päällisiä... taitais olla aika justiinsa. Laitetaanpa korvan taakse!!

    Niin nättiä teillä kyllä, voi että!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, on siellä sohviinkin samanlaisia ja värit on kivan maanläheisiä! :) Mun sisko osti kolmen istuttavaan sohvaan ja on tosi kivan näköinen siinäkin!

      Ja kiitos <3 Ihanaa viikonloppua sulle Heli!

      Poista
  3. Noihan on tosi kivat päälliset. Oma haaveeni pitkään on ollut uusi sohva mutta maksaja vain puuttuu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on yllättävän hyvät! Olin vähän skeptinen kun avasin paketista enkä ihan ymmärtänyt miten päin kankaat asettuu nojatuoliin :D Mutta lopputulos on jopa mun silmään ihan kiva!

      Sohva on kyllä ikävän kallis hankinta :( Ja kannattaa harkita ostoa riittävän pitkään, että tulee kerralla mieleinen ;) Kivaa viikonvaihdetta sulle Nanni! <3

      Poista
  4. Hahaa ;) sori, mutta samanmoista 'tuskatumista' täällä noihin karvalapsiin...juuri mopattu lattia on kohta erikokoisia tassunjälkiä täynnä, sohvan suojat on lattialla ja koira rennosti röhnöttää sohvalla..on niin söpö näky, ettei voi kieltää eikä olla edes vihainen. Mamma taas tietää mitä tekee ja miksi tekee, oma valinta enkä muuksi vaihtaisi!!!!
    Katsoinkinensin, että onko pellavaa? tykkään todella paljon!
    Rento viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se just, että ei oikein voi kieltääkään kun toinen on niin tyytyväisenä :D Siivouspäivinä aina harmittaa, mutta en tosiaan koiraa vaihtaisi poiskaan <3 Ja on siinä sekin, että jos vaan jaksaisi joka kerta pyyhkiä kunnolla tassut ja koko koiran kun laskee pihalta tupaan eikä vaan päästäisi niine hyvineen sisälle :P

      Huippua viikonloppua sinulle Satu! :)<3

      Poista
  5. Kivat rennot päälliset löysitkin! Koirat on...sohvanvaltaajia ja missäs muuallakaan kuin siellä, missä on pehmeää ja mukavaa;)Teillä näyttää kyllä kauniilta, mukavaa iltaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nää päälliset toivottavasti säästää mua edes vähän harmailta hiuksilta :P Iso koira, iso sotku... Mutta on se silti niin rakas :)

      Mukavaa viikonvaihdetta sinullekin Maiccu! :)<3

      Poista
  6. Meillä on sama Elloksen päällinen ektorpin sohvalla. Hyvin ajaa asiansa ja helpompi pukea kuin alkuperäiset.Rapatassun kanssa toimii ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun kommentoita! :) Päällinen sopii tosiaan hirmu hyvin näiden Ektorpien malliin! Ja oli kyllä helppo virittää päälle, vaikka alkuun piti hetki ihmetellä että mikä kohta ja sauma ja solmimisnaru tulee minnekin :D Voi näitä rakkaita rapatassuja <3

      Hauskaa viikonloppua! :) <3

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)