tiistai 12. joulukuuta 2017

Jouluhömpää ja pari tyyppiä jotka eivät arvosta sitä.

Minä olen ihan hurahtanut näihin Ugly Christmas -neuleisiin! Näitähän tuntuu olevan nyt joka kaupassa, kaikki yhtä mauttomia ja ah, niin ihania! 
 Me ostettiin omat joulupaidat Lidlistä. Lapset ovat niitä jo käyttäneet koulussa ja eskarissa, mutta alkuperäinen tarkoitus on laittaa neuleet päälle jouluaattona. 
Meillä on siis villasukka-joulu tulossa, oman perheen kesken, omassa pienessä tönössä. Hektisen syksyn jälkeen nuo kotona köllötellen vietettävät muutamat vapaapäivät kuulostaa ihan superhyviltä!


 


Joko te olette ostaneet joulun tiimipaidat koko perhelle, hehhe? 

Saatoin myös ostaa minulle ja tytölle poron sarvet ja punaiset joulupallo -korvakorut. 

 
 


Mieluummin överit kuin vajarit on mun tän joulun teema! 
Me ollaan niin tyylikkäitä tänä vuonna jouluaterialla!

 
 


Sovitin näitä myös karvalapsille. Eivät arvostaneet. 




 Toisilla vaan ei ole joulumieltä.


 


Ja toisilla sitä on liikaakin. 

Ostettiin kuusi. 
Sellaista ihan pientä metristä metsäkuusta lähdettiin hakemaan, sitten tuli vastaan tämä.
 
 
 


No ei siitä sen enempää. 


 

8 kommenttia:

  1. Voi noita karvakuonoja. Suloisia kun ovat tuolla lailla "päällekkäin". Ihanat! ♥

    Ehdottomasti mielummin överit kuin yhtään vajarit, tottakai. Meidän kohdalla se tosin pätee tarjottaviin ja syötävään, mutta miksei samalla pukeutumiseen. Poronsarvet on ihan huippu!! Kansa tahtoo sitten kuvia jälkeenpäin.... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvakuonot on kyllä useinkin tuolleen "kaulakkain". Tarkoittaen siis, että pienempi roikkuu isomman kaulanahkassa naskalihampaillaan kiinni ja haastaa riehumaan ;)

      Luulen, että nää meidän jouluöverit koskevat myös ruokapöydän ja etenkin jälkkäripöydän antimia :D Tietää mitä sulatella tammikuussa taas... Sitä ei ihminen vaan koskaan opi.

      Poista
  2. Mahtava kuusi, tollanen meillekin sopis. Kivat possut.
    Tollanen panta olis meidän koiralle hyvä. Ihania noi vaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä näköjään kuuset vaihtelevat vuosittain :D Aina meillä on aito kuusi ollut, mutta viime vuotinen, vaikka kaunis olikin, oli aika paljon harvempi kuin tämä nykyinen. Vähän pienempää ja sirompaa lähdin etsimään, mutta tämä yllätti pörheydellään kun se avattiin muoveista ja suihkutettiin. Söpöhän se kyllä on! ❤

      Poista
  3. Ihanat karvakamut!
    Luulenpa, että meilläkään ei innostuta poronkorvista;)
    Hyvä teema tuo mieluummin överit kuin vajarit. Ei joulua tarvitse ottaa liian vakavasti ;) nimim. Itsekin voisin höllätä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna ompelin itselleni ja tytölle sellaisesta vaaleanpunaisesta hile-kankaasta jouluvaatteet, mutta nyt tuntuu aika olevan niin kortilla etten ole ehtinyt edes ajattelemaan kankaita, saati istahtamaan ompelukoneelle. Lidli pelasti rumilla vaatteillaan tämän joulun :D

      Poista
  4. Ehdottomasti ennemmin överit kuin vajarit :D Hauskoja paitoja ja asusteita!
    Oisin ostanut Liidelistä myös mutta eipä enää ollut...poronsarvet löytyy täältäkin entuudestaan mutta taitaa jäädä meidän vanhusten huviksi kun nuo teinit ei enää enää niistä välitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Övereissä mä oon hyvä ;) Ja useimmiten vielä aivan vahingossa!

      Mä ajattelin kyllä omia noi ruskeat sarvet ihan itselleni, tyttö saa pukeutua niihin hillitympiin hopeisiin :D Korviksia olenkin ulkoiluttanut nyt parina viikonloppuna ja ne on ihan huippuihanat ja yllättävän kevyet korvissa! Voihan joulu miten ihanaa! ❤

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)