torstai 7. joulukuuta 2017

Pakkasta!

Vihdoinkin tuli kunnon kuivattava pakkanen tänne kaakkoonkin! ❤

Tuntuu, että tämä syksy ja alkutalvi on ollut pelkkää pimeää ja märkää säätä. Vaikka onhan tässä kuivempiakin päiviäkin ollut ja luntakin vaihtelevasti. Tänä aamuna silti sydän hypähti onnesta, kun ulkomittari näytti peräti kahdeksaa astetta pakkasta! Se onnentunne laimeni tosin hetkellisesti kun auto ei lähtenyt käyntiin. Pienellä puhelintuella sain akun kuitenkin latautumaan ja auton käyntiin. Nyt pidetään peukkuja, että pääsen sillä illalla kouluun ja takaisin kotiin! 


Pakkasesta ilahtuneena otin molemmat koirat kotipihalle kanssani touhuamaan. Reilu tunti tuli tallusteltua pitkin poikin pihamaata nappaillen välillä kuvia, sytytellen kynttilöitä ja fiilistellen.
 
 
 


Tuntuu, että koiratkin olivat aivan yhtä onnellisia säänmuutoksesta ja valoisalla ulkoilusta. Ainakin molemmat kuorsasivat ääneen kun tultiin lopulta sisälle.


 


Minä lakaisin kesähuoneen lattian ja laitoin pari kynttilää palamaan. Pihaan pitäisi kyllä panostaa ehdottomasti enemmän. Jotenkin sinne vaan ei tule lähdettyä kun vettä sataa niskaan ja ulkoilu vaatii otsalampun...

 
 


 Kesähuonekin on ihan kesäisissä tunnelmissa vielä. 


 


Pitäisi jostain saada havuja, sillä haluaisin tehdä kransseja tuonne kesähuoneeseen. Jotenkin siellä on nyt kovin paljasta ja riisuttua, kun olen vienyt lähes kaikki tekstiilit sisälle talveksi. Tyhmä kosteus pilaa ne niin herkästi. Kranssit ja kynttilälyhdyt toisivat talventuntua tuonne pastellisävyjen keskelle. Ehkä ripaus punaista väriäkin toisi joulun kesän keskelle.
 

 


 


 


 Ulkoilu tekee niin hyvää. 
Voi kun tämä sää pysyisi nyt edes muutaman päivän! Ja sataisi lisää lunta!


 


 Tämän silmää vinkkaavan pihatontun myötä toivottelen ihanaa loppuviikkoa! Minä alan hinnoittelemaan kirppiskamppeita sillä huomenna aamulla pitäisi viedä ensimmäinen kuorma myytävää pöytään! 10 kommenttia:

 1. On kyllä kiva, kun sitä lunta on nyt maassa.
  Heti on niin valoisaa.
  Ihana tuo teidän kesähuone.
  Hyvää kirppis myyntiä! Ja ihanaa torstaita!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli kyllä niin kaunis ilma! Tänään se olikin jo jotain aivan muuta... Miksi, oi miksi tuon sään pitää vaihtua kerran vuorokaudessa ihan äärestä laitaan?!!

   Ja kiitos Sari! ❤ Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Lumi tekee kyllä ihmeitä. Odotan ihan mielettömästi sitä aikaa kun päivät lähtevät taas pikku hiljaa pitenemään. Tää pimeys on niin ahdistavaa. Itselläkin on kranssin teko mielessä, tänäänkin katselin kehyksiä siihen kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se helmikuun lopun valo ja hiljalleen pitenevät päivät on niin ihania! Niitä odotellessa :)
   Mistähän sitä lähtis keräilemään oksia kranssiin :P Omalla pihalla ei kasva kuin koivuja ja hedelmäpuita :D

   Poista
 3. Ihanan talvista ♥ Täällä eilen satanut lumi muisto vain. Eikä koiratkaan välitä ulkoilusta kun kokoajan on märkää...hyviä kirppismyyntejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täälläkin on satanut lähes koko päivän. Vettä. Niin tylsää ja taas on piha ihan kurainen ja pimeä. Yäk.

   Kiitos! ❤ Toivotaan että kirppiksellä menee tavara kaupaksi, en millään haluaisi kantaa niitä enää takaisin kotiin :P

   Poista
 4. Kovin vaihtelevat ovat ilmat meillä olleet ja lumi piristää mieltäkin niin paljon. Harmi vaan, etä tälläkin kertaa vesisaade taitaa viedä kaikki lumet mennessään :( Itselläkin pihaan panostaminen on jäänyt tosi vähälle. Sinne voisi kyllä liatella vaikka mitä kivaa, kun vaan aikaa ja inspistä riittäisi.

  Kivaa viikkistä Sinulle, Marika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaihtelu yleensä virkistää, mutta tämä sään vaihtelu ei kyllä enää naurata :(
   Mulla olisi kyllä inspistä laitella pihaa ja kotia ja joulua, mutta aikaa ja rahaa on suhteessa intoon aivan liian vähän ;) :D Sellaista se on, mutta hetki kerrallaan!

   Kiitos Krisse ❤ Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 5. Voi kun tulisikin pakkasta. Tämä märkyys on vähän niin kuin "nähty"... meinaan alkoi 1.1. ja on jatkunut siitä lähtien. Yksittäisiä kuivia päiviä ollut mutta minusta tänä vuonna on vain ja pelkästään satanut jotain. Plaaaah!

  Onpa tuo kesähuone viehättävä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tänä aamuna -2 astetta, jee! Tosin ne lupailee taas vesi/räntää perään :( Olet oikeassa, tämä kulunut vuosi on ollut todella sateinen! Miehen kanssa todettiin silloin alkusyksystä, että meidän Kreetan loma oli vuoden ensimmäinen täysin sateeton viikko! Ja ainoaksi se myös jäi... Masentava on tämä Suomen ilmasto kertakaikkiaan.

   Nyt vaan kohti parempisäistä ensi vuotta! Eihän kahta samanlaista VOI olla peräkkäin, eihän?! :P

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)