keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Mökkimatkaostoksia

Kuten tiedätte, meillä on melko pitkä mökkimatka, ja matkanteko on joskus lasten ja koirien kanssa hidasta. Meillä on aika vakiintuneet taukopaikat, joista yksi on omasta mielestäni ylitse muiden. Sen lisäksi, että siinä pysähtyminen tarkoittaa, että ollaan puolivälissä matkaa ja tiedossa on hyvää ruokaa, on siinä myös yksi minua ilahduttava elementti. Nimittäin FinnMarin myymälä! Joka kerta minun on pysähdyttävä tutkimaan tuon myymälän uutuustuotteet ja aika usein sieltä myös kotiutan jotakin pientä ja sievää.

Tämän vuoden ensimmäisellä mökkireissulla mukaan tarttui kolme kimppua vaaleanpunaisia tekoruusuja ja kaunis pieni pallovaasi niille.






  Silmiini osui myös tällainen flirttaileva sammakkoprinssi. En vaan voinut kävellä ohi! Katsokaa nyt kuinka se kuiskailee kutsuvasti luokseen!



 


Vaaleanpunaisiin ruusuihin ihastuneena ostin viime mökkireissulla saman määrän valkoisia ruusuja ja muutaman lasisen tuikkulyhdyn.


 


Ruusuille löytyikin heti kotona ruukku. En ole ihan varma jätänkö niitä kuitenkaan siihen vai etsinkö niille jonkin toisenlaisen ruukun tai vaasin, mutta olkoon nyt hetken noin. 

 

 


 Nuo lasiset tuikut on jotenkin omituiset kaikessa läpinäkyvyydessään, mutta silti ihanat. Katse juuttuu niihin ja niitä on ihan pakko pyöritellä käsissä, ne ovat kuin jääkimpaleet, kylmät ja painavat, mutta samalla herkät.


 


 Yhdet ihanat pyöreän malliset kynttilät jäivät vielä mieleen kummittelemaan ja ajattelin että ne sopisi ihanasti mökille, ehkä juhannukseksi? 

 Viikon päästä ollaankin tosiaan pakkailemassa autoa lähtökuntoon kun meillä alkaa loma ja otetaan suunta mökille. Ajatella, että juhannus on jo ensi viikolla! 

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? 





12 kommenttia:

  1. Minulla on tuo samainen vaasi, mutta savunharmaana ja on mun lemppareita <3 Noista tekoruusuista olen vääntänyt monet kranssit ja likka itseleen hiuspannat...
    En ole uskaltanut mennä Finnmarille pitkään aikaan, kun tulee kalliiksi. Viime viikolla sitten annoin periksi ja pikaisesti poikkesin...voih..taas löytyi mooonta kivaa juttua mitkä haluaisin ;)
    Mukavaa loman odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, niistä hiuspannoista ja kransseista on varmasti tullut ihania! Olen ihan ihastunut noihin ruusuihin! Ja toi on kyllä niin totta, että oikeasti kannattaisi kiertää moiset ihanuusputiikit kaukaa, jottei tule mielihaluja :D

      Kivaa viikonvaihdetta sinulle Satu :)❤

      Poista
  2. Ihanat ostokset! Meillä Oulussa Finnmari taitaa olla Ideaparkissa ja nyt tuntuu, että sinne pitänee lähteä tänään vähän katselemaan. Tuo sammakko on ihan huippusymppis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ Nämä olivat myös ihanan edulliset :D Sammakko maksoi n. 6€ ja pieni nippu ruusuja alle 2€!! Kerrohan mitä kotiutit jos lähdet käymään myymälässä?! :)

      Ihanaa viikonvaihdetta sinne! :)

      Poista
  3. Oi miten ihanat ostokset.
    Nuo tuikut on kauniit.
    En ole aikoihin käynyt Finnmarilla.
    Pitäis kyllä mennä käymään.

    Vielä ei ole juhannus suunnitelmia.
    Hyvää viikon jatkoa!❤️☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aikaisemmin ostanut Finnmarilta lähinnä kynttilöitä, mutta nyt olen jotenkin ihan ihastunut valikoimaan myös muilta osin! Vaikka toki kynttilöitä tarvitaan aina, kesät -talvet! :D ❤

      Juhannus tulee kyllä nyt kuin varkain ja omatkin suunnitelmat on aivan puolitiessä vielä :) Mutta onhan tässä muutama päivä aikaa!

      Aurinkoista viikonvaihdetta sinullekin Sari! :)

      Poista
  4. Kauniitkukat olet ostanut ja tuo pallovaasi ♥ Olen instassa ihastellut kyseistä vaasia ja miettinyt, mistä sitä saa. Nyt tiedän. Kiitos vinkistä!

    Itse olen koko juhannuksen töissä, joten mitään suuria suunnitelmia ei juhannukselle ole. Grillailua ja saunomista kotona työvuorojen jälkeen. Siitä koostuu meidän juhannus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! ❤ Joku tuossa pallovaasissa ihastutti! Siihen käy monenlaiset kukat!

      Grillailu ja saunominen kuulostaa ihan juhannuspuuhalta ja nopsaan ne työvuorotkin menee! :)
      Iloista viikonvaihdetta sulle! ❤

      Poista
  5. Voi miten ostokset, mä haluan myös noita ruusuja! Meidän mökin lähellä on Finnnmarin myymälä ja ehkäpä juhannusreissulla piipahdan siellä. Kivaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä se on ihan piipahtamisen arvoinen paikka! Toivottavasti löydät jotain oikein ihanaa! ❤
      Huippukivaa viikonlopun loppua (voiko noin edes sanoa?!) sinullekin Maiccu! :)

      Poista
  6. Tuo vaasi on ihana! Ja siis mä niin ymmärrän, ettet voinut ohittaa tuota sammakkoprinnsiä, hän on hurmaava<3
    Todella kaunista siellä, ihania rivieran juttuja ja kaikkea.
    Aurinkoista viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy myöntää, että mulla on joku kukkavaasi -fiksaatio. Niitä on jo nyt ihan riittävästi omiin tarpeisiin, mutta aina vaan ihastun johonkin uudenmalliseen ja ostan :D
      Prinssi on kyllä ollut hauska, siitä tulee aina hyvälle tuulelle kun silmä siihen osuu ❤

      Ihanaa ja aurinkoista heinäkuun viimeistä päivää ja alkavaa elokuuta sulle myös! ❤

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)