tiistai 16. heinäkuuta 2013

Haltioituneena Haltialasta

Nyt kun minulla on yh-viikko menossa, niin pitää keksiä paljon ohjelmaa ja seuraa, etteivät päivät muutu turhan pitkiksi ja pakkopullaksi. Eilen lähdettiin lasten kanssa naapurissa asuvan äitihenkilön ja lapsihenkilön kanssa Haltialan tilalle kurkkimaan eläimiä...eli syömään munkkia.

http://www.hel.fi/wps/portal/Rakennusvirasto/Viheralueet?urile=hki:path:/HKR/fi/Viheralueet/Puistot/Puistot+alueittain/Haltialan+maatila&current=true

Tilalla nähtiin sikoja, lampaita, sonninmullikka, hevosia ja kanoja. Oli aika lämmin päivä ja monet eläimet makoilivat varjossa, edes lampaat eivät intoutuneet ruokittaviksi. Niille siis saa ihan luvalla antaa tuoretta heinää, muttei mitään muuta. Eväsleivät syödään itse.

Tilalla on kiva kahvila, Wanha Pehtoori, josta saa lounasta ja ah, niin herkullisia munkkirinkilöitä sekä jäätelökioski ja grilli, jossa voi itse grillata omia makkaroita tms. Siellä on myös pieni ja suosittu leikkialue lapsille (johon on sopivasti näköyhteys suoraan Wanhan Pehtoorin terassin aurinkovarjon alta, ehh...) Ravintolan takana on hyviä piknik-paikkoja levitellä peittoja ja polku alas Vantaanjoelle ponttoonilaiturille.Porsaita äitihenkilön oomme kaikki ;)
Hän on ihan pien <3 Kiva päivä ja kiva paikka! Suosittelen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)