keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kaikesta huolimatta...tässä tulee kalastajat

Lähipiiri tietääkin, että meillä on ollut vaiherikas viikonloppu ja alkuviikko.
Tytär sairastui yllättäen ja pelko vakavammasta sai meidät lähtemään mökiltä perjantaina ambulanssilla paikalliseen keskussairaalaan keskellä yötä. Maanantaipäivä meni tutkimuksissa ja tyttö on ollut selkäydin-nestepunktiosta aivan hirmuisen kipeä nämä kolme päivää. Itkun kanssa se on yrittänyt kävellä ja vaihtaa asentoa istuessa eikä ibuprofeenista ole juurikaan ollut iloa. Onneksi nyt illalla vaikuttaa jo siltä, että pahin kipu on ohi ja neiti alkaa olla oma itsensä. Meillä käy kotisairaala päivittäin kotona tiputtamassa antibioottia suoneen ja tytöllä on kanyyli kahden viikon ajan lastalla tuettuna kämmenselässä.

Aika pieniltä on muut ongelmat tuntuneet kaiken tämän keskellä. Luojalle kiitos terveistä, kultaakin kalliimmista lapsista.

Ollaan siis vietetty kaksi pitkää päivää sisätiloissa ja koetettu keksiä rauhallista puuhaa. Tyttö on katsellut useamman lasten dvd-elokuvan, ollaan leivottu leipää ja raparperipiirakkaa ja minä ompelin eilen noille rakkaille taas yhdet "samis"hupparit. Majapuulta tovi sitten tilatuista kalastaja -trikoista tuli jälleen kerran tutulla kaavalla hiippahuppuhupparit.


Kaavana Ottobren brave firemen t-paita koossa 122. Pidensin hihoja ja lyhensin helmaa, jatkaakseni niitä resorilla. Huppu on leikattu vapaalla kädellä ilman kaavaa.
Tytön hupparin hihat on vajaamittaiset ja helma pitkä tunikamainen.


Kauhea paketti kädessä kun se kanyyli on suojattu lastalla ja siteillä.


1 kommentti:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)