keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Högholmen!

Jos Puuhamaa on paras paikka...niin heti toiseksi paras paikka on Korkeasaari.

Tehtiin naapurin äitihenkilön ja lapsihenkilöiden kanssa päiväretki sinne eilen. Lasten riemuksi päätettiin mennä tällä kertaa julkisilla, eli bussilla Hakaniemeen ja siitä lautalla saareen. Torilta napattiin marjoja ja herneenpalkoja evääksi, niiden perus nakkien ja riisipiirakoiden vastapainoksi.

Sää oli mitä mainioin, aurinkoinen ja asteita päälle 20! Lautalle pääsi hienosti rattaiden kanssa ja isommat lapset jaksoivat uskomattoman hyvin kävellä ja kiertää saarta. Välillä pysähdyttiin syömään eväitä ja tottahan siellä jätskit piti saada. Kahdella eri leikkipaikallakin tuli vietettyä tovi.

En tiedä mikä eläin olisi ollut se hitti. Lapsia kiinnosti ihan kaikki torakoista-visentteihin, pöllöistä-sopuleihin. Mutta äänekkäin oli ehdottomasti puussa kiekunut, mahtavapyrstöinen riikinkukko!

Tyttö pelkäsi hieman joka paikassa käpytteleviä Kanadanhanhia, eikä suotta. Ne vaikuttivat aika sähäköiltä tapauksilta, tietysti kun niillä oli poikaset mukana suojeltavana. Ja suuttuja taas nälkäisiä lokkeja, jotka kirkuivat eväidemme ympärillä. Niiltä ei tällä retkellä voi välttyä.

Meillä oli kaikkiaan kiva päivä, hieno retki ja tyytyväiset lapset. Ja sen myötä myös aikuiset.

Ready to go!
Apinat aidalla...eiku...
Ethän tykkää kyttyrää? Tai neljää :D


Ulkoaitauksen utelias konna


Africasian vapaina lentelevät linnut


Sopuli
Peräaaltojen tutkailua
1 kommentti:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)