perjantai 17. tammikuuta 2014

KYLMÄÄÄÄÄ

Tytöllä on ollut vilpo, eikä mistään meinannut löytyä hänen koossaan alusmyssyä pipon alle, jossa olisi myös niskan ja kaulan peittävä kaulus. JesperJuniorista löytyi puuvillainen ohut kypärämyssy, mutta liekö se liian kylmä? Ilmeisesti pitää tilata merinovillaa ja tehdä itse?

Tein hätävara-kaulurin/tuubihuivin trikoosta ja joustofroteesta. Tyttö sai itse valita kankaat ja päätyi tähän ruututrikooseen. Tämä siis vain sujautetaan kaulaan. Ei tarvitse kietoa eikä sitoa, helppo lapsenkin pukea. Ja on käännettävä, eli valkoisen froteen voi kääntää välillä ulkopuolelle vaihtelun vuoksi.

Mieluinen siitä tuli.

Kauluri / tuubihuivi

Sopii kivasti tuon aikaisemmin tehdyn pipon kanssa. Pipo vaan on vielä turhan kylmä näille pakkasille, se kun on vain kaksinkertaista trikoota, mutta keväämmällä tämä on mukava yhdistelmä.

Tyttö veti kaulurin heti nenän ja poskien yli, niin että vain silmät näkyivät pipon ja kaulurin välistä. Tyttöä nauratti, kun sanoin, että voisit mennä ryöstämään pankin, eikä kukaan tunnistaisi sinua.

Hmmm, taidan tehdä itsellenikin samanlaisen!

2 kommenttia:

  1. vanhat älynystyrät yrittävät toimia,,,voisiko kauluri olla niin pitkä että siitä saisi piponkin???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa tämäkin kauluri tulee pään yli, mutta silloin "naama-aukko" on liian suuri ja kauluri valahtaa alas. Koetan saada kaavat kypärälakkiin ja väkerrän sellaisen :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)