perjantai 24. tammikuuta 2014

Samalla linjalla

Edelleen; graafista, mustaa, valkoista ja keltaista. Tällä erää lämpimänä joustofroteena ja kaavana vanha tuttu Rascal.

Ystävä fb-ryhmässä kuvan julkaistuani totesikin, että sopii hyvin meidän vauhtivekolle. Vauhdikas pusero, vauhdikaalle suuttujalle siis! 

Pyysin apua aina niin ihanilta naisilta fb:n ompelueyhmässä kaula-aukon kanttaamiseen. Ensimmäinen yritys meni siis vikaan siinä, etten lyhentänyt resoria riittävästi ja venytin ilmeisesti myös puseron kangasta, joten kaula-aukko jäi löpöttämään liian suurena. Otin neuvoista vaarin ja tein sen "normaalin" kaksittain taitetun resoripääntien, ja hei, se onnistui! Nyt pusero on mittasuhteiltaan oikein hyvä. 
Tytölle tein myös Rascalin kaavalla puseron. Mustaa trikoota, tummanharmaata resoria ja kasa tilkkuja. Ei retroa. (Tyttö joku viikko sitten hylkäsi kaapistaan kaikki froteiset retroväriset puserot...koska ne on pienten, ei isojen niinkuin hän on) 

Tässä on siis Tanyasumin harmaata sydäntä, Sampukan Herttaa, Ek:n muva-raitaribbiä ja Ek:n palalaarin mustaa trikoota. Harmaa resori on ostettu Käpyseltä.Tein jälkikäteen vielä rusetin toiseen olkasaumaan, kun se näytti niin paljaalta. Ja hei, ette ikinä arvaa mitä elokuvaa meillä on tänään katsottu?! Kyllä, hän on tittidiiii: "Viileä Venla".

 

Hauskaa viikonloppua kaikille! Me lähdetään Messilään, jeeee-ee-eeee! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)