perjantai 28. maaliskuuta 2014

Babypink

Jännä, tänä keväänä ei ole (vielä) iskenyt retrokausi päälle. Edellisvuosina se tuli heti alkuvuoden raitakauden jälkeen, mutta nyt se raitakausi on vaan jatkunut ja saanut rinnalleen pastellit.

Sukelsin tässä taannoin Eurojankaan palalaariin ja löysin tätä ihanan hempeää vaaleanpunaista trikoota, josta leikkelin tytölle ja itselleni paidat. Oma odottaa vielä ompelua, mutta tytön paita valmistui eilen. Kokeilin tuollaista hassua lirpaketta raglansaumaan ja tuli kyllä kiva lisä peruspertsaan! Helman ja kädentiet vedin kaksoisneulalla ja pääntielle ompelin framilonin avulla käänteen, siisti ja simppeli. 




Kaavana Ottobren Brave Firemen koossa 122, pidennetyllä helmalla.



Paita piti saada tietysti heti päälle ja illalla päiväkodin disko-iltaan. Äiti ei voi kuin olla tyytyväinen. 




 

Retrot pysykööt kangaskorissa, nämä pastellit on nyt niin hurjan söpöjä! 


6 kommenttia:

  1. Pastillit valloittaa myös kaupat :)

    VastaaPoista
  2. kevääksi ihanat raikkaat värit <3 nättiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olin hieman yllättynyt, että hyvin valoikoiva eskari suostui pukeutumaan vaaleanpunaiseen ja jopa tykkäsi siitä!

      Poista
  3. Kaunis paita! Mäkin alan syttyä näille pastelleille, vaikka vielä vähän aikaa sitten olin ihan yyyyhhh. :D (Yritin kommentoida jo aiemminkin, mutta ei tainnut onnistua...? Ps. Liityin myös lukijaksi ja jään innolla seurailemaan seuraavia ompeluksia. :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onkohan nyt joku väriähky-kevät menossa? Koska kuosiähkyä en tunnusta sairastavani, sillä niin ihanat uutuuskuosit tilasin juuri Versolta, hups!

      Aikaisempi kommentti ei ole tullut läpi, höh! Hirmu kiva kuulla, että tykkäät ja jäät kurkkimaan jatkossakin <3

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)