keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Miniloma

Käytiin minilomalla naapurissa. Sunnuntaina lähdettiin laivalla yli Tallinnaan, otettiin äitihenkilön oivallinen pikkuinen Mazda matkaan ja suunnattiin sen nokka kohti Pärnua. Meillä ei ollut mitään mielikuvaa Pärnusta, kumpikaan meistä ei ollut siellä koskaan käynyt ja ainoa "tieto" oli, että se on kesäkaupunki ja siellä on upea hiekkaranta. Minä ainakin yllätyin positiivisesti tämän pienen rauhallisen kaupungin tunnelmasta ja kauneudesta. Mielettömän kaunis kirkko aivan hotellimme vieressä ja koko keskusta täynnä kauniita vanhoja villoja ja taloja. Osa kauniisti rapistuneita, osa hienoja ja nykyaikaisia, vieri vieressä sulassa sovussa.

Kävimme myös Pärnun kylpylässä, joka oli muuten huippukiva! Siistikuntoinen, rauhallinen ainakin näin arki-iltana, ja siellä oli paljon kivoja altaita koko perheelle. Oli vesiliukumäkiä, pienten allas vesisuihkuineen ja -poreineen, ulkoallas, "villivirta", iso lämmin allas hierontapisteineen, poreallas ja kylmäallas. Lapsille oli kellukkeita ja rantapalloja ja allasbaarista sai ostaa smoothieita ja muita virvokkeita. Todellakin käymisen arvoinen paikka!
Pärnussa vietettiin kaksi yötä ja eilen ajeltiin takaisin Tallinnaan vielä yhdeksi yöksi. Käytiin illalla kävellen vähän ostoksilla ja syömässä.Äitihenkilö on nyt vähän onnessaan. Käytiin nimittäin Karnaluksilla ostamassa minulle ihka ensimmäinen saumuri! Uuuuu! Tästä se lähtee! Harjoittelu nimittäin. Pakko vielä kehua Karnaluksin palvelua!! Menimme sisään listan kanssa, enkä todellakaan olisi löytänyt etsimiäni ilman ystävällistä ja ripeää myyjää. Myyjä kulki listan kanssa hyllyjen välissä ja niin vaan ostoskorini täyttyi. Samaan aikaan mies pyynnöstämme, ilman erillistä hintaa, langoitti ostamamme saumurin ja ompelukoneen ja testasi niiden toiminnan! Ihan loistavaa!

No, jos sitä vähän uskaltaisi kehua isähenkilöäkin. Oli se niin kultainen kun osti minulle saumurin. Ja vei minilomalle ja kylpylään ja ja ja. On se paras ja huippuihana.


Tänään herättiin hyvin nukutun yön jälkeen aurinkoiseen aamuun. Parituntinen laivamatka sujui hyvin lounastaen ja lasten viihtyessä leikkipaikalla. Tobleronea ja muumitikkareita vielä vähän taxfreestä kotiintuomisiksi. Ei hassumpi reissu!

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea uudesta saumurista.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitää järjestää kevätlanit, että pääsette opettamaan mulle tuon käyttöä ;) :P

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)