perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jump-jump-jumppis

Ensimmäinen vuoritettu vaate minkä olen koskaan tehnyt! Olen ainoastaan vuorittanut huppuja ja lapasia tähän mennessä. Ja ensimmäinen saumurilla tekemäni vaate ikinä (ne suomut tein vasta tämän jälkeen, vaikka postasinkin ne jo aikaisemmin)

Siitä tuli Ottobren kaavalla tehty jumpsuit koossa 80, hupulla, resoreilla ja pitsivetoketjulla, lahjaksi pienelle sukulaistytölle. Vuori on valkopohjaista ruusutrikoota ja päällinen pinkkiä velouria. Lisäksi tein asuun sopivat peukuttomat tumput ja pipon, joiden päällinen on omenankukkaneulosta ja ne on vuoritettu samalla ruusutrikoolla kuin jumppis. Kankaat löytyi kaikki omasta takaa, kirpputoreilta ja korinpohjilta kerättyjä jämäpaloja.Aika monessa kohtaa meni vikaan, eikä kauneusvirheiltäkään vältytty, mutta ihan jees ekaksi yritykseksi. Seuraavasta tulee tottakai hienompi ja parempi ja megamahtavampi, hehhee! Harjoitus tekee mestarin!
Aika pinkki setti siitä tuli!


Vielä kun tämä olisi sopivan kokoinen ja malliltaan hyvä, niin olisin kovin tyytyväinen. Mutta se selvinnee ensi viikolla kun saadaan prinsessa paikanpäälle sovitushommiin!

6 kommenttia:

 1. aivan ihana asu ja kivanvärinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivotaan että lahjan saajakin tykkää!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kaikki näin pienet vaatteet on söpöjä :)

   Poista
 3. Kaunis jumppis ja asusteet sopii yhteen tosi kivasti. Vuorikangas on ihanan herkkää. :) Itse en ole vielä myöskään vuorittanut vaatteita sen kummemmin. Pitäisi opetella sekin juttu joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä kokeilusta rohkaistuneena mietin tekeväni vuoritetun hupparin pojalle kesäksi, pitää vaan harjoitella ahkerasti, menee syteen tai saveen :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)