sunnuntai 10. elokuuta 2014

Täällä me

Opetellaan pikkuhiljaa uuden kodin juttuja ja tutustutaan lähiympäristöön. Suuttuja on kyllä vielä näin vajaan kahden viikon jälkeen edelleen menossa kotiin. Melkein joka päivä se kysyy mennäänkö kotiin (ja tarkoittaa sitä vanhaa kerrostaloa, kun ei se pikkuinen muuta kotia tiedä).

Remontti edistyy hienosti. Isähenkilö ja sen isähenkilö ovat ahkerasti purkaneet keskikerroksen kaksi väliseinää ja kaivaneet esiin ruokailutilan kauniin puulattian, joka oli tylysti piilotettu levyjen ja muovimaton alle. Aika paljon sahanpurua, sotkua ja meteliä, mutta hyvä tulee! Uudet kettiön kaapit on tilauksessa ja kodinkoneet katsottuna valmiiksi ostoslistalle. Käytiin K-raudassa ostamassa litroittain valkoista maalia, kaksi purkkia erilaista efektimaalia ja pari rullaa iiiiiihanaa tapettia! Suunnitelmat alkaa olla selvät!

Ollaan me toki pidetty mukavaakin, ettei nyt ihan työleiriksi muutu tämä elämä. Ollaan viritelty verhoja omenapuuhun ja istuttu vilteillä puiden oksien varjossa. Syöty suoraan puskasta karviaisia ja punaisia viinimarjoja, omenoista puhumattakaan. Tehtiin ensimmäistä kertaa ikinä ruokaa puuhellalla ja onnistuttiin. Puuhellasta taitaakin tulla meidän kodin sydän <3

Ollaan myös pyöräilty tytön kanssa jopoilla ympäri kylää tuuli hiuksissa posket helteestä punaisina. En edes muista milloin olisin viimeeksi pyöräillyt kauppaan asuessamme kaupungissa! Löydettiin me uimakuoppakin parin kilometrin päästä kotoa ja torstaina ajettiin Tykkimäen kupeeseen Aquaparkiin nauttimaan uima-altaista ja vesileikeistä. 

Oli muuten ihan huippupaikka tuo Aquapark, suosittelen! Se vaan taitaa mennä kiinni nyt elokuun aikana...mutta ensi kesänä sitten!4 kommenttia:

 1. Wattafuk???? Juu, mulla on ollut läppäri kiinni ties kuinka kauan, eikä oo paljon tullut netissä roikuttua. Mutta nyt oon ihan tipahtanut junasta....
  Laitetaas fb:n kautta sijaintia sun muuta infoa lisää...
  Ihanan näköinen paikka :) Isähenkilö se ei pysty persiilleen istumaan :P
  -Niina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paikka on ainakin meille mieleinen :) Ja kyllä, isähenkilöllä riittää puuhaa jatkossakin ;)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)