maanantai 25. elokuuta 2014

Tuntoa ja Taikaa

Valkeaa hohdetta!
Meidän ruokailutila sai pintaansa uutta ilmettä ja tila alkaakin olla pian valmis.

Lattiasta poistettiin muovimatto ja lastulevyt. Alta paljastui ruskeaksi maalattu lankkulattia. Yäk.
Isähenkilö hioi ja maalasi lankut ja nyt meillä on raikas valkoinen lattia. Sama homma odottaa olohuoneessa.Seiniltä revittiin tapetit ja ikkunaseinä maalattiin valkoisella Tunto Hienolla ja tehtiin pintaan siveltimellä epäsäännöllistä kuviota. Tunto hieno on tässä kaikkein vasemmanpuoleisin. Nuo muutkin näyttävät ihanan rouheilta, mutta ehkä tämä oli kuitenkin eniten omannäköisin näistä?

Kun maali oli kuivunut, sivelin päälle vielä tätä Taika Stardust hopeaglasyyriä antamaan kimalletta. Lopputulos on yksinkertaisen kaunis. Puhun tietysti omasta puolestani, muiden makuun tämä on ehkä pliisu ja väritön?

Tietyssä valossa ei edes huomaa seinien struktuuria vaan seinät näyttävät pelkästään valkoisilta ja tasaisilta. Toisessa valossa taas seinät hohtavat kauniisti, mutteivät mitenkään yliampuvasti kuitenkaan. Hillitysti.Päätyseinä tapetoitiin tällaisella kuviotapetilla. Kuviota ei kyllä kaukaa katsottuna edes näe. Tämä kuva on otettu hyvin läheltä seinää, jotta kuvio tulisi kuvissa edes jotenkin näkyviin. Hopeanhohdetta on tässäkin, tietenkin!Huomenna tulevat uudet keittiökalusteet emmekä meinaa housuissamme pysyä! Saadaan vihdoinkin kuistilta kaikki keittiövälineet omille paikoilleen (ja päästään aloittamaan kuistin maalausta)!

Tässä vielä kuva keittiösuunnitelmasta, lopputuloksesta laitan kyllä kuvat erikseen, jahka saadaan se valmiiksi.

 

Me emme halua keittiön välitilaan niitä perinteisiä laattoja, vaan jotain muuta. Jotenkin tuntuu, että ne laattojen saumat tummuvat ja niihin tarttuu lika kovin helposti. Ikean pleksilasiinkaan emme olleet tyytyväisiä. 
Antakaas ehdotuksia hauskannäköiseen, mutta silti siistiin välitilaan!?4 kommenttia:

 1. Mä en kestä.... Ihana <3. Noi lattiat <3. Seinä on varmasti just hillityn hieno :). Tietyssä valossa hohtaa on hyvä. Meillä sama makkarin tapetissa, että tityssä valossa hopea-valkoraidallinen :). Onko se isähenkilö ees nukkunut, kun ootte noin nopsaa edennyt ;)? Ei silti, en mäkään malttais nukkua, kun on noin ihanaa tiedossa ;)
  -Niina-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niina :) Tää on niin kivaa kun saa tehdä mieleisekseen, eikä vuokranantajat tai naapurit estele :D Me ollaan vähän innostuttu, kuukaudessa 2 huonetta ja yläkertaan vievä portaikko on valmiit! Mutta voi kyllä täällä tekemistä riittää!!! Olohuone, kellarikerros pesutiloineen ja yläkerta vintteineen odottavat vielä vuoroaan :/ Tosin valmistahan tästä ei varmasti tule ikinä, aina on joku juttu uudistettavana ja fiksattavana.

  VastaaPoista
 3. Meille tulee välitilaan ohut (4mm paksuinen) Aluco-levy, jota saa monessa eri värissä. Helppo asentaa, siisti, pelkistetty, nätti :)

  Ylva

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)